Natječaj Ministarstva obrane RH

Posljednji dani prijave za prijem u kadetsku službu za sveučilišni studij aeronautike – vojni pilot

Aeronautika

U akademskoj godini 2018/2019. bit će primljeno do 20 kadeta. Prijave traju do 16. travnja 2018.

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske raspisalo je javni natječaj za prijem u kadetsku službu. Otvoren je za sveučilišni studij Aeronautika – vojni pilot na Fakultetu prometnih znanosti.

U akademskoj godini 2018/2019. bit će primljeno do 20 kadeta koji u odabirnom postupku postignu najbolje rezultate. Po završetku preddiplomskog i diplomskog studija isti će biti primljeni u djelatnu službu s mogućnošću stalnog stručnog usavršavanja i sudjelovanja u domaćim i stranim aktivnostima.

Kandidati i kandidatkinje koji se prijavljuju moraju:

  • imati državljanstvo Republike Hrvatske
  • biti rođeni 1996. godine ili kasnije
  • imati završeno srednjoškolsko obrazovanje
  • biti upisani u prvu godinu redovnog studija u prvom upisnom roku u srpnju 2018.

Također, svi prijavljeni kandidati moraju zadovoljavati kriterije za kadete koji su propisani Pravilnikom o utvrđivanju zdravstvenih, psihičkih, tjelesnih i sigurnosnih uvjeta za prijem u službu u Oružane snage Republike Hrvatske. Ne smiju biti pravomoćno osuđivani za kaznena djela navedena u članku 35. stavku 1. alineji 2. Zakonu o službi u oružanim snagama Republike Hrvatske niti se protiv njih smiju voditi kazneni postupci po službenoj dužnosti.

Kandidati i kandidatkinje prijave podnose elektronski i pismeno, a rok za podnošenje prijave je 16. travnja 2018. Detalji o prijavi i odabirnom postupku dostupni su na službenoj stranici Ministarstva obrane, a dodatne obavijesti zainteresirani mogu dobiti pozivom na telefonske brojeve 01/3784-812 i 01/3784-814 te u područnim odjelima i odsjecima za poslove obrane.

Komentari na članak

Vezani članci

Izvor: Pixabay

Natječaj za kratku priču „Zlatko Tomčić“

Napiši pet kartica teksta i osvoji 2000 kuna

Prijavi se na natječaj za kratku priču koji organizira Književni krug Karlovac i zaradi zavidnu novčanu nagradu u iznosu od 500 do 2000 kuna. Natječaj je otvoren je do 31. listopada.

Zastava EU123

Natječaj Sveučilišta i Ministarstva vanjskih i europskih poslova

Traže se studenti koji će sudjelovati u 200-tinjak aktivnosti povezanih s predsjedanjem Vijeća EU-a

Na Natječaj za časnike za vezu za potrebe HR PRES mogu se prijaviti studenti završnih godina. Očekuju ih različite aktivnosti povezane s predsjedanjem Hrvatske Vijećem Europske unije, a rok je za prijavu 21. ožujka.

ggladijator

Prilika za džeparac

SUBOS otvorio natječaj za dizajn majica

Svaki autor može poslati više idejnih rješenja, a kako biste sudjelovali u ovom natječaju ne morate biti član SUBOS-a. Sve što se od vas traži jest bujna mašta i dobra kreacija.

Isto

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Raspisan je natječaj za izbor osječkog studentskog pravobranitelja

Na Natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani studenti koji žele biti uključeni u proces promoviranja i zaštite ljudskih prava. Rok je za prijavu 31. prosinca.

Margan Tadeon - natječaj za najbolji studentski rad

Udruga studenata kroatologije ''Cassius'' poziva na prijavu

Margan Tadeon, natječaj za najbolji studentski rad

Pravo na natječaj imaju svi studenti Sveučilišta u Zagrebu te studenti kroatistike s Filozofskoga fakulteta u Rijeci.