LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OTP banka na konferenciji "Should I Stay or Should I Go?"

Poslovanje s bankom ne mora biti bauk

Na poslovnoj konferenciji "Should I Stay or Should I Go" predstavnici OTP banke održat će edukativno predavanje o temi koja je studentima itekako važna – poslovanju s bankom.

Na poslovnoj konferenciji "Should I Stay or Should I Go" predstavnici OTP banke održat će edukativno predavanje o temi koja je studentima itekako važna – poslovanju s bankom.

Poslovna konferencija Should I Stay or Should I Go? u organizaciji portala Studentski.hr ovaj će vikend u zagrebačkom Branimir centru okupiti poznata hrvatska poslovna imena. Oni će u CineStar dvorani pred 400 sudionika dati svoj odgovor na pitanje koje muči brojne mlade – ostati ili otići.

Sudionici će saznati što ih očekuje ako odluče iskorištavati svoje potencijale izvan granica domovine te koje im se mogućnosti pružaju ako svoju karijeru ipak ostvaruju u Hrvatskoj. Podsjećamo, događaj je koncipiran kao spoj predavanja, radionice i panel-rasprave, kojima će se studentska populacija upoznati s inspirativnim poslovnim pothvatima, ali i otkriti što je potrebno za pokretanje i vođenje poduzetničkog projekta.

Korištenje bankarskih usluga jedna je od ključnih stavki u procesu pokretanja vlastitog poduzetničkog projekta, no ujedno mnogima zadaje najviše glavobolje. Znaju to i u OTP banci, stoga će na poslovnoj konferenciji 19. svibnja voditelj poslovnice Ivan Radić i voditelj za mala poduzeća i obrtnike Zvonimir Korša održati predavanje kojim će studente i mlade riješiti svih nedoumica o poslovanju s bankom.

OTP banka osma je banka po veličini na hrvatskom bankarskom tržištu, s ukupnom vrijednošću aktive više od 16,2 milijardi kuna. Oko 1000 zaposlenika banke posredstvom razgranate mreže s više od 100 poslovnica diljem cijele Hrvatske posluje s više od 400 000 klijenata u sektoru građanstva te u sektoru gospodarstva. Sjedište je banke u Zadru, a poslovni centri nalaze se u Zagrebu, Puli, Splitu, Sisku, Dubrovniku i Osijeku.