LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Poznati su ovogodišnji dobitnici Rektorove nagrade

Svečana dodjela ukupno 184 nagrade održat će se u četvrtak, 6. srpnja 2017., u 10 sati u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta.

Svečana dodjela ukupno 184 nagrade održat će se u četvrtak, 6. srpnja 2017., u 10 sati u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta.

Na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu objavljen je popis studenata dobitnika Rektorove nagrade za akademsku godinu 2016/2017. Rektor prof. dr. sc. Damir Boras ove će godine dodijeliti 184 priznanja u ukupno pet kategorija.

Na temelju Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade pravo prijave imali su svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu, a prijave su se primale zaključno s 28. travnja 2017. godine

U kategoriji za individualni znanstveni ili umjetnički rad jednog ili dvaju autora dodijelit će se 123 nagrade, dok će u kategoriji za timski znanstveni i umjetnički rad (tri do deset autora) biti nagrađeno 28 radova. Četiri će rada nagradu dobiti u kategoriji velikog timskog znanstvenog i umjetničkog rada koji obuhvaća više od deset autora. Rektorova nagrada za posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova dodijelit će se sedam puta, a u kategoriji društveno korisnoga rada u akademskoj i široj zajednici podijelit će se 22 priznanja.

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u četvrtak, 6. srpnja 2017., u 10 sati u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta. U okviru svečanosti bit će organizirana i izložba postera kojima će nagrađeni studenti predstaviti svoje radove, a posjetitelji će ju moći razgledati sve do 13. srpnja.

Sažeci svih nagrađenih radova na hrvatskom i engleskom jeziku bit će objavljeni na mrežnim stranicama Sveučilišta, a cijeli nagrađeni radovi i u zasebnoj sveučilišnoj publikaciji. Popis dobitnika dostupan je na poveznici.

FOTO: STUDENTSKI.HR