Obrazovni program

Ovog ljeta Srce nudi velik izbor tečajeva

Laptop, posao, rad

Sveučilišni računski centar u narednim mjesecima nudi pregršt tečajeva, internetskih i onih u učionicima, od kojih su mnogi besplatni. K tome, zainteresiranima su na raspolaganju i različiti obrazovni materijali.

Ljetni mjeseci mnogima donose manje obaveza i pregršt slobodnog vremena, stoga iz Sveučilišnog računskog centra pozivaju da ga kvalitetno iskoristite te da ga posvetite razvijanju znanja i vještina iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Uz pomoć obrazovnih materijala i stručnih predavača Srca, jesen možete dočekati osnaženi novim znanjima i vještinama.

Velik izbor online tečajeva, koji su besplatni i svima dostupni, pomoći će vam da se upoznate s uporabom računala i uredskih alata ili proširite svoja znanja o njima (Word, Excel, PowerPoint i Access) te o drugim područjima uporabe informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Takvi tečajevi često omogućavaju potrebnu fleksibilnost u vezi mjesta, vremena i tempa učenja, stoga i plaža ili omiljeni kafić mogu postati mjesta gdje ćete učiti i usavršavati svoja znanja. Prijava za online edukacije obavlja se brzo i jednostavno preko sustava za e-učenje

Za one kojima je rad uz vodstvo predavača preferirani način učenja pravi su izbor tečajevi u učionicama. Stoga vjerujemo da ćete na rasporedu tečajeva u srpnju, kolovozu i rujnu, uz ljetnu stanku od 14. srpnja do 18. kolovoza, pronaći i nešto za sebe. Iz bogate ponude možete izabrati tečajeve o uporabi uredskih alata (Word, Excel, PowerPoint i Access), tečajeve o programiranju (Python, PHP), bazama podataka (SQL), tečajeve iz statistike (programski jezik R) i mnoge druge. Prijaviti se možete na poveznici

Oni koji žele unaprijediti stručna znanja iz područja administracije operacijskih sustava Linux i Windows mogu sudjelovati u obrazovnim programima namijenjenima ponajprije IT specijalistima. To su Linux akademija i program obrazovanja edu4IT Sistemski administrator 1. Novi ciklus tečajeva Linux akademije počinje 16. rujna 2019. godine, dok će novi ciklus održavanja obrazovnog programa za IT specijaliste (edu4IT) početi 24. rujna 2019. godine. Tijekom ljetnih mjeseci preporučuju se i članci s korisnim uputama i novostima koji se nalaze na portalu sistemac.srce.hr

U okviru ispitnog centra Pearson VUE, Srce zainteresiranima nudi i mogućnost polaganja velikog broja ispita te stjecanje međunarodno priznatih certifikata koje nude tvrtke Microsoft, Oracle, IBM, Cisco itd. Termine ispita te aktualne promotivne akcije moguće je pronaći ovdje.

Osim online tečajeva i tečajeva u učionicama na raspolaganju su i obrazovni materijali Srca. Svi su materijali dostupni na jednom mjestu – na miniportalu Srce i otvoreno obrazovanje.

Na kraju još vrijedi spomenuti da su za studente, djelatnike visokih učilišta i javnih instituta te nezaposlene osobe osigurane posebno povoljne cijene pohađanja tečajeva, a polaznicima iz akademske zajednice besplatno su dostupne i jednodnevne radionice o uporabi uredskih i multimedijskih alata. Više informacija o obrazovnim programima Srca možete pronaći na službenoj stranici

Komentari na članak

Vezani članci

Facebook: djevojka na laptopu

Srce

Tjedan Centra za e-učenje

Centar za e-učenje Srca (CEU) već tradicionalno organizira Tjedan Centra za e-učenje s nizom aktivnosti vezanih uz e-učenje kako bi se nastavnicima pružila potpora u implementaciji i uporabi tehnologija e-učenja u nastavi.

Tablet i računalo, tehnologija

Online edukacija

Besplatni tečajevi osam prestižnih sveučilišta: Od umjetne inteligencije, preko kuhinja, do talijanske opere

Prestižna američka Ivy League sveučilišta nude potpuno besplatne online tečajeve o mnogobrojnim aktualnim temama. Izdvojili smo najzanimljivije.

Isto

Edukacije

Besplatne studentske radionice o korištenju najpoznatijih multimedijskih alata

Radionice će u okviru svog petosatnog programa podučiti studente dodatnim vještinama o korištenju multimedijskih alata te im tako omogućiti lakše snalaženje u njima.

Film

Obrazovne radionice u kinu Tuškanac

naSTAVa besplatno odgaja nove konzumente filmske umjetnosti

Početak će idućeg tjedna biti u znaku čak triju besplatnih filmskih obrazovnih radionica u kinu Tuškanac. Premda su u prvom redu namijenjene školarcima, u dijelu se programa očekuju i stariji posjetitelji.

studenti na okupu

„World in the city”

Učenje engleskog, korejskog ili kineskog na FSB-u za samo 150 kuna!

Od 20. 1. do 21. 2. traje tečaj korejskog i engleskog jezika, a od 27. 1. do 21. 2. tečaj kineskog jezika. Održavat će se na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, a cijena je svakog pojedinog 150 kuna.