Projekt Ekonomske klinike

„Poduzetnički sprint“ akcelerira inovativne ideje mladih

Zgrada

Projekt „Poduzetnički sprint“ održat će se od 22. do 24. veljače. Okupit će mlade ambiciozne osobe koje se žele okušati u poduzetničkim vodama.

Novi ste u poduzetništvu? Imate dobru ideju i ne znate točno kako je provesti u djelo? Ili znate, ali ne znate je li profitabilna? Prijavite se na Poduzetnički sprint, koji organizira Ekonomska klinika, do 19. veljače i saznajte.

Ekonomska klinika neprofitna je organizacija studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, čiji je osnovni cilj povećanje opće ekonomske i financijske pismenosti svih skupina društva te podupiranje razvoja poduzetničke klime u Republici Hrvatskoj. Iako mlada organizacija, danas broji više od 60 studenata, više od 30 mentora, partnera i vanjskih suradnika te brojne nagrade.

Projekt udruge temelji se na metodologiji design thinkinga te potiče sudionike da kroz tri dana radionica, u suradnji s mentorima, generiraju i razviju svoju ideju u krajnji proizvod ili uslugu, odnosno startup. Održava se od 22. do 24. veljače 2017.

Kroz niz predavanja sudionici će dobiti uvid u trendove iz različitih industrija te na temelju prikupljenih podataka generirati vlastite ideje. Korištenjem raznih metodologija i razvojnih strategija, cilj je prikupiti inovativne ideje mladih i akcelerirati ih do faze u kojoj su spremne za realizaciju. U završnoj fazi projekta, sudionici će imati priliku predstaviti svoje krajnje proizvode ili usluge potencijalnim investitorima te započeti svoju karijeru kao mladi poduzetnici.

Sudjelovati mogu sve mlade ambiciozne osobe, koje se žele okušati u poduzetničkim vodama i razviti svoj puni potencijal. Prijave su otvorene i dostupne na poveznici. Za više informacija, pošaljite upite na elektroničku adresu: info@ekonomska-klinika.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

studenti na okupu

Studiranje u Njemačkoj ili SAD-u

Stipendije i prakse za preddiplomske studije u inozemstvu

Kako vam zvuči studiranje u Njemačkoj ili Americi? Stipendije za preddiplomske studije čekaju na vas!

Hip-hop Entrepreneurship 2

Poduzetništvo i multimedija

Europski hip-hop poduzetnici na razmjeni znanja i dobre prakse u Zagrebu

Projekt „Hip-hop Entrepreneurship 2“ okuplja mlade koji se bave područjem plesa, glazbe i multimedije. Među sudionicima varira razina iskustva – od pojedinaca koji imaju svoje firme do sudionika koji su na početku realizacije vlastitih ideja – što ovaj miks čini veoma zanimljivim.

Zgrada rektorata Sveučilišta u Puli

Poticanje poduzetništva u Istri

Poduzetništvo kao rješenje krize: završna konferencija

Inkluzivno poduzetništvo znači mladi, stari, muškarci, žene, zaposleni, nezaposleni... Ti!

S4S tim

Regrutacija članova

S4S prima pojačanje u svoje portalske, radijske i marketinške redove

Učinite svoj studentski život aktivnijim i volontirajte na portalu udruge S4S, njezinom radiju ili u marketinškom timu. Pokažite svoj interes do 17. ožujka.

Izložba stripa

Klub mladih KLOOZ

Besplatna obuka mladih unutar stripovske industrije

Dvodnevna radionica stripa namijenjena mladima održat će se 17. i 18. studenoga u sklopu programa Kluba mladih KLOOZ.