„Talk&Grow”

Pobliže upoznavanje s detaljima rada preko student-servisa

novac

Ne propustite predavanje na kojem ćete se moći pobliže upoznati sa svim detaljima studentskog rada. U sklopu projekta „Talk&Grow” održat će ga Adriana Hrstić, voditeljica službe student-servisa u Splitu.

Svaka dodatna kuna u poslovično tankom studentskom novčaniku veoma dobro dođe. Zato smo sigurni kako mnogi od vas razmišljaju o pronalasku studentskog posla. Upravo tome služi student-servis, služba pomoću koje je organiziran rad studenata u Republici Hrvatskoj.

Ako se i vi želite pobliže upoznati s detaljima rada preko student-servisa, ne propustite interaktivno predavanje u sklopu projekta Talk&Grow upravo na ovu temu. Održat će se 14. studenog 2019. u 13:30 u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu.

Govorit će Adriana Hrstić, voditeljica službe student-servisa u Splitu. Ona će otkriti više o tome tko sve može ostvariti pravo rada preko student-servisa, pravima iz ugovora o obavljanju studentskog posla, potražnji poslodavaca za studentima, a dat će odgovore i na sva vaša dodatna pitanja.

Komentari na članak

Vezani članci

FFOS

Predavanje na FFOS-u

Jedan od organizatora Mađarske revolucije gostuje na Filozofskom fakultetu

Katedra za mađarski jezik i književnost te Odsjek za povijest organiziraju predavanje jednog od organizatora Mađarske revolucije 1956. godine, koji će tom prigodom iznijeti dio svojih sjećanja iz toga razdoblja.

Morag Myerscouhg

Festival u Rovinju

Jedna od deset najutjecajnih dizajnerica u posljednjih 100 godina dodatno je pojačanje Danima komunikacija

Morag Crichton Myerscough višestruko je nagrađivana dizajnerica koja pozitivnim porukama oplemenjuje svoja arhitektonska rješenja te usko surađuje s lokalnom zajednicom, a zašto uvijek iznova propituje i analizira motive za kreaciju, otkrit će na Danima komunikacija.

Zgrada fakulteta

Predavanje na FER-u

Damir Šlogar otkriva studentima kako u industriji videoigara stići od nule do 100 milijuna dolara

Za studente i sve druge aktivne u industriji videoigara ili zainteresirane za to područje organizira se predavanje na FER-u na kojem će se upoznati s poslovnim modelom jedne vrlo uspješne kompanije.

Najava projekta

ISUM-ov projekt

„Mali pokretači promjena“: Predavanja o govoru mržnje za roditelje

Namjera je Instituta radionicama podići svijest roditelja o postojanju digitalnih prijetnji i metoda nošenja s njima.

LSPR day Osijek

LSPR Day u Osijeku

„Već prve godine na LSPR Day privukli smo prave 'face'"

LSPR Day vrhunski je edukativni događaj koji će studentima i svim ostalim zainteresiranim građanima predstaviti stvarna iskustva uspješnih poslovnih ljudi. Uoči događaja porazgovarali smo s voditeljicom Londonske škole za odnose s javnošću, organizatoricom LSPR Dayja.