LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Erasmus Student Network Hrvatska

Postanite ambasadori projekta Mov’in Europe

Mov'in Europe jedan je od projekata ESN-a koji promovira mobilnost kao stil života. I vi možete postati ambasadori projekta i uključiti se u zabavnu #hookedonME kampanju.

Mov'in Europe jedan je od projekata ESN-a koji promovira mobilnost kao stil života. I vi možete postati ambasadori projekta i uključiti se u zabavnu #hookedonME kampanju.

Na Nacionalnom Mov’in Europe Meetingu ESN-a Hrvatska koji se održao u Šibeniku i na Zlarinu sudjelovali su volonteri iz svih ESN sekcija u Hrvatskoj: Dubrovnika, Osijeka, Rijeke, Splita, Zadra i Zagreba. ESN Hrvatska nacionalna je krovna organizacija šest lokanih podružnica Erasmus studentske mreže unutar Hrvatske te okuplja 250 aktivnih volontera koji godišnje potpomažu više od 2 000 internacionalnih studenata.

ESN Hrvatska punopravna je članica najveće studentske organizacije u Europi, Erasmus Student Networka, organizacije koja okuplja 39 000 volontera na više od 500 visokoobrazovnih ustanova s ciljem podrške i razvitka studentske razmjene, volonterstva i aktivnog građanstva.

#hookedonME kampanja, FOTO: ESN Hrvatska

Mov'in Europe jedan je od projekata ESN-a koji promovira mobilnost kao stil života, bilo da se radi o mogućnostima studiranjapraksezaposlenja ili volontiranja. Mov’in Europe djeluje pod geslom Mobility is a lifestyle, odnosno ambasadori projekta organiziraju predavanja i radionice na temu mobilnosti, dijele svoja iskustva sa Erasmus+ razmjene i upoznaju studente s programima i mogućnostima koje pružaju Youth Exchange ili European Voluntary Service.

Više o projektu i ambasadorima možete saznati na mrežnoj stranici Mov’in Europe, a aktivnosti unutar Hrvatske možete pratiti na mrežnoj i Facebook stranici ESN-a Hrvatska. U sklopu nacionalnoga sastanka održane su radionice na kojima se razgovaralo o razvoju projekta i implementiranju istog te o aktivnostima za ovu akademsku godinu, o kojima ćete moći više saznati na službenim stranicama pa vas pozivamo da ih pozorno pratite. Ako ste bili na Erasmusu i/ili želite postati ambasadori, javite se na e-mail movineurope@esn.hr! Također, ako idete na Erasmus, pozivamo vas da se uključite u #hookedonME kampanju klikom na poveznicu.

FOTO: ESN HRVATSKA