SIK-ov projekt

Povratak Maratona karijera na još više lokacija!

/

Studentski informativni kutak i ove godine organizira Maraton karijera, projekt kojim uspješne ljude vraća na njihove matične fakultete, a u 2019, osim u Zagrebu, možete očekivati posjete i u Osijeku.

Ako ste slučajno propustili prošlogodišnji Maraton karijera, nemojte se brinuti. Projekt kojim je Studentski informativni kutak uspješne ljude vratio na njihove matične fakultete, gdje su studenti mogli slušati predavanja, ali i sudjelovati u različitim radionicama i raspravama, vraća se i ove godine Novost je da Zagreb više nije njegova jedina lokacija.

Ono što u ovom trenutku Studentski informativni kutak potvrđuje jest da će tijekom ožujka Maraton u Zagrebu posjetiti Fakultet strojarstva i brodogradnje, Fakultet političkih znanosti, Filozofski fakultet te Hrvatske studije. No priči ovdje nije kraj zato što će se trčati i do Osijeka, točnije do Ekonomskog i Filozofskog fakulteta. Naravno, ovo je tek dio maratonskog kruga. 

Prisjetimo se i prošlogodišnjeg izdanja toga studentskog projekta. U prvoj godini održana su predavanja, radionice i panel-rasprave na pet različitih fakulteta u Zagrebu, točnije na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Fakultetu političkih znanosti, Filozofskom fakultetu, Prirodoslovno-matematičkom fakultetu te Ekonomskom fakultetu. Sveukupno devet predavača svojim je obraćanjem pokušalo motivirati ljude koji će u budućnosti pokušati doći do istog zvanja, a pored toga pokazali su im i mogućnosti kojih možda ni sami nisu bili svjesni.

Više informacija o svim događanjima u mjesecu ožujku uslijedit će vrlo brzo, zato marljivo pratite projekt na Facebooku i Instagramu kako ne biste propustili ni jednu Maratonovu postaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Projekt All around the world 2017

Mogućnost za stručnu i volontersku praksu

Upoznajte udrugu AiESEC i sve mogućnosti koje nudi

Za odlazak na neku od praksi koju nudi AIESEC potrebna je samo dobra volja. Prakse omogućuju mladima i studentima da na praktičan način postignu ono što su oduvijek željeli, bilo da je to usavršavanje komunikacijskih vještina, vođenja projekta, učenja stranog jezika ili upoznavanje drugih i neobičnih kultura.

Živo blato u Vintageu

Vintage Industrial Bar

Živo blato prvi put nastupa u Vintageu, požurite po karte

Kultni splitski heavyjaneri Živo blato 9. travnja prvi će puta nastupiti u Vintage Industrial Baru.

Isto

Konferencija na Filozofskom fakultetu

PsihOS fest – za studente, profesore i sve zainteresirane za psihologiju

Psihos organizira konferenciju koja će pružiti raznolik sadržaj s područja psihologije profesorima, studentima, ali i potpunim laicima. Trenutno je u potrazi za izlagačima.

Heinzelova - stup nasred ceste

Razočarani biciklisti iz ZG Cycle Unita

Unatoč obećanjima, grad Zagreb neće raditi na razvoju biciklističke infrastrukture

– Duboko smo razočarani time što centralno koordinacijsko tijelo koje bi trebalo povezivati sve gradske službe i dalje umjesto rješenja nudi izgovore. – jedna je od izjava sa sastanka nove gradske radne skupine za biciklistička pitanja u Zagrebu.

FlyDubai

FlyDubai

Prvi put u povijesti izravni letovi Zagreb – Dubai

Od 16. prosinca prvi put u povijesti možemo izravno letjeti iz Zagreba u Dubai.