Prilika za studente međunarodnih odnosa

Oxford daje stipendije koje potpuno pokrivaju troškove školovanja

Studenti

Natječaj je otvoren za međunarodne studente koji planiraju diplomsko školovanje započeti u rujnu 2016. godine.

Oxford Brookes University nudi stipendije za diplomski studij međunarodnih odnosa. Stipendije će potpuno pokrivati troškove školovanja, koji iznose 13 620 funti. Natječaj je otvoren za međunarodne studente koji planiraju diplomsko školovanje započeti u rujnu 2016. godine

Diplomski studij međunarodnih odnosa na Sveučilištu Oxford Brookes nudi studentima na odabir klasični program studija međunarodnih odnosa ili izbor od tri specijalistička: svjetska politička ekonomija, sigurnost i okoliš. Studentima se također u sklopu ovog studija nudi mogućnost četverodnevnog obrazovnog puta u Den Haag ili Bruxelles, a troškovi puta uračunati su u stipendiju.

Na natječaj se mogu prijaviti kandidati sa završenim preddiplomskim studijem međunarodnih odnosa ili srodim studijem. Prilikom prijave moraju priložiti IELTS povrdu o poznavanju engleskoga jezika. Prijave su otvorene do 30. lipnja 2016. godine  Sve dodatne informacije možete pronaći na mrežnoj stranici Sveučilišta.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti Splita za Slavoniju

Prikupljanje pomoći u Splitu

Humanitarna akcija „Studenti Splita za Slavoniju“

Akcija će se provesti u razdoblju od 20. do 23. svibnja 2014. u objektima Studentskog centra u Splitu na način da će studenti i zaposlenici kao i svi oni koji se žele odazvati ovoj humanoj akciji moći ostaviti u objekte SC-a.

Soft Skills program

Kulturne srijede

Studentice mogu brusiti svoje „meke vještine“ u Kulturnom centru Harmica

Kulturni centar Harmica organizira Soft Skills program u sklopu svojih Kulturnih srijeda. Studentice se mogu prijaviti do 24. listopada.

Informativni ponedjeljak: udruge

„Informiranje – pravo mladih”

Udruge mladih i za mlade predstavile se na trećem „Informativnom ponedjeljku”

Pročitajte kako je bilo na „Informativnom ponedjeljku” na kojem su se predstavile udruge mladih i za mlade te se pridružite sljedećem koji će se održati krajem ožujka.

Izložba u Klubu Zona

Realizacija raznolikih aktivnosti

Raspisan natječaj za program i nove suradnike Kluba „Zona”

Pojedinci, organizacije i neformalne grupe mogu ponuditi realizaciju edukacija, radionica, tematskih druženja i sličnih događanja za mlade. Programu mogu doprinijeti volontirajući, ali i plaćenim angažmanima.

https://pixabay.com/en/doctor-medical-medicine-health-563428/

Tribina udruge CroMSIC

Studenti potiču raspravu o cijepljenju kao dragulju prevencije zaraznih bolesti

Ove će se srijede održati tribina CroMSIC-a, međunarodne udruge studenata medicine, posvećena cijepljenju. Gostovat će dr. sc. Danijela Lakošeljac, dr. med., Dorotea Gastović Bebić, dr. med. i Andrea Šuran, dr. med s Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.