LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Otvorene su prijave za Studentsku poduzetničku akademiju!

Otvorene su prijave za Studentsku poduzetničku akademiju!

Ekonomski fakultet UNIST-a priprema se za pokretanje devete generacije Studentske poduzetničke akademije.

Ekonomski fakultet UNIST-a priprema se za pokretanje devete generacije Studentske poduzetničke akademije.

U tijeku su pripreme za devetu po redu Studentsku poduzetničku akademiju – projekt  Studentskog poduzetničkog inkubatora (SPI). Ove godine se Akademija provodi kroz novi Greenpreneur program u suradnji s University Green Digital HUBom.
 

„Studentska poduzetnička akademija će se održati od 08. ožujka do 24. svibnja 2024. godine, te će se ove godine u isto vrijeme provoditi i na Sveučilištima u Stuttgartu u Njemačkoj i Malagi u Španjolskoj, te omogućiti studentskim startupima iskustvo rada u internacionalnom okruženju uz podršku domaćih i stranih mentora.“ – stoji u objavi Centra za karijere. 

 

Što vas očekuje? 


Sudionike očekuje niz radionica i mentorskih sesija koje će se baviti raznim temama poput: ideacije i validacije poslovnih rješenja, istraživanje tržišta, financijsko planiranje, teme vezane uz održivost i slično.

Također, dio predavanja bit će održan uživo, a druga polovica bit će dostupna putem online platformi čime se osigurava pristupačnost i interaktivnost za sve sudionike.

Prijave za Akademiju su otvorene te se svi zainteresirani mogu prijaviti do 1. ožujka.
 

„Studentska poduzetnička akademija je otvorena za sve zainteresirane koji žele razviti svoje poduzetničke vještine, imaju poduzetničku ideju ili tek razmišljaju o pokretanju vlastitog poslovnog pothvata.“ – objašnjavanju iz Centra za karijere.


Više informacija pogledajte ovdje
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA