Praksa u CERM-u: tebe tražimo

Postani kompetentniji kandidat za posao stjecanjem iskustva u HR-u, društvenoj suradnji ili u web-administraciji!

MK

Ako želiš steći iskustva koja će ti koristiti kada dobiješ diplomu i kreneš u potragu za poslom jer će te istaknuti među ostalim kandidatima – tebe tražimo! Naime, CERM zaprima prijave za obavljanje prakse do 23. listopada u 23:59. Između ostalih, otvorene su pozicije u timovima: ljudski resursi, društvena suradnja i web-administracija.

Jedan je od glavnih ciljeva Centra za razvoj mladih još od njegova osnutka pružiti studentima i mladima platformu na kojoj će stjecati znanja i izvan formalnih institucija obrazovanja i primjenjivati ih u praksi. Kroz njegove je odjele i timove tijekom više od 6 godina postojanja prošlo 500-tinjak volontera koji su radom na portalu Studentski.hr i drugim volonterskim programima udruge izbrusili svoje kompetencije u različitim područjima djelatnosti.

Ako i ti želiš steći iskustva koja će ti koristiti kada dobiješ diplomu i kreneš u potragu za poslom jer će te istaknuti među ostalim kandidatima – tebe tražimo! Naime, CERM zaprima prijave za obavljanje prakse do 23. listopada u 23:59. Između ostalih, otvorene su pozicije u timovima: ljudski resursi, društvena suradnja i web-administracija, a je li neka od njih baš za tebe – provjeri u nastavku!

Ljudski resursi (HR) – od motiviranja do organizacije dobrog partijanja

Ovaj tim okuplja organizirane osobe koje uvijek sve rade na vrijeme, koje su spretne s tablicama i znaju motivirati ljude oko sebe. Ako si ti takva osoba, a k tome znaš organizirati dobar partytebe tražimo!

U timu ljudskih resursa bavit ćeš se regrutacijom novih članova, vođenjem evidencija o svim timovima te organizacijom teambuildinga, edukacija i nezaobilaznih partyja. Uzbudljivo, zar ne?

Društvena suradnja – od projektnog, preko event, do community managementa

Dinamičnost, multitasking, profesionalnost – ovaj biste niz čuli od pripadnika tima društvene suradnje kada biste ih upitali da opišu svoj rad trima riječima. Društvena suradnja kombinacija je projektnog, event i community managementa, a sve s ciljem proširivanja studentske mreže udruga i institucija te predstavljanja vlastita rada, kao i postignuća cijeloga CERM-a, zbog čega se ponekad poteže i do udaljenijih krajeva Lijepe Naše.

Ako želiš biti vješt u slanju poslovnih e-mailova, objavljivanju na društvenim mrežama, ako k tome želiš biti prisutan na različitim događanjima i napisati pokoju objavu za portal, tebe tražimo! Na tvoju motivaciju i volju za učenjem iskusni će članovi tima rado odgovoriti pomažući ti usvojiti sva potrebna znanja i vještine, bilo na redovnim sastancima ili pak na opuštenijim druženjima.

Web-administracija – za osobe koje vole kontrolu, red i strukturu

Tim web-administracije brine se o održavanju web-stranice i poslova na portalu Studentski.hr i u udruzi CERM. Održavanje baze podataka, redovito provjeravanje i ažuriranje informacija o studentskim institucijama i poslovima, kontroliranje oglasa i uređivanje stranica Udruge svakodnevica su naših web-administratora.

Ako si organizirana osoba koja voli kontrolu, red i strukturu, za ovaj tim – tebe tražimo! Zauzvrat ćemo te naučiti rukovati nekim novim programima, ponuditi ti raznovrsne edukacije i ubaciti te u krug ljudi istih interesa.

Komentari na članak

Vezani članci

Paintball selfie

Otvoren natječaj za HR tim portala Studentski.hr

„Važno je biti savjestan, otvoren i pozitivan, ali bez proaktivnosti nećeš ništa napraviti"

Članovi odjela za upravljanje ljudskim potencijalima u pravilu su psiholozi, no HR-om se mogu baviti svi koji vole komunicirati s ljudima. Ostala znanja steći će ako to doista žele.

ESN Osijek u potrazi za novim članovima

Regrutacija novih članova

ESN Osijek nudi priliku mladima za profesionalni i osobni razvoj u internacionalnom okruženju

Pridružite se mladima u ESN-u Osijek, sudjelujte na raznim nacionalnim i internacionalnim sastancima i treninzima te upoznajte mlade iz raznih dijelova Europe.

Plakat za regrutaciju

Budi i ti dio proaktivnog tima

Ekonomska klinika traži nove članove!

Ekonomska klinika, neprofitna udruga u kojoj studenti nude besplatna ekonomska savjetovanja, provodi regrutaciju novih članova za akademsku godinu 2015./2016.

Poslovni čovjek

Regrutacija članova

Šansa za iskorak u poslovni svijet uz AIESEC

Obratite se najbližem lokalnom odboru i steknite nova znanja i vještine koje će vas istaknuti na tržištu rada prijavom na regrutaciju organizacije AIESEC.

volunteer
FOTO IZVOR: https://pixabay.com/photos/adult-african-african-descent-3435775/

Volontiraj i ti

Mladi ne iskorištavaju sav potencijal koji im volontiranje nudi, a evo zašto bi trebali

„Mladi još uvijek nisu dovoljno osviješteni o dobrobitima volontiranja za sebe same, već volontiranje percipiraju kao pomagačku aktivnost kroz koju utječu na živote određenih korisničkih skupina.”