Stručna praksa

Postani prevoditelj pripravnik u Europskoj komisiji!

Europska komisija

Studiraš jezike i sanjaš o prevoditeljskoj karijeri u nekoj od najvažnijih svjetskih institucija? Na pravom si mjestu jer ti donosimo izvrstan prijedlog koji obuhvaća jedinstvenu priliku za obavljanje kvalitetne i uzbudljive pripravničke prakse u jednoj od najmoćnijih institucija Europske unije –Europskoj komisiji.

Jedna od najvažnijih i najutjecajnijih europskih institucija u potrazi je za prevoditeljima pripravnicima koji će odrađivati petomjesečnu stručnu praksu u multikulturalnom i poticajnom poslovnom okruženju Europske komisije. Odvijat će se u različitim institucionalnim tijelima, službama i agencijama Europske komisije poput Izvršne agencije za mala i srednja poduzeća ili Europske službe za vanjsko djelovanje.

Odabranim će kandidatima pripravnička praksa biti plaćena u jednakim obrocima u mjesečnom iznosu od 1176,83 €. Prvu mjesečnu ratu koja će im pomoći u pokrivanju troškova života pripravnici će zaprimiti 1. ožujka 2018, kada i službeno započinje obavljanje petomjesečne stručne prakse na poziciji prevoditelja pripravnika. Završava u srpnju iste godine  

Potencijalni kandidati moraju zadovoljiti sljedeće kriterije:

  • završen preddiplomski studij (posjedovanje najmanje prvostupničke diplome)
  • izvrsne jezične vještine u jednom od sljedeća tri službena jezika Europske komisije: engleski / francuski / njemački jezik
  • dobro poznavanje još jednog od 21 službenog jezika Europske unije ili nekog od svjetskih jezika koji nije službeni jezik zemalja članica
  • relevantno radno iskustvo (ako ga kandidat posjeduje)
  • međunarodno iskustvo u volontiranju, obrazovanju, poslu, mobilnosti (ako ga kandidat posjeduje)
  • izražene IT vještine, organizacijske sposobnosti i/ili druge vještine vezane uz deficitarna zanimanja i studijske programe
  • visoka razina motivacije

Komentari na članak

Vezani članci

Stand up "Čajk Majk"

Stand up komedija

Smijeh je dobar, posebno kad se smijemo blagdanskom ludilu na „Čak majku"

Zajedništvo, podrška i prijateljstvo – to su tri osnovna postulata na kojima se temelji „Čak majk". Svi dobronamjerni komičari, koji žele pokazati svoj originalni materijal, slobodno se mogu prijaviti za četvrto izdanje posvećeno potrošačkom društvu, obitelji i blagdanima.

Regrutacija udruge Poduzetnici bez granica

Regrutacija članova

Traži te studentska udruga Poduzetnici bez granica s Ekonomskog fakulteta u Osijeku

U tijeku je regrutacija udruge Poduzetnici bez granica. Pošalji CV i motivacijsko pismo do 8. prosinca ako želiš razviti svoj natjecateljski duh u pozitivnom okruženju.

Fotografiranje

Za sve zaljubljenike u fotografiju

Prijavite se na sedmodnevni seminar napredne fotografije

Ako se u vama oduvijek skrivala strast za profesionalnim fotografiranjem, ovo je idealna prilika da proširite svoje znanje i usavršite vještine iza fotografskog objektiva!

Sajam svjetskog obrazovanja

World Education Fair

Prvi Sajam svjetskog obrazovanja u Hrvatskoj posjetilo više od 1500 školaraca i studenata sa svojim obiteljima

Sajam svjetskog obrazovanja mladima pružio korisne informacije o mogućnostima školovanja u elitnim školama zapadne Europe.

Zasjedanje zastupnika

Natječaj Europskog parlamenta

Otputujte na European Youth Event 2018!

Do 31. siječnja traju prijave mladih od 18 do 30 godina za sudjelovanje na European Youth Eventu. Provjerite kako do besplatnog putovanja!