Međunarodni sajam mobilnosti

Predstavlja se preko 140 institucija za razmjenu studenata ekonomije

Isto

Međunarodni sajam mobilnosti, namijenjen studentima ekonomije, obuhvaća edukativna i zanimljiva predavanja te razgovore i predstavljanje preko 140 međunarodnih partnerskih institucija EFZG-a za razmjenu, a glavni je govornik Joe Bašić.

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 15. siječnja 2020. održat će se međunarodni sajam mobilnosti pod nazivom Razmijeni se! 2020. Organizira ga Ured za međunarodnu suradnju EFZG-a u suradnji sa studentskim udrugama Ekonomska klinika i HSA.

Program događanja obuhvaća edukativna i zanimljiva predavanja te razgovore i predstavljanje preko 140 međunarodnih partnerskih institucija EFZG-a za razmjenu. Glavni govornik bit će Joe Bašić, glavni organizator festivala ULTRA EUROPE, osnivač i direktor MPG-a, marketinške i promocijske agencije.

Dodatne informacije nalaze se na službenom Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Rođendanska torta

Poticanje mobilnosti

ESN Rijeka sve studente poziva na proslavu 6. rođendana

Riječki ogranak organizacije ESN slavi svoj 6. rođendan ovog petka te na svoje slavlje poziva sve studente kako bi ih upoznao s okolinom bez granica. Na taj način pruža priliku onima koji su razmišljali o nekom obliku razmjene da iz prve ruke saznaju s kojim se preprekama Erasmus studenti susreću.

Timski rad, posao

ACTART

Otvorene su prijave za program razmjene mladih umjetnika i aktivista u Zagrebu

Erasmus+ na temu borbe za rodnu ravnopravnost i promicanja ljudskih prava kroz aktivističko i kulturno-umjetničko djelovanje okupit će ukupno 20 mladih iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, a prijave su otvorene do 25. kolovoza.

ESN HR

Iskustvo nacionalnog predstavnika ESN-a Hrvatska

Nije u šoldima sve – u svoj životni račun uložite volontiranje i odlazak na mobilnost

Tržište rada i svakodnevnica Lijepe Naše ne cijene više monotonog studenta koji se nikada nije odvažio izaći iz svoje zone komfora, već traže svestranog pojedinca koji možda i nije sve završio u roku, ali sa sobom donosi vještine i znanje koje je dokazao u praksi.

Hvar

Panel-rasprava na EFZG-u

Alumniji Ekonomskog fakulteta otvaraju pitanje očekivanja od turizma u Hrvatskoj

Za sve zainteresirane za temu turizma na EFZG-u održat će se panel-rasprava o očekivanjima od turizma u Hrvatskoj. Najave dolaska moguće su do 3. lipnja.

ESN Rijeka

Erasmus studentska mreža Rijeka

O kvaliteti studentske mobilnosti raspravljat će se na Nacionalnoj platformi u Rijeci

Nacionalna platforma u organizaciji riječke sekcije Erasmus Student Networka održat će se u Rijeci. Teme rasprave su: studentska mobilnost, internacionalni projekti ESN-a te edukacija članova ESN-a u Hrvatskoj.