Natječaj Ministarstva obrane RH

Posljednji dani prijave za prijem u kadetsku službu za sveučilišni studij aeronautike – vojni pilot

Aeronautika

U akademskoj godini 2018/2019. bit će primljeno do 20 kadeta. Prijave traju do 16. travnja 2018.

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske raspisalo je javni natječaj za prijem u kadetsku službu. Otvoren je za sveučilišni studij Aeronautika – vojni pilot na Fakultetu prometnih znanosti.

U akademskoj godini 2018/2019. bit će primljeno do 20 kadeta koji u odabirnom postupku postignu najbolje rezultate. Po završetku preddiplomskog i diplomskog studija isti će biti primljeni u djelatnu službu s mogućnošću stalnog stručnog usavršavanja i sudjelovanja u domaćim i stranim aktivnostima.

Kandidati i kandidatkinje koji se prijavljuju moraju:

  • imati državljanstvo Republike Hrvatske
  • biti rođeni 1996. godine ili kasnije
  • imati završeno srednjoškolsko obrazovanje
  • biti upisani u prvu godinu redovnog studija u prvom upisnom roku u srpnju 2018.

Također, svi prijavljeni kandidati moraju zadovoljavati kriterije za kadete koji su propisani Pravilnikom o utvrđivanju zdravstvenih, psihičkih, tjelesnih i sigurnosnih uvjeta za prijem u službu u Oružane snage Republike Hrvatske. Ne smiju biti pravomoćno osuđivani za kaznena djela navedena u članku 35. stavku 1. alineji 2. Zakonu o službi u oružanim snagama Republike Hrvatske niti se protiv njih smiju voditi kazneni postupci po službenoj dužnosti.

Kandidati i kandidatkinje prijave podnose elektronski i pismeno, a rok za podnošenje prijave je 16. travnja 2018. Detalji o prijavi i odabirnom postupku dostupni su na službenoj stranici Ministarstva obrane, a dodatne obavijesti zainteresirani mogu dobiti pozivom na telefonske brojeve 01/3784-812 i 01/3784-814 te u područnim odjelima i odsjecima za poslove obrane.

Komentari na članak

Vezani članci

Vojnici

Natječaj Ministarstva obrane

Prijem u kadetsku službu studenata vojnog inženjerstva te vojnog vođenja i upravljanja

Raspisan je natječaj Ministarstva obrane za prijem studenata vojnih studija u kadetsku službu. U službu će biti primljeno do 110 kandidata, a prijave traju do 11. svibnja 2018.

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Raspisan natječaj za funkciju studentskog pravobranitelja

Studentski zbor u potrazi je za ambicioznim studentom ili studenticom koji/a je spreman/na zalagati se za svoje kolege i boriti se za prava studenata.

natječaj

Filozofski fakultet Rijeka

Raspisan natječaj za financiranje stručnih, zabavnih i društveno korisnih projekata riječkih studenata

Dobitnicima će biti omogućeno planiranje i provedba znanstveno stručnih programa, društveno korisnih projekata i zabavnih sadržaja koji će doprinijeti razvoju akademske zajednice, ali i društva u cjelini.

Come to the dark side

Studentski.hr otvara svoja vrata voditeljima prodaje oglasnog prostora i administratorima

Voditelji prodaje i administratori, prijavite se za rad na Studentskom.hr!

Ako si zainteresiran za radno mjesto voditelja prodaje oglasnog prostora ili administratora, pošalji molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1.10.2014.

Come to the dark side

Studentski.hr otvara svoja vrata

Urednici, novinari, lektori i fotografi, prijavite se za rad na Studentskom.hr!

Ako si zainteresiran za radno mjesto glavnog urednika/ce, njegovog/e zamjenika/ce, urednika/ce kolumni, lekture ili fotografije, novinara, lektora ili fotografa, pošalji molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1.10.2014.