Novi studentski restoran

Potvrđen termin otvaranja menze na Filozofskom, očekuje se i dolazak ministrice

Linija u menzi

Iz Ureda dekanice potvrdili su nam kad će zagrebački studenti dobiti još jednu menzu, i to vrlo brzo. Svečanom otvorenju mogla bi prisustvovati i ministrica Blaženka Divjak.

Premda u sanaciji, zagrebački Studentski centar otvara novu menzu na Filozofskom fakultetu. Sredinom studenoga prošle godine otvorena je dugo očekivana menza u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, iako dostupna samo onima s iskaznicom Knjižnice. Na svečanom otvaranju sanacijski upravitelj SC-a Mirko Bošnjak obećao je da će se 1. siječnja otvoriti još jedna menza.

Prvi je siječnja prošao i, kako to u nas biva, menza na trećem najvećem fakultetu u državi nije otvorena. Srećom, zna se kada će biti. Iz Ureda dekanice Vlahović-Štetić rekli su nam kako je restoran u utorak prošao inspekciju, a trebao bi biti otvoren do kraja idućeg tjedna.

– U utorak, 15. 1. 2019, na Fakultetu je bilo Povjerenstvo za pregled restorana i nadamo se da ćemo uspjeti otvoriti restoran do 25. 1. 2019, a svakako očekujemo i gospođu ministricu Divjak na otvorenju. – rekla nam je Ana Popović.

Dakle, ne dođe li do većih promjena, menza će u pogonu biti već za tjedan dana, a šuška se i da će biti pizze.

Komentari na članak

Vezani članci

Željko Jovanović

Ministar Jovanović potpisao službenu odluku

Odobrena financijska sredstva za uređenje šibenske menze

Dokumentacija bi trebala biti gotova tijekom travnja, a potom će se izdati javni natječaj za izvođača radova. Očekuje se kako bi šibenska menza mogla biti otvorena već početkom akademske godine 2014./2015.

SCZG dvorište

Sastanak u MZOS

Nema štrajka radnika Studentskog centra u Zagrebu!

Danas je održan sastanak u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta na kojemu su dogovoreni uvjeti za radnike Studentskog centra u Zagrebu.

Umjetnost

Predstavljanje mladih hrvatskih umjetnika

Posjetite izložbu završnih radova studenata Akademije likovnih umjetnosti

Studenti Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu predstavit će svoje završne radove na sve četiri lokacije na kojima fakultet djeluje.

Otvoren Motovun Film Festival 2018.

21. festivalsko izdanje

Uz limenu glazbu i „hommage” Predragu Luciću otvoren „Motovun Film Festival”

Poljski film „Napad panike“, kojim je otvoren festival, samo je jedan od stotinu ostvarenja koja će idućih dana biti prikazana u motovunskim kinima i pod zvijezdama.

Sveučilište u Zadru

Potpisivanje ugovora

Zadarsko Sveučilište dobilo sredstva za izgradnju novog doma i menze

Sveučilištu u Zadru dodijeljena su bespovratna sredstva u iznosu od 75 milijuna kuna za izgradnju studentskog doma i menze. Očekuje se da će stanari u novi dom moći useliti početkom akademske 2020/2021. godine.