SIK-ov projekt

Povratak Maratona karijera na još više lokacija!

/

Studentski informativni kutak i ove godine organizira Maraton karijera, projekt kojim uspješne ljude vraća na njihove matične fakultete, a u 2019, osim u Zagrebu, možete očekivati posjete i u Osijeku.

Ako ste slučajno propustili prošlogodišnji Maraton karijera, nemojte se brinuti. Projekt kojim je Studentski informativni kutak uspješne ljude vratio na njihove matične fakultete, gdje su studenti mogli slušati predavanja, ali i sudjelovati u različitim radionicama i raspravama, vraća se i ove godine Novost je da Zagreb više nije njegova jedina lokacija.

Ono što u ovom trenutku Studentski informativni kutak potvrđuje jest da će tijekom ožujka Maraton u Zagrebu posjetiti Fakultet strojarstva i brodogradnje, Fakultet političkih znanosti, Filozofski fakultet te Hrvatske studije. No priči ovdje nije kraj zato što će se trčati i do Osijeka, točnije do Ekonomskog i Filozofskog fakulteta. Naravno, ovo je tek dio maratonskog kruga. 

Prisjetimo se i prošlogodišnjeg izdanja toga studentskog projekta. U prvoj godini održana su predavanja, radionice i panel-rasprave na pet različitih fakulteta u Zagrebu, točnije na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Fakultetu političkih znanosti, Filozofskom fakultetu, Prirodoslovno-matematičkom fakultetu te Ekonomskom fakultetu. Sveukupno devet predavača svojim je obraćanjem pokušalo motivirati ljude koji će u budućnosti pokušati doći do istog zvanja, a pored toga pokazali su im i mogućnosti kojih možda ni sami nisu bili svjesni.

Više informacija o svim događanjima u mjesecu ožujku uslijedit će vrlo brzo, zato marljivo pratite projekt na Facebooku i Instagramu kako ne biste propustili ni jednu Maratonovu postaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Karipski orkestar „ Les colibri“

Atrakcija u centru Zagreba

Karipski orkestar „ Les colibri“ dolazi u posjet Zagrebačkim mažoretkinjama

Defileom će proći najuži centar grada – od Tkalčićeve ulice, preko Trga bana Josipa Jelačića, Bogovićeve ulice, Ulice Nikole Tesle, Trga Nikole Šubića Zrinskog, do Veleposlanstva Republike Francuske.

Uspinjača

Na današnji dan

Potres koji je izgradio Zagreb

Na današnji dan Zagreb je zadesio veliki potres koji mu je, unatoč velikim gubicima, donio i nešto dobro. U rekordnom se roku oporavio te je zablistao u najljepšem mogućem ruhu.

Advent u Osijeku

Advent u srcu Slavonije

Osijek će ponovno zablistati u božićnom ruhu

Advent u Osijeku ove se godine vraća još raskošniji. Treću godinu zaredom u srcu Slavonije oživljava se duh Božića uz mnoštvo popratnog sadržaja za sve posjetitelje.

Ilica noću

TAMARA KORDOVAN

Noćne šetnje zaposlene studentice

Realno, kad radiš posao na kojem se naradiš, sve si počneš preračunavati u sate rada. Moram napomenuti da je ovo dosta dobra taktika za prestanak kupovanja gluposti koje bih inače uzela bez razmišljanja. Treba li mi kutija cigareta za koju radim sat i pol? A ovaj highliter za koji moram odraditi cijeli jedan dan kako bih ga mogla priuštiti? I don't think so, buddy.

Financiranje diplomskih studija hrvatskih studenata

Diplomski studiji na britanskim sveučilištima

Britanska vlada počinje financirati diplomske studije hrvatskih studenata

Novi zakon omogućava hrvatskim studentima da u potpunosti koriste studentski zajam za diplomski studij na britanskim sveučilištima.