Treniranje mozga

Ovladajte alternativnim načinom razmišljanja na Design Thinking radionici

5  fata razmišljanja

Design Thinking radionica, osmišljena da studentima pomogne ispuniti kreativni potencijal te ih nauči inovativno razmišljati, održat će se na FER-u 19. siječnja. Prijave su otvorene do 16. siječnja.

Svi zainteresirani imat će priliku naučiti baratati posebnom metodom razmišljanja na radionici  Design Thinking koja će se održati na FER-u. Događaj je zakazan za subotu, 19. siječnja, od 8:30 do 17 sati u organizaciji združenih snaga FER-a, SPOCKA, Sense Consultinga, Design Thinkinga i eSTUDENTA.

Design Thinking metoda je osmišljena za razvoj inovacije i rješavanje izazova u 5 koraka: empatija, definicija, ideacija, prototipiziranje i testiranje. Zbog njezine učinkovitosti postaje sve popularnija te ju koriste svjetske organizacije, mnogi startupovi i javni sektori. Radionicu će voditi Design Thinking treneri s godinama iskustva iz poduzeća Sense Consulting. Svim će polaznicima pomoći da pomoću navedenih 5 faza izrade vlastiti prototip odmah na Radionici.

Prijaviti se mogu svi studenti i svi bivši studenti koji su završili fakultet u zadnje dvije godine na poveznici. Prijave traju do 16. siječnja.

Komentari na članak

Vezani članci

CV
https://pixabay.com/photos/cv-resume-job-employment-business-3726428/

Ured za karijere

Organizirana radionica pisanja motivacijskoga pisma za studente riječkoga sveučilišta

Motivacijsko pismo postaje drugom najvažnijom stavkom kada šaljete dokumentaciju pri zapošljavanju ili Erasmus+ razmjeni. Ako niste sigurni kako ga se piše, možete sve saznati 10. travnja.

USKN Komuna radionica Mario Petreković

STUDENTSKE RADIONICE

Od komedija do medija

Udruga studenata komunikologije i novinarstva Hrvatskih studija započinje novu akademsku godinu prvom u nizu radionica

Pile u letu

Radionica

Jim Tamm na ZŠEM-u otkriva što možemo naučiti od kokoši

U današnje vrijeme suradnički odnosi mogu definirati karijeru pojedinca, a o njima će slušati svi oni koji žele unaprijediti svoje ili poslovanje tvrtke u kojoj rade.

Jennifer Lyn Morone

Dvodnevna edukacija

Američka umjetnica Jennifer Lyn Morone vodi radionicu pisanja priče

S naglaskom na temu budućnosti rada, polaznici radionice koristit će alate i tehnike oblikovanja priče, izgradnje svijeta i spekulativne fikcije u svrhu stvaranja scenarija o tome kako bi mogao izgledati poželjni postradnički svijet.

film

Petodnevna radionica „ZFF-a”

Besplatno sudjelujte na radionici „Moj prvi scenarij” uz profesionalno mentorstvo

„Zagreb Film Festival” poziva mlade scenariste da se do 10. srpnja 2018. prijave na radionicu „Moj prvi scenarij”, koja će se održati tijekom ovogodišnjeg „Festivala”. Na radionicu će biti primljeno šestero polaznika koji će uz stručno vodstvo usavršiti svoje scenarije za debitantski dugometražni film.