Novi studentski restoran

Potvrđen termin otvaranja menze na Filozofskom, očekuje se i dolazak ministrice

Linija u menzi

Iz Ureda dekanice potvrdili su nam kad će zagrebački studenti dobiti još jednu menzu, i to vrlo brzo. Svečanom otvorenju mogla bi prisustvovati i ministrica Blaženka Divjak.

Premda u sanaciji, zagrebački Studentski centar otvara novu menzu na Filozofskom fakultetu. Sredinom studenoga prošle godine otvorena je dugo očekivana menza u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, iako dostupna samo onima s iskaznicom Knjižnice. Na svečanom otvaranju sanacijski upravitelj SC-a Mirko Bošnjak obećao je da će se 1. siječnja otvoriti još jedna menza.

Prvi je siječnja prošao i, kako to u nas biva, menza na trećem najvećem fakultetu u državi nije otvorena. Srećom, zna se kada će biti. Iz Ureda dekanice Vlahović-Štetić rekli su nam kako je restoran u utorak prošao inspekciju, a trebao bi biti otvoren do kraja idućeg tjedna.

– U utorak, 15. 1. 2019, na Fakultetu je bilo Povjerenstvo za pregled restorana i nadamo se da ćemo uspjeti otvoriti restoran do 25. 1. 2019, a svakako očekujemo i gospođu ministricu Divjak na otvorenju. – rekla nam je Ana Popović.

Dakle, ne dođe li do većih promjena, menza će u pogonu biti već za tjedan dana, a šuška se i da će biti pizze.

Komentari na članak

Vezani članci

Posjetitelji

Bez cajki, molim!

FOTO: Uz odličan nastup S.A.R.S.-a otvoren novi klub Hangar

Ovaj vikend odlučili smo popratiti otvaranje novog kluba Hangar u Ulici Florijana Andrašeca 14 koje se održalo u subotu 27. prosinca. Na otvorenju su nastupali S.A.R.S.-ovci, miljenici Balkana.

Bruno Šimleša na FFZG-u

Predavanje na FFZG-u

„Bez rukavica” govorit će Bruno Šimleša na „Maratonu karijera”

Ususret predavanju koje će se održati na Filozofskom fakultetu u sklopu „Maratona karijera” porazgovarali smo s Brunom Šimlešom koji je, otkrivajući podosta zanimljivih savjeta, uvjerio da ovaj maratonski susret nipošto ne smijemo propustiti.

NSK

Studentska prehrana

NSK ponovno dobiva restoran; ovaj put otvara ga SC

Peticija koju su pokrenuli studenti početkom godine urodila je plodom. Od ovog će ponedjeljka u pauzi od učenja moći pojesti topli obrok na petom katu Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

FFZG izvana

Službeni dopis Ministarstva:

MZOS podržao nastojanje FFZG-a da se u postojeću menzu uvede subvencionirana prehrana

U službenom dopisu Ministarstva upućenom dekanu Filozofskog fakulteta Damiru Borasu stoji kako je Nacionalno povjerenstvo 10. ožujka na sastanku razmatralo zahtjev o ulasku „Filozofije“ u nacionalni sustav studentske prehrane.

Predsjednica u menzi

Prave studentske navike

Predsjednica Grabar Kitarović ručala sa studentima u menzi

Baš kao i drugi studenti, predsjednica je stala u red i uzela svoju porciju u studentskoj menzi.