Zagrijavanje za Weekend Media Festival

Predrunda SoMo Borca s čitateljima portala Studentski.hr

SoMo Borac; photo: SoMo Borac Facebook

SoMo Borac petu će godinu zaredom odigrati svoj počasni meč Weekend Media Festivala i nagraditi najbolja digitalna rješenja u regiji. Zagrijavanje će odraditi upravo u redakciji portala Studentski.hr, a mogu mu se pridružiti zainteresirani čitatelji.

Weekend Media Festival okuplja brojne svjetske komunikacijske te poslovne stručnjake u Rovinju, a broji već desetu godinu održavanja te ga posjećuje i do 4000 ljudi. Stara tvornica duhana ovog istarskog grada na tri dana postaje mjesto mnogih zanimljivih kreativnih rješenja, predstavljanja velikih imena i najnovijih poslovnih informacija, inspiriranja brojnim idejama i prijedlozima komunikacijskih vizionara. U svoj se kutak festivala smjestio i sportaš, pravi olimpijac najnovijih digitalnih trendova – SoMo Borac.

SoMo Borac važna je nagrada za najbolje ocijenjena digitalna rješenja u regiji. Brojne radove u čak devet kategorija ocjenjuje stručni žiri vodećih advertising agencija iz svih zemalja regije. Važnost ovakve nagrade leži u neupitnom rastu brojnih digitalnih trendova te njihovom apliciranju u gotovo svakoj vrsti poslovanja.

Studentski.hr za sve zainteresirane za svijet digitalizacije, buduće prakse i najnovijih rješenja ove sve popularnije kategorije poslovanja priprema posebno zanimljiv susret!

Dana 7. rujna u prostorijama Hrvatske udruge mladih (redakcija portala Studentski.hr) na adresi Frane Petrića 4 u 18 sati predstavit će nam se Ružica Vrdoljak Ličina, organizatorica SoMo Borca i Senior Account u agenciji 404 te Ida Pandur, članica žirija SoMo Borca u nekoliko navrata i osnivačica/CEO digitalne agencije Entourage. Uz upoznavanje SoMo Borca, gošće će nas zagrijati za Weekend Media Festival u predrundi primjera dosadašnjih finalista, a odgovora na brojna pitanja, kao i zabave, neće nedostajati.

Pridružite nam se u ringu zagrijavanja i saznajte sve o najluđim digitalnim trendovima u regiji. Sve o događanju možete saznati i na stranici Facebook eventa, a prijaviti se za susret na poveznici. Ulaz je besplatan, ali je broj mjesta ograničen.

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada novoga studentskog paviljona

Pogledajte kako će izgledati novi paviljon

FOTO: Odabrano idejno rješenje za izgled novog studentskog paviljona u osječkom Kampusu

Novi studentski paviljon donijet će jefitiniji smještaj za oko 790 studenata osječkog Sveučilišta, a njegovo financiranje najvećim će dijelom biti pokriveno iz fondova EU-a.

knjiga

Intelektualno vlasništvo

Nagrađuju se najbolji seminarski, završni, stručni i znanstveni radovi

Novčane nagrade, pohađanje seminara iz područja intelektualnog vlasništva, prezentacija i objava rada očekuju najbolje studente i akademsko osoblje na Natječaju Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo. Prijave za sudjelovanje traju do 15. studenog.

Saša Burić i Andrija Rimac

Konferencija

Combis: poslovne strategije za digitalno doba

Predavanja Combis konferencije ove su godine podijeljena u pet tematskih područja: „Combis Solutions“, „Connected Future“, „It's All About Technology“, „Security“ i „Redefined Workplace“. Svima je zajednički cilj educirati i inspirirati sudionike o mogućnostima različitih poslovnih strategija za digitalno doba.

Zlatni indeks

Studenti nagradili poduzetnike

Pliva i Rimac najuspješniji na dodjeli Zlatnog indeksa

Poduzećima i institucijama dodijeljene su jedinstvene nagrade za unapređenja kvalitete studentskog života, obrazovanja i stručnog usavršavanja. Pliva Hrvatska, Rimac automobili, Zagrebačka banka i ostala hvale vrijedna poduzeća dobila su nagradu „Zlatni indeks 2016."

Harry Potter, FOTO: Flickr

Kviz općeg znanja

Nova KOZa je samo za prave poznavatelje Harryja Pottera

Pod voditeljskom palicom jednog od duhovitijih bezjaka, Gorana Vugrineca Goca, okupit će se natjecatelji na ovoj kvizaškoj fešti znanja o svijetu koji je još tamo u nagužvanom vlaku između Manchestera i Londona početkom devedesetih počela razvijati J. K. Rowling.