Obrazovni program

Ovog ljeta Srce nudi velik izbor tečajeva

Laptop, posao, rad

Sveučilišni računski centar u narednim mjesecima nudi pregršt tečajeva, internetskih i onih u učionicima, od kojih su mnogi besplatni. K tome, zainteresiranima su na raspolaganju i različiti obrazovni materijali.

Ljetni mjeseci mnogima donose manje obaveza i pregršt slobodnog vremena, stoga iz Sveučilišnog računskog centra pozivaju da ga kvalitetno iskoristite te da ga posvetite razvijanju znanja i vještina iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Uz pomoć obrazovnih materijala i stručnih predavača Srca, jesen možete dočekati osnaženi novim znanjima i vještinama.

Velik izbor online tečajeva, koji su besplatni i svima dostupni, pomoći će vam da se upoznate s uporabom računala i uredskih alata ili proširite svoja znanja o njima (Word, Excel, PowerPoint i Access) te o drugim područjima uporabe informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Takvi tečajevi često omogućavaju potrebnu fleksibilnost u vezi mjesta, vremena i tempa učenja, stoga i plaža ili omiljeni kafić mogu postati mjesta gdje ćete učiti i usavršavati svoja znanja. Prijava za online edukacije obavlja se brzo i jednostavno preko sustava za e-učenje

Za one kojima je rad uz vodstvo predavača preferirani način učenja pravi su izbor tečajevi u učionicama. Stoga vjerujemo da ćete na rasporedu tečajeva u srpnju, kolovozu i rujnu, uz ljetnu stanku od 14. srpnja do 18. kolovoza, pronaći i nešto za sebe. Iz bogate ponude možete izabrati tečajeve o uporabi uredskih alata (Word, Excel, PowerPoint i Access), tečajeve o programiranju (Python, PHP), bazama podataka (SQL), tečajeve iz statistike (programski jezik R) i mnoge druge. Prijaviti se možete na poveznici

Oni koji žele unaprijediti stručna znanja iz područja administracije operacijskih sustava Linux i Windows mogu sudjelovati u obrazovnim programima namijenjenima ponajprije IT specijalistima. To su Linux akademija i program obrazovanja edu4IT Sistemski administrator 1. Novi ciklus tečajeva Linux akademije počinje 16. rujna 2019. godine, dok će novi ciklus održavanja obrazovnog programa za IT specijaliste (edu4IT) početi 24. rujna 2019. godine. Tijekom ljetnih mjeseci preporučuju se i članci s korisnim uputama i novostima koji se nalaze na portalu sistemac.srce.hr

U okviru ispitnog centra Pearson VUE, Srce zainteresiranima nudi i mogućnost polaganja velikog broja ispita te stjecanje međunarodno priznatih certifikata koje nude tvrtke Microsoft, Oracle, IBM, Cisco itd. Termine ispita te aktualne promotivne akcije moguće je pronaći ovdje.

Osim online tečajeva i tečajeva u učionicama na raspolaganju su i obrazovni materijali Srca. Svi su materijali dostupni na jednom mjestu – na miniportalu Srce i otvoreno obrazovanje.

Na kraju još vrijedi spomenuti da su za studente, djelatnike visokih učilišta i javnih instituta te nezaposlene osobe osigurane posebno povoljne cijene pohađanja tečajeva, a polaznicima iz akademske zajednice besplatno su dostupne i jednodnevne radionice o uporabi uredskih i multimedijskih alata. Više informacija o obrazovnim programima Srca možete pronaći na službenoj stranici

Komentari na članak

Vezani članci

Obrazovni programi u kinu Tuškanac

Obrazovni programi

Školarci i profesori obrazuju se u kinu Tuškanac, dio programa vode studentice

Filmska naSTAVa, radionice dokumentarnog filma i radionica animiranog filma koju vode studentice animacije tri su obrazovna programa u kojima će sudjelovati više od 200 osnovnoškolaca i srednjoškolaca sa svojim profesorima ovih zimskih praznika.

Coca-colina podrška mladima

Besplatni obrazovni program

51% polaznika Coca-Coline podrške mladima u protekle dvije godine pronašlo posao

– U prošloj smo godini našim besplatnim trodnevnim radionicama osnažili vještine i znanja 250 mladih u četiri hrvatska grada, a u ovoj smo godini Projektom obuhvatili gotovo tisuću nezaposlenih mladih diljem Hrvatske. Osobito sam ponosna na rezultate naših napora. – istaknula je Boška Trbojević.

Laptop

Sveučilišni računski centar

Tečaj sustava e-portfolio dostupan na internetu

E-portfolio jedan je od sustava Sveučilišnog računskog centra namijenjen za pomoć u studiranju. Da bi se educirali o izradi i korištenju sustava, studenti i nastavnici mogu pristupiti „online“ tečaju.

Isto

Edukacije

Besplatne studentske radionice o korištenju najpoznatijih multimedijskih alata

Radionice će u okviru svog petosatnog programa podučiti studente dodatnim vještinama o korištenju multimedijskih alata te im tako omogućiti lakše snalaženje u njima.

Otvorena 20. Škola dr. Ante Peterlić

Edukativni program u Varaždinu

Započeo najopširniji izvaninstitucionalni filmski obrazovni program – Škola „Dr. Ante Peterlić”

Od 18. do 28. kolovoza u Varaždinu nas očekuje brdo radionica, predavanja i učenja o filmu uz sjajne predavače 20. Škole medijske kulture „Dr. Ante Peterlić”.