Zagrijavanje za Weekend Media Festival

Predrunda SoMo Borca s čitateljima portala Studentski.hr

SoMo Borac; photo: SoMo Borac Facebook

SoMo Borac petu će godinu zaredom odigrati svoj počasni meč Weekend Media Festivala i nagraditi najbolja digitalna rješenja u regiji. Zagrijavanje će odraditi upravo u redakciji portala Studentski.hr, a mogu mu se pridružiti zainteresirani čitatelji.

Weekend Media Festival okuplja brojne svjetske komunikacijske te poslovne stručnjake u Rovinju, a broji već desetu godinu održavanja te ga posjećuje i do 4000 ljudi. Stara tvornica duhana ovog istarskog grada na tri dana postaje mjesto mnogih zanimljivih kreativnih rješenja, predstavljanja velikih imena i najnovijih poslovnih informacija, inspiriranja brojnim idejama i prijedlozima komunikacijskih vizionara. U svoj se kutak festivala smjestio i sportaš, pravi olimpijac najnovijih digitalnih trendova – SoMo Borac.

SoMo Borac važna je nagrada za najbolje ocijenjena digitalna rješenja u regiji. Brojne radove u čak devet kategorija ocjenjuje stručni žiri vodećih advertising agencija iz svih zemalja regije. Važnost ovakve nagrade leži u neupitnom rastu brojnih digitalnih trendova te njihovom apliciranju u gotovo svakoj vrsti poslovanja.

Studentski.hr za sve zainteresirane za svijet digitalizacije, buduće prakse i najnovijih rješenja ove sve popularnije kategorije poslovanja priprema posebno zanimljiv susret!

Dana 7. rujna u prostorijama Hrvatske udruge mladih (redakcija portala Studentski.hr) na adresi Frane Petrića 4 u 18 sati predstavit će nam se Ružica Vrdoljak Ličina, organizatorica SoMo Borca i Senior Account u agenciji 404 te Ida Pandur, članica žirija SoMo Borca u nekoliko navrata i osnivačica/CEO digitalne agencije Entourage. Uz upoznavanje SoMo Borca, gošće će nas zagrijati za Weekend Media Festival u predrundi primjera dosadašnjih finalista, a odgovora na brojna pitanja, kao i zabave, neće nedostajati.

Pridružite nam se u ringu zagrijavanja i saznajte sve o najluđim digitalnim trendovima u regiji. Sve o događanju možete saznati i na stranici Facebook eventa, a prijaviti se za susret na poveznici. Ulaz je besplatan, ali je broj mjesta ograničen.

Komentari na članak

Vezani članci

App Star Contest

Studentsko natjecanje u pokretanju tehnoloških Startupova

Od danas kreću prijave za „App Start Contest“

Od danas počinju prijave za App Start Contest, najveće hrvatsko studentsko natjecanje u pokretanju tehnoloških Startupova koje organizira udruga eSTUDENT.

Pressica_WMF

Weekend Media Festival

Jubilej s pogledom u budućnost: potencijal STEM-a, država bez klijantelizma i promjene u oglašavanju

Ključne teme konferencijskog dijela festivala su komunikacija Agrokorove krize, utjecaj biznisa i politike na medije, razvoj digitalnog društva te novi ekonomski modeli. Što se tiče zabavnog dijela, petak je rezerviran za Nipplepeople, Nika Orosija & Pilla Jacksona, u subotu Neno Belan & Fiumensi sviraju Đavole.

Emmy trofej

67. dodjela Emmy nagrade

HBO i Igra prijestolja srušili sve rekorde na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja

Dok dramska serija Igre prijestolja postavlja nove rekorde, Viola Davis postala je prva crna žena koja je dobila Emmy nagradu u kategoriji najbolje glavne glumice.

Rovinj

Ususret Weekend Media Festivalu

Predrunda SoMo Borca najavljuje veliki digitalni okršaj u Rovinju

Atmosferu za napeti ring SoMo Borca koji nas očekuje u sklopu Weekend Media Festivala, zagrijat će predrunda u redakciji portala Studentski.hr. Ako je ne želite propustiti, prijavite se što prije jer je veliki broj čitatelja to već učinio.

Projekt Realizator nagrade

Riječko sveučilišno case study natjecanje

Nagrađeni pobjednici projekta Realizator 2016

Najbolji timovi nagrađeni su novčanim nagradama u iznosu od 2 000 kn za prvo, 1 000 kuna za drugo te 500 kuna za treće mjesto za svaki poslovni slučaj.