Program triju europskih sveučilišta

Otvoreno 6 pozicija za doktorande unutar programa LEES

Program LEES

LEES – doktorski program nudi 6 pozicija za doktorande. Riječ je o trogodišnjem multidisciplinarnom istraživačkom projektu za koji se mogu prijaviti svi zainteresirani govornici engleskog jezika s najmanje pet godina akademskog iskustva. Prijave traju do 14. listopada.

LEES – novi doktorski program u međunarodnom i javnom pravu, etici i ekonomiji održivog razvoja – pokrenula su tri europska sveučilišta: sveučilišta u Rijeci, Milanu i Maastrichtu. Program je usmjeren na pitanja poput održivog razvoja.

U sklopu programa tri spomenuta sveučilišta u potrazi su za šest zainteresiranih studentica i studenata koji žele raditi na trogodišnjem multidisciplinarnom istraživačkom projektu. Uvjeti su da sudionici imaju barem pet godina akademskog iskustva u sljedećim disciplinama: ekonomija, pravo, politička teorija, etika, filozofija, znanost okoliša i održivog razvoja te da su govornici engleskog jezika.

Prijave traju do 14. listopada 2019. godine, a zainteresirani se prijavljuju na sustavu prijava Sveučilišta u Milanu, čiji natječaj za prijave možete pronaći ovdje. Na poveznici možete pronaći detaljnije informacija o tome što LEES program nudi, kao i sve bitne datume.

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada HRT-a

Hrvatska radiotelevizija

HRT traži mlade za stručno osposobljavanje

HRT će na godinu dana zaposliti 51 mladu osobu raznih zanimanja.

Riva

Mobilnost studenata

Sveučilište u Splitu i studentima s manjim prosjekom omogućuje prijavu na Erasmus+

Do 28. veljače traju prijave za Erasmus+. Splitski studenti mogu se prijaviti i ako su u statusu izvanrednih te čak ako imaju prosjek 2,75.

Virtualna tvornica traži student/icu za rad

Digitalna agencija traži studenta/icu

Postani dio Virtualne tvornice: Traži se „junior copywrite”r!

Kreativan si, komunikativan te imaš volju za radom i učenjem? Odlično, upravo te osobine traži Virtualna tvornica!

https://pixabay.com/en/couple-bride-love-wedding-bench-260899/

Natječaj Studija Artless

Otvoren natječaj za Festival prvih na temu Nestalna ljubav – o krhkosti ljudskih odnosa

Do 23. kolovoza otvoren je natječaj radova za 17. Festival prvih čija su okosnica teze i razmišljanja poljsko-britanskog sociologa i teoretičara Zygmunta Baumana te britanskog sociologa Anthonyja Giddensa, koji s različitih analitičkih pozicija razmatraju međuljudske, osobito ljubavne odnose.

MZOS logo

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta

Objavljeni privremeni rezultati natječaja za državnu stipendiju, provjerite ih

Dana 28. prosinca na stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta objavljeni su privremeni rezultati Natječaja za dodjelu državnih stipendija. Dobitnicima stiže obavijest i na e-mail.