LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Social Impact Award u Zagrebu

Počinje najveći europski edukacijski program u području društvenog poduzetništva za studente

Natjecanje promiče društveno poduzetništvo i kreiranje društvenih inovacija među studentskom populacijom.

Natjecanje promiče društveno poduzetništvo i kreiranje društvenih inovacija među studentskom populacijom.

Impact Hub Zagreb, u utorak, 11. ožujka otvara Social Impact Award, najveći europski edukacijski program za studente u području društvenog poduzetništva. Kao što smo već pisali, natjecanje promiče društveno poduzetništvo i kreiranje društvenih inovacija među studentskom populacijom.

Ove godine će, uz studente iz Hrvatske, sudjelovati i studenti iz Austrije, Češke, Slovačke, Rumunjske, Grčke, Švicarske i Rusije. Studenti imaju priliku osvojiti vrijedne novčane nagrade, mentorsku i infrastrukturnu podršku Impact Huba Zagreb te put na dva internacionalna okupljanja pobjednika iz svih zemalja sudionica.

Impact Hub Zagreb poziva sve studente da se prijave za sudjelovanje na otvorenju natjecanja 11.3. s početkom u 18:00 sati i pridruže zanimljivom programu gdje će imati priliku saznati više o pojedinostima natjecanja i upoznati se s pojmom društvenog poduzetništva na radionici koju će održati iskusan društveni poduzetnik Teodor Petričević.

Dio programa obuhvaća i metodologiju world cafe radionice na kojoj će studenti imati priliku upoznati društvene inovatore te studente koji su se svojom idejom uključili u svijet društvenog poduzetništva te s njima razmijeniti iskustva i ideje o boljitku zajednice. Na kraju programa bit će održana modna revija Socijalne zadruge Humana Nova, društvenog poduzeća koje proizvodi odjevne predmete od recikliranih materijala, a njihove proizvode ćete moći i kupiti.

Više informacija o natjecanju te načinu prijave možete saznati na linku

FOTO: IMPACT HUB ZAGREB