SIK-ov projekt

Povratak Maratona karijera na još više lokacija!

/

Studentski informativni kutak i ove godine organizira Maraton karijera, projekt kojim uspješne ljude vraća na njihove matične fakultete, a u 2019, osim u Zagrebu, možete očekivati posjete i u Osijeku.

Ako ste slučajno propustili prošlogodišnji Maraton karijera, nemojte se brinuti. Projekt kojim je Studentski informativni kutak uspješne ljude vratio na njihove matične fakultete, gdje su studenti mogli slušati predavanja, ali i sudjelovati u različitim radionicama i raspravama, vraća se i ove godine Novost je da Zagreb više nije njegova jedina lokacija.

Ono što u ovom trenutku Studentski informativni kutak potvrđuje jest da će tijekom ožujka Maraton u Zagrebu posjetiti Fakultet strojarstva i brodogradnje, Fakultet političkih znanosti, Filozofski fakultet te Hrvatske studije. No priči ovdje nije kraj zato što će se trčati i do Osijeka, točnije do Ekonomskog i Filozofskog fakulteta. Naravno, ovo je tek dio maratonskog kruga. 

Prisjetimo se i prošlogodišnjeg izdanja toga studentskog projekta. U prvoj godini održana su predavanja, radionice i panel-rasprave na pet različitih fakulteta u Zagrebu, točnije na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Fakultetu političkih znanosti, Filozofskom fakultetu, Prirodoslovno-matematičkom fakultetu te Ekonomskom fakultetu. Sveukupno devet predavača svojim je obraćanjem pokušalo motivirati ljude koji će u budućnosti pokušati doći do istog zvanja, a pored toga pokazali su im i mogućnosti kojih možda ni sami nisu bili svjesni.

Više informacija o svim događanjima u mjesecu ožujku uslijedit će vrlo brzo, zato marljivo pratite projekt na Facebooku i Instagramu kako ne biste propustili ni jednu Maratonovu postaju.

Komentari na članak

Vezani članci

World in The City u Osijeku

Tečaj stranih jezika

AIESEC dovodi svijet u Osijek

Ako želite učiti neke od jezika koji su klasificirani kao jezici ljubavi, najrasprostranjeniji jezik svijeta, jezik najveće zemlje na planeti ili jednostavno želite razumjeti svoje najdraže turske sapunice bez podnaslova, prijavite se na radionice projekta "World in The City."

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Doktorska škola Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Doktorski studij Komunikologija raspisuje natječaj za buduće doktorande

Riječ je o jedinom doktorskom studiju komunikologije u Hrvatskoj nakon kojeg studenti stječu akademski stupanj doktora znanosti te kompetencije za samostalno istraživačko djelovanje u matičnom znanstvenom području, polju i grani.

Radionica SUP

Udruga Amazons

Edukativne video radionice "Sloboda umjetničkog pokreta"

Ciklus se sastoji od pet radionica na kojima će sudionici na jednostavan, zabavan i besplatan način naučiti kako snimiti i editirati video isječak. 

Studio Smijeha

Tjedni program Studija Smijeha

Ovaj tjedan u Studiju Smijeha The Gentlemen Show i DRAGram!

U srijedu će se ponovno održati tematski stand-up "Ae buraz", dok će tjedan završiti u svijetu DRAGrama, a posjetitelji se mogu i potruditi oko svoga izgleda za jeftiniji upad!

SCZG izvana

Studentski centar Zagreb

Smotra Sveučilišta u Zagrebu: sve informacije o studiranju na jednom mjestu

Osim informiranja studenata o mogućnostima studiranja, ove će se godine u sklopu programa Smotre održati i niz popularno-znanstvenih i umjetničkih prezentacija pod nazivom „Najbolje sa Sveučilišta“.