Natječaj HSZ-a

Otvorene prijave za koordinatora studentskih pravobranitelja RH i povjerenika za medije HSZ-a

https://pixabay.com/photos/hammer-horizontal-court-justice-802301/

Natječaji za izbor koordinatora studentskih pravobranitelja Republike Hrvatske i povjerenika za medije Hrvatskog studentskog zbora otvoreni su do 10. srpnja 2019. godine.

Na svojoj prvoj sjednici, koja je održana 27. travnja 2019. godine, Skupština Hrvatskog studentskog zbora otvorila je natječaje za izbor koordinatora studentskih pravobranitelja Republike Hrvatske i povjerenika za medije HSZ-a. Na navedene se natječaje može prijaviti zaključno s 10. srpnja 2019.

Neke od dužnosti koje obavlja studentski pravobranitelj jesu: primanje pritužbi studenata koje se odnose na njihova prava i raspravljanje o njima s nadležnim tijelima visokog učilišta, savjetovanje studenata o načinu ostvarivanja njihovih prava, sudjelovanje u stegovnim postupcima protiv studenata radi zaštite njihovih prava i slično.

Što se tiče obaveza povjerenika za medije, one su sljedeće: održavanje i stvaranje sadržaja za mrežnu stranicu i društvene mreže, planiranje događaja, izrada medijskih kampanja i promotivnih materijala, rad na kreiranju strategije oglašavanja i obraćanja Hrvatskog studentskog zbora i brojne druge.

Više o samom natječaju možete pronaći ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

Europski parlament, Ured za informiranje u RH

Europski dani medija za mlade 2015.

Sudjeluj u izvještavanju iz Europskog parlamenta!

Europski parlament, u suradnji s European Youth Press (mrežom mladih u medijima), organizira „Europske dane medija za mlade“.

Rolling Stone Hrvatska

Nakon nepune dvije godine izlaženja

Ugasilo se hrvatsko izdanje Rolling Stonea

Razlog gubitka licence preveliki su troškovi koje tvrtka S3 Mediji – u vlasništvu Tonija Moškova, ujedno i glavnog urednika časopisa – više nije mogla pokriti.

NEM 2015

NEM u Dubrovniku

Studentima osigurane besplatne akreditacije za najveće okupljanje medijskh profesionalaca

Na konferenciji će sudjelovati neka od najvećih imena svjetske medijske scene, među kojima su producentica Simpsona Bonita Pietila, producent Trilogije Millennium Peter Nadermann i autor serije Oz Tom Fontana

Ispunjavanje obrazaca

HZZ raspisuje natječaj za studente

Natječaj za zapošljavanje studenata u Njemačkoj za vrijeme ljetnih praznika

Zapošljavanje traje do najviše tri mjeseca tijekom ljetnih praznika u 2014. godini, a prijaviti se mogu svi zainteresirani redovni studenti sveučilišta (uključivo i visokih škola) sa dobrim znanjem njemačkog jezika.

UNIRI

Otvoren natječaj

SKC Sveučilišta u Rijeci financira projekte iz kulture i umjetnosti

Natječaj je namijenjen financiranju produkcije, prezentacije, distribucije i medijacije programa u kulturi i umjetnosti od interesa za studentice i studente.