Treniranje mozga

Ovladajte alternativnim načinom razmišljanja na Design Thinking radionici

5  fata razmišljanja

Design Thinking radionica, osmišljena da studentima pomogne ispuniti kreativni potencijal te ih nauči inovativno razmišljati, održat će se na FER-u 19. siječnja. Prijave su otvorene do 16. siječnja.

Svi zainteresirani imat će priliku naučiti baratati posebnom metodom razmišljanja na radionici  Design Thinking koja će se održati na FER-u. Događaj je zakazan za subotu, 19. siječnja, od 8:30 do 17 sati u organizaciji združenih snaga FER-a, SPOCKA, Sense Consultinga, Design Thinkinga i eSTUDENTA.

Design Thinking metoda je osmišljena za razvoj inovacije i rješavanje izazova u 5 koraka: empatija, definicija, ideacija, prototipiziranje i testiranje. Zbog njezine učinkovitosti postaje sve popularnija te ju koriste svjetske organizacije, mnogi startupovi i javni sektori. Radionicu će voditi Design Thinking treneri s godinama iskustva iz poduzeća Sense Consulting. Svim će polaznicima pomoći da pomoću navedenih 5 faza izrade vlastiti prototip odmah na Radionici.

Prijaviti se mogu svi studenti i svi bivši studenti koji su završili fakultet u zadnje dvije godine na poveznici. Prijave traju do 16. siječnja.

Komentari na članak

Vezani članci

Dvorana

Nova sportska sezona

SUBOS u novouređenoj dvorani uskoro kreće s treninzima

SUBOS-ovci su uspijeli ovog ljeta očistiti sve zidove, detaljno očistiti sve dvorane i svlačionice, dezinficirati sprave te urediti okoliš.

https://pixabay.com/photos/window-view-sitting-indoors-girl-1081788/

Predvidljivo iracionalni

Nekoliko savjeta kako spriječiti overthinking

Overthinking, pojava kod koje osobe previše razmišljaju o problemima, o svojoj prošlosti ili budućnosti, sa sobom nosi negativne posljedice poput stresa i neispavanosti. Protiv takvog razmišljanja može se boriti pozitivnim mislima, vježbanjem ili zapisivanjem vlastitih misli.

Radionica o prevenciji vršnjačkog nasilja

Liga za prevenciju ovisnosti

Rad na prevenciji vršnjačkog nasilja u Info zoni

–Svako ljudsko biće ima potrebu da bude saslušano i da ima stvarnu životnu moć. – upozoravaju iz Lige za prevenciju ovisnosti

Mozgalo 2017

Radionica na FER-u

Studente se uči kako vizualizirati podatke

Andrea Priša sudionicima radionice na FER-u omogućit će kratki pregled vizualizacije podataka i postupak prikazivanja analize velike količine podataka na jednostavniji način.

Tomislav Grubišić, Maraton karijera

Maraton karijera na FER-u

„Svakome bih preporučio da započne raditi za vrijeme studija jer svako od tih iskustava doprinijet će kasnijoj karijeri”

Tomislav Grubišić, suosnivač Degordiana i Mediatoolkita, prošao je put od studentskih klupa do suosnivača jedne od najboljih digitalnih agencija u regiji. Kako je taj put tekao, svi zainteresirani mogu saznati 10. travnja na FER-u, a uoči predavanja donosimo intervju s njim.