LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pipravnički program

Posljednji dani za prijavu na Growww 2017.

Ostalo je još nekoliko dana za prijavu na Growww, strukturirani pripravnički program jedne od vodećih kompanija u Hrvatskoj.

Ostalo je još nekoliko dana za prijavu na Growww, strukturirani pripravnički program jedne od vodećih kompanija u Hrvatskoj.

Produljen je rok za prijavu za osmi po redu Growww natječaj, u sklopu kojeg INA zapošljava mlade talente na jednogodišnji staž i daje im priliku da svoju karijeru započnu u jednoj od vodećih kompanija u Hrvatskoj. Kao i dosadašnjih godina, traže se diplomirani inženjeri naftnog, rudarsko-geološkog, kemijskog i strojarskog usmjerenja, ekonomisti, informatičari. No, pozvani su da se prijave na natječaj i diplomanti ostalih usmjerenja.

Growww je strukturirani pripravnički program, jedinstven u Hrvatskoj, gdje se pred pripravnike postavljaju izazovni poslovni ciljevi koje ostvaruju uz vodstvo mentora, iskusnih kolega koji ih prate i podržavaju u radu. Za vrijeme trajanja staža, pripravnici također prolaze kroz program poslovne edukacije s ciljem upoznavanja svih temeljnih djelatnosti kompanije, kao i specifičnosti naftne industrije.

Svi zainteresirani kandidati koji odgovaraju traženim stručnim profilima te imaju do jednu godinu radnog iskustva, pozvani su da se putem online aplikacije prijave na natječaj do 14. travnja 2017.

FOTO: INA