Projekt Ekonomske klinike

„Poduzetnički sprint“ akcelerira inovativne ideje mladih

Zgrada

Projekt „Poduzetnički sprint“ održat će se od 22. do 24. veljače. Okupit će mlade ambiciozne osobe koje se žele okušati u poduzetničkim vodama.

Novi ste u poduzetništvu? Imate dobru ideju i ne znate točno kako je provesti u djelo? Ili znate, ali ne znate je li profitabilna? Prijavite se na Poduzetnički sprint, koji organizira Ekonomska klinika, do 19. veljače i saznajte.

Ekonomska klinika neprofitna je organizacija studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, čiji je osnovni cilj povećanje opće ekonomske i financijske pismenosti svih skupina društva te podupiranje razvoja poduzetničke klime u Republici Hrvatskoj. Iako mlada organizacija, danas broji više od 60 studenata, više od 30 mentora, partnera i vanjskih suradnika te brojne nagrade.

Projekt udruge temelji se na metodologiji design thinkinga te potiče sudionike da kroz tri dana radionica, u suradnji s mentorima, generiraju i razviju svoju ideju u krajnji proizvod ili uslugu, odnosno startup. Održava se od 22. do 24. veljače 2017.

Kroz niz predavanja sudionici će dobiti uvid u trendove iz različitih industrija te na temelju prikupljenih podataka generirati vlastite ideje. Korištenjem raznih metodologija i razvojnih strategija, cilj je prikupiti inovativne ideje mladih i akcelerirati ih do faze u kojoj su spremne za realizaciju. U završnoj fazi projekta, sudionici će imati priliku predstaviti svoje krajnje proizvode ili usluge potencijalnim investitorima te započeti svoju karijeru kao mladi poduzetnici.

Sudjelovati mogu sve mlade ambiciozne osobe, koje se žele okušati u poduzetničkim vodama i razviti svoj puni potencijal. Prijave su otvorene i dostupne na poveznici. Za više informacija, pošaljite upite na elektroničku adresu: info@ekonomska-klinika.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Tri predavanja, Time4Science

„Time4Science”

Na FOI-ju održane tri uspješne akademske rasprave

Tricia Alegra Jenkins, Michael Bošnjak i Marjan Mernik zaslužni su za tri uspješna susreta koja su se održala na FOI-ju u sklopu projekta „Time4Science”.

Youth in Action

Besplatni smještaj i hrana

Hrvatska udruga mladih traži mlade za projekt u Turskoj

Uz besplatni smještaj i hranu, te 170 eura za put, osim što ćete pomoći u podizanju svjesti o volonterskom doniranju organa, besplatno ćete i posjetiti Tursku!

Wellington

Raj za tehničare i informatičare

VIDEO: Novi Zeland nudi posao iz snova

Novi Zeland nudi posao koji je teško odbiti. Prijave se vrše "online", a sve koji prođu u uži krug izbora čeka besplatan put u Novi Zeland i besplatni smještaj.

Urbana mladež

Erasmus Plus projekt

Mladi poduzetnici iz Europske unije dolaze u Zagreb na razmjenu znanja i dobre prakse

Na projektu 4 elements for 4 corners of Europe skupit će se 28 sudionika iz Mađarske, Poljske i Hrvatske kako bi svojim znanjem, iskustvom i idejama pomogli jedni drugima u unaprjeđenju i razvoju poslovnih strategija i organizacije.

novac_kovanice

Tokić d.o.o objavio natječaj za stipendiranje 25 studenata

Stipendija za studente koji nisu ostvarili prava na smještaj i subvenciju

Povodom 25 godina postojanja poduzeća, Tokić d.o.o. podijelit će 25 stipendija u jednokratnom iznosu od 1 000 kuna za studente koji u natječaju Studentskog centra nisu ostvarili pravo na smještaj u dom.