Obilježavanje Dana Europe

Počinje Europski EFOS tjedan na osječkoj Ekonomiji

Ekonomski fakultet

Za razliku od prošlogodišnjeg EFOS tjedna na kojem su predavači uglavnom bili profesori, ove godine će predavati i studenti koji će zainteresiranima dati informacije o volontiranju,

Svake godine 9. svibnja obilježava se Dan Europe. Ekonomski fakultet u Osijeku tim će povodom u ponedjeljak u 10:30 sati svečano otvoriti Europski EFOS tjedan. Ovo je druga godina obilježavanja tog tjedna u kojem možete sudjelovati na panel raspravama i radionicama od kojeg će jedna biti na engleskom jeziku. Sve će to biti zaokruženo projekcijom filma u kinu Urania.

Za razliku od prošlogodišnjeg EFOS tjedna na kojem su predavači uglavnom bili profesori, ove godine će predavati i studenti koji će zainteresiranima dati informacije o volontiranju, stažiranju u EU institucijama, Erasmus+ programu, ljetnoj školi, pa i o osnivanju studentske udruge. Sve to ostvarenje je studenata tijekom posljednjih 365 dana pa je ovo idealna prilika za sve one koji žele saznati više o navedenim temama.

Moto tjedna bio je Tvoja mogućnost za budućnost, pa svakako budi dio ove priče i stvaraj i ti svoju budućnost poput predavača u idućih 365 dana, do idućeg Europskog tjedna. 

Komentari na članak

Vezani članci

Vlado Lucić

Vlado Lucić na konferenciji „Should I stay or should I go?”

Jedina konkurencija News baru je satirična hrvatska stvarnost

Zadaća satire nije samo „bubnuti i ostati živ”. Ona treba na prvu nasmijati, a potom baciti u razmišljanje. Time dobiva edukativnu svrhu. Također služi kao podsjetnik novinarima da ipak prvo provjere izvor svoje priče.

International Education Week

Proslava Tjedna međunarodnog obrazovanja

IRO organizira besplatne radionice o studiranju u SAD-u

Institut za razvoj obrazovanja poziva srednjoškolce i studente na besplatna obrazovna savjetovanja o mogućnostima studiranja u SAD-u povodom Tjedna međunarodnog obrazovanja. 

Erasmus+

Informacije o studijskom boravku

Erasmusiraj se uz ESN Zagreb

ESN Zagreb održat će prezentaciju u sklopu koje će studentima objasniti nešto više o Erasmus+ studijskom boravku.

Vijesti

Predavanje na Hrvatskim studijima

Najpoznatiji hrvatski ratni dopisnik progovara o izvještavanju s kriznih područja

Zoltan Kabok, dugogodišnje poznato lice HRT-a, a danas RTL-a, govorit će o svom novinarskom putu, načinu rada i kako je dolazio do istine u područjima gdje je ona nepoželjna.

Studenti

Predavanje u udruzi CINAZ

O svim aspektima prijave na Erasmus+ natječaj

Predsjednica zadarskog ogranka ESN-a vodit će predavanje u udruzi CINAZ o svim aspektima odlaska na studentsku razmjenu.