LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Objavljen natječaj

Postanite stipendist Hajduka!

Dodjeljuju se dvije stipendije u ukupnom iznosu od 9600,00kn, a natječaj je otvoren do 20. studenoga ove godine.

Dodjeljuju se dvije stipendije u ukupnom iznosu od 9600,00kn, a natječaj je otvoren do 20. studenoga ove godine.

Humanitarni klub navijača Hajduka „Bilo Srce” objavio je natječaj za dodjelu dvije stipendije u akademskoj godini 2013./2014. u sklopu projekta „Stipendist Hajduka”.

Stipendije se odnose na preddiplomske sveučilišne studije, integrirane preddiplomske i diplomske sveučilišne studije i diplomske sveučilišne studije. Stipendija iznosi 9600,00 kn, odnosno 800,00 kn mjesečno.

Na natječaj se mogu prijaviti studenti koji nisu stariji od 21 godine pri upisu prve godine studija, studenti druge i treće godine koji imaju do 24 godine te studenti završnih godina koji nisu stariji od 26.

Potencijalni kandidati ne smiju ponavljati godinu i moraju položiti sve upisane ispite (u slučaju opravdanih razloga kao što su bolest i trudnoća upravni odbor Bilog srca dopustit će ponavljanje najviše do jedne godine).

Ujedno, traži se i prosjek ocjena od minimalno 4.5, a u slučaju nedovoljnog broja kandidata razmatrat će se i oni s nižim prosjecima.

Ostale opcijske uvjete i potrebnu dokumentaciju možete pogledati u tekstu natječaja.

Prijave se dostavljaju na adresu HKNH Bilo srce, VIII. mediteranskih igara 2, 21000 Split do 20. studenoga 2013.

Dodatne informacije dostupne su na internetskim stranicama Hajduka, a HKNH Bilo srce možete kontaktirati na e-mail info@bilosrce.com

Kako kažu iz kluba navijača, cilj projekta je pomoći hajdučkim stipendistima da postanu ono što nam je Hajduk već odavno; naš ponos, a upravo sinergija kluba, navijača i donatora budi nadu za svjetliju budućnost i nekih mladih ljudi među nama.

Između ostalog zahvalili su i donatorima koji su pomogli provedbu ovog projekta te ističu da je svaka donacija korak bliže jednoj novoj školovanoj osobi.

Projekt možete podržati i vašom donacijom na račun Bilog srca.

FOTO: BILOSRCE.COM