Zagrijavanje za Weekend Media Festival

Predrunda SoMo Borca s čitateljima portala Studentski.hr

SoMo Borac; photo: SoMo Borac Facebook

SoMo Borac petu će godinu zaredom odigrati svoj počasni meč Weekend Media Festivala i nagraditi najbolja digitalna rješenja u regiji. Zagrijavanje će odraditi upravo u redakciji portala Studentski.hr, a mogu mu se pridružiti zainteresirani čitatelji.

Weekend Media Festival okuplja brojne svjetske komunikacijske te poslovne stručnjake u Rovinju, a broji već desetu godinu održavanja te ga posjećuje i do 4000 ljudi. Stara tvornica duhana ovog istarskog grada na tri dana postaje mjesto mnogih zanimljivih kreativnih rješenja, predstavljanja velikih imena i najnovijih poslovnih informacija, inspiriranja brojnim idejama i prijedlozima komunikacijskih vizionara. U svoj se kutak festivala smjestio i sportaš, pravi olimpijac najnovijih digitalnih trendova – SoMo Borac.

SoMo Borac važna je nagrada za najbolje ocijenjena digitalna rješenja u regiji. Brojne radove u čak devet kategorija ocjenjuje stručni žiri vodećih advertising agencija iz svih zemalja regije. Važnost ovakve nagrade leži u neupitnom rastu brojnih digitalnih trendova te njihovom apliciranju u gotovo svakoj vrsti poslovanja.

Studentski.hr za sve zainteresirane za svijet digitalizacije, buduće prakse i najnovijih rješenja ove sve popularnije kategorije poslovanja priprema posebno zanimljiv susret!

Dana 7. rujna u prostorijama Hrvatske udruge mladih (redakcija portala Studentski.hr) na adresi Frane Petrića 4 u 18 sati predstavit će nam se Ružica Vrdoljak Ličina, organizatorica SoMo Borca i Senior Account u agenciji 404 te Ida Pandur, članica žirija SoMo Borca u nekoliko navrata i osnivačica/CEO digitalne agencije Entourage. Uz upoznavanje SoMo Borca, gošće će nas zagrijati za Weekend Media Festival u predrundi primjera dosadašnjih finalista, a odgovora na brojna pitanja, kao i zabave, neće nedostajati.

Pridružite nam se u ringu zagrijavanja i saznajte sve o najluđim digitalnim trendovima u regiji. Sve o događanju možete saznati i na stranici Facebook eventa, a prijaviti se za susret na poveznici. Ulaz je besplatan, ali je broj mjesta ograničen.

Komentari na članak

Vezani članci

Filmski kviz 2016

Kviz općeg znanja

Legendarni filmovi i pjesme na tri sljedeće KOZe

Bogate nagrade za najuspješnije i najsretnije natjecatelje pripremili su sponzori.

Cedevita logo

"Najbolji mali europski klub"

KK Cedevita organizira case study koji donosi bogate nagrade maštovitim studentima

Zagrebački košarkaški klub poziva sve zainteresirane da naprave plan pozicioniranja kluba u društvu, te povećanja posjećenosti utakmica i gledanosti.

Univerzijada

UNIverzI-JA-DA 2016.

Nagradni fond od 90 000 kuna za najbolje studentske projekte

Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora produžila je rok za prijavu na natječaj "Imam ideju za UNIverzI-JA-DU!" do 31. listopada 2015. Traže se najbolja rješenja za mobilnu aplikaciju, turističku promociju i Urbani Zagreb.

glazba, chill

Glazbena industrija

„Music Hackathon“ najbolje rješenje aktualnog izazova nagrađuje odlaskom u Pariz

Ako ste profesionalac iz nekog od raznih područja koja se susreću u glazbenoj industriji, prijavite se za prvi „Music Hackathon“ do 7. prosinca.

Agnieszka Holland

Motovun Film Festival

Poljska redateljica Agnieszka Holland ovogodišnji je Maverick Motovuna

U gotovo pedeset godina dugoj karijeri Agnieszka Holland varira u stilovima i stalno prekoračuje granice žanrova. Jedna je od rijetkih filmskih autorica iz današnje istočne Europe koja je prebrodila tranziciju i uspješno spojila filmski istok i zapad.