Natječaj HSZ-a

Otvorene prijave za koordinatora studentskih pravobranitelja RH i povjerenika za medije HSZ-a

https://pixabay.com/photos/hammer-horizontal-court-justice-802301/

Natječaji za izbor koordinatora studentskih pravobranitelja Republike Hrvatske i povjerenika za medije Hrvatskog studentskog zbora otvoreni su do 10. srpnja 2019. godine.

Na svojoj prvoj sjednici, koja je održana 27. travnja 2019. godine, Skupština Hrvatskog studentskog zbora otvorila je natječaje za izbor koordinatora studentskih pravobranitelja Republike Hrvatske i povjerenika za medije HSZ-a. Na navedene se natječaje može prijaviti zaključno s 10. srpnja 2019.

Neke od dužnosti koje obavlja studentski pravobranitelj jesu: primanje pritužbi studenata koje se odnose na njihova prava i raspravljanje o njima s nadležnim tijelima visokog učilišta, savjetovanje studenata o načinu ostvarivanja njihovih prava, sudjelovanje u stegovnim postupcima protiv studenata radi zaštite njihovih prava i slično.

Što se tiče obaveza povjerenika za medije, one su sljedeće: održavanje i stvaranje sadržaja za mrežnu stranicu i društvene mreže, planiranje događaja, izrada medijskih kampanja i promotivnih materijala, rad na kreiranju strategije oglašavanja i obraćanja Hrvatskog studentskog zbora i brojne druge.

Više o samom natječaju možete pronaći ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

Fotograf

Regrutacija volontera

Amazonas traži pojačanje u medijskom timu

– U sklopu volontiranja nudimo ti besplatnu edukaciju sukladnu medijskoj poziciju koju odabereš, opremu nužnu za obavljanje zadataka, preporuku za buduće angažmane te podršku i mentoriranje. – poručuju iz udruge Amazonas.

OTP banka

Mogućnost zaposlenja po završetku školovanja

Prijavi se na natječaj za dodjelu stipendija OTP banke!

Požurite i prijavite se u program za dodjelu stipendija OTP banke do 31. listopada 2016. i uđite u izbor za jednu od šest stipendija. Čeka vas jedna stipendija za izvrsnost u iznosu od 4 tisuće kuna mjesečno te pet stipendija u iznosu od 1600 kuna mjesečno.

Riva

Mobilnost studenata

Sveučilište u Splitu i studentima s manjim prosjekom omogućuje prijavu na Erasmus+

Do 28. veljače traju prijave za Erasmus+. Splitski studenti mogu se prijaviti i ako su u statusu izvanrednih te čak ako imaju prosjek 2,75.

Stari predsjednik i novo vodstvo

Sveučilište u Dubrovniku

Novi predsjednik Hrvatskog studentskog zbora je Dubrovčanin Dinko Franotović

Sjednica je održana u Rektoratu Sveučilišta u Zagrebu, a novo vodstvo izabrala je Skupština Hrvatskog studentskog zbora koju sačinjavaju studentski predstavnici sa svih sveučilišta u Hrvatskoj.

Come to the dark side

Studentski.hr otvara svoja vrata voditeljima prodaje oglasnog prostora i administratorima

Voditelji prodaje i administratori, prijavite se za rad na Studentskom.hr!

Ako si zainteresiran za radno mjesto voditelja prodaje oglasnog prostora ili administratora, pošalji molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1.10.2014.