Zagrijavanje za Weekend Media Festival

Predrunda SoMo Borca s čitateljima portala Studentski.hr

SoMo Borac; photo: SoMo Borac Facebook

SoMo Borac petu će godinu zaredom odigrati svoj počasni meč Weekend Media Festivala i nagraditi najbolja digitalna rješenja u regiji. Zagrijavanje će odraditi upravo u redakciji portala Studentski.hr, a mogu mu se pridružiti zainteresirani čitatelji.

Weekend Media Festival okuplja brojne svjetske komunikacijske te poslovne stručnjake u Rovinju, a broji već desetu godinu održavanja te ga posjećuje i do 4000 ljudi. Stara tvornica duhana ovog istarskog grada na tri dana postaje mjesto mnogih zanimljivih kreativnih rješenja, predstavljanja velikih imena i najnovijih poslovnih informacija, inspiriranja brojnim idejama i prijedlozima komunikacijskih vizionara. U svoj se kutak festivala smjestio i sportaš, pravi olimpijac najnovijih digitalnih trendova – SoMo Borac.

SoMo Borac važna je nagrada za najbolje ocijenjena digitalna rješenja u regiji. Brojne radove u čak devet kategorija ocjenjuje stručni žiri vodećih advertising agencija iz svih zemalja regije. Važnost ovakve nagrade leži u neupitnom rastu brojnih digitalnih trendova te njihovom apliciranju u gotovo svakoj vrsti poslovanja.

Studentski.hr za sve zainteresirane za svijet digitalizacije, buduće prakse i najnovijih rješenja ove sve popularnije kategorije poslovanja priprema posebno zanimljiv susret!

Dana 7. rujna u prostorijama Hrvatske udruge mladih (redakcija portala Studentski.hr) na adresi Frane Petrića 4 u 18 sati predstavit će nam se Ružica Vrdoljak Ličina, organizatorica SoMo Borca i Senior Account u agenciji 404 te Ida Pandur, članica žirija SoMo Borca u nekoliko navrata i osnivačica/CEO digitalne agencije Entourage. Uz upoznavanje SoMo Borca, gošće će nas zagrijati za Weekend Media Festival u predrundi primjera dosadašnjih finalista, a odgovora na brojna pitanja, kao i zabave, neće nedostajati.

Pridružite nam se u ringu zagrijavanja i saznajte sve o najluđim digitalnim trendovima u regiji. Sve o događanju možete saznati i na stranici Facebook eventa, a prijaviti se za susret na poveznici. Ulaz je besplatan, ali je broj mjesta ograničen.

Komentari na članak

Vezani članci

7. Weekend Media Festival

Rovinj komunikacijska meka

Sve je spremno za 7. Weekend Media Festival u Rovinju: očekuje se preko 4000 sudionika

Na 7. Weekend Media Festivalu očekuje se više od 4000 sudionika, među kojima preko 500 akreditiranih novinara, više od 130 predavača, panelista i voditelja radionica te više od 300 studenata iz cijele regije.

foto

Danubius Young Scientist Award 2017.

Najbolji mladi znanstvenici mogu osvojiti vrijedne nagrade

Kandidate nominira svaka sastavnica Sveučilišta, a i vi im možete pomoći prijedlogom svojeg omiljenog, mladog i inspirativnog profesora!

Božićni ukrasi

Nagradna igra portala Studentski.hr

„Lajkanjem” božićnih ukrasa do fascinantnog svijeta Muzeja iluzija

Studentski.hr vas ponovno nagrađuje! Budite maštoviti i posjetite svijet iluzija potpuno besplatno.

Mobilne aplikacije

App Start Contest

Pretvorite dobru ideju u web ili mobilnu aplikaciju

Do 31. siječnja traju prijave za App Start Contest. Izradite web ili mobilnu aplikaciju i osvojite čak 20 tisuća kuna!

KOza Finale

Kviz općeg znanja ulazi u završnicu

Finale svih finala KOZe pobjednike upisuje u kvizaške anale

– Sve vas pozivamo da nam se pridružite na najvećem kvizu ove godine. Pripremili smo vam stvarno jako puno iznenađenja i poklončića koje će naš voditelj Goran Vugrinec Goc dijeliti šakom i kapom. Dovoljno je reći da će dobar dio dvorane kući otići barem malo bogatiji nego što je bio pri dolasku. – kažu organizatori.