Treniranje mozga

Ovladajte alternativnim načinom razmišljanja na Design Thinking radionici

5  fata razmišljanja

Design Thinking radionica, osmišljena da studentima pomogne ispuniti kreativni potencijal te ih nauči inovativno razmišljati, održat će se na FER-u 19. siječnja. Prijave su otvorene do 16. siječnja.

Svi zainteresirani imat će priliku naučiti baratati posebnom metodom razmišljanja na radionici  Design Thinking koja će se održati na FER-u. Događaj je zakazan za subotu, 19. siječnja, od 8:30 do 17 sati u organizaciji združenih snaga FER-a, SPOCKA, Sense Consultinga, Design Thinkinga i eSTUDENTA.

Design Thinking metoda je osmišljena za razvoj inovacije i rješavanje izazova u 5 koraka: empatija, definicija, ideacija, prototipiziranje i testiranje. Zbog njezine učinkovitosti postaje sve popularnija te ju koriste svjetske organizacije, mnogi startupovi i javni sektori. Radionicu će voditi Design Thinking treneri s godinama iskustva iz poduzeća Sense Consulting. Svim će polaznicima pomoći da pomoću navedenih 5 faza izrade vlastiti prototip odmah na Radionici.

Prijaviti se mogu svi studenti i svi bivši studenti koji su završili fakultet u zadnje dvije godine na poveznici. Prijave traju do 16. siječnja.

Komentari na članak

Vezani članci

Ilustracija, IT i fingerprint

Advance IT traži buduće zaposlenike

Traži se sedam izvršitelja na pozicijama specijalista podrške aplikacijama i tehničara podrške aplikacijama

Tvrtka Advance IT otvorila je natječaj za posao i to na dvije pozicije. Traži se pet izvršitelja (m/ž) za poziciju specijalista podrške aplikacijama, te tri izvršitelja (m/ž) na poziciji tehničara podrške aplikacijama.

Josa

Intervju s magistrom

Josip Ivanković, prvi student s invaliditetom koji je završio FER

Josip je danas magistar inženjer elektrotehnike, a čeka ga i posao u jednoj hrvatskoj kompaniji. Do toga je došao na dosta težak način, iz čega se da zaključiti to da naša sveučilišta nisu spremna svima dati jednaku šansu, odnosno nisu dovoljno prilagođena osobama s invaliditetom.

Sveučilište Sjever

Radionica na Sveučilištu Sjever

Studenti prezentiraju ideje razvoja naselja u sklopu „ISD Uni-a“ vrijednog preko 168 tisuća eura

Projektom „ISD Uni“ povećava se obrazovna ponuda predmetnih lokalnih visokoškolskih ustanova, a u njegovu će sklopu studenti prezentirati svoje ideje vezane za integrirani razvoj naselja Ludbreg, Prelog i Varaždin.

druženje u kafiću

Edukacija mladih

VANG priprema besplatnu radionicu novinarske forme u radijskom programu

Budući da je komunikacija na medijskim platformama rezultirala pojavom građanskog novinarstva, udruga VANG odlučila je poraditi na kvaliteti djelovanja mladih i to pomoću besplatne radionice koja će se održati od 3. do 5. prosinca.

Radionica Sveučilište

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije organizirao radionicu

Radionica za istraživače

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije organizira radionicu za sve postojeće i buduće istraživače koji žele na praktičan način usvojiti ono što su teorijski već naučili.