Javni poziv

Otvorene prijave za predstavnike zagrebačkih studentskih domova

https://szzg.unizg.hr/app/uploads/2019/11/paviljon_11_izvana-667x500.jpg

Traže se novi članovi studentskih odbora koji će dobiti priliku poboljšati kvalitetu života svojih sustanara u zagrebačkim studentskim domovima.

Pozivaju se svi stanari studentskih domova koji žele raditi na unapređenju kvalitete studentskog života u suradnji sa Studentskim zborom i Studentskim centrom u Zagrebu da se prijave na regrutaciju članova studentskih odbora. Moguće se prijaviti za odbore „Stjepana Radića”, „Cvjetnog naselja”, „dr. Ante Starčevića” i „Lašćine”, i to do 9. prosinca do 12 sati.

Kandidati se trebaju javiti na e-mail adresu studentski.zbor@gmail.com. U prijavi trebaju navesti ime i prezime, broj mobitela, studij i ime studentskog doma u kojem žive.

Odbori imaju sedam članova, a mandat im traje godinu dana. Ako se prijavi više od sedam kandidata za pojedini odbor, Povjerenstvo za provedbu intervjua s kandidatima za studentske odbore obavit će razgovor sa svakim od njih te na temelju razgovora odabrati sedam novih članova.

Prema Pravilniku o studentskim odborima pri studentskim domovima Studentskog centra u Zagrebu dužnosti su članova Odbora sudjelovanje u radu i sastancima, predlaganje mjera za poboljšanje stanja, istraživanje problematike koja se tiče života u studentskom domu te kontrola kvalitete usluge studentskih restorana.

Aktivno sudjelovanje mladih u društvu potiče Centar za razvoj mladih kroz projekt Kutak za informiranje mladih koji provodi u partnerstvu s Institutom za stručno usavršavanje mladih, a uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Uklapanje nove zgrade u postojeće objekte

Novi dom za 796 studenata

Useljenje u novi paviljon u Osijeku očekuje se do jeseni 2020; saznajte kako će izgledati

Radovi na novom paviljonu u Osijeku u punom su jeku. Predviđa se kako bi on mogao postati novi dom studentima do jeseni 2020. godine. Novi moderan paviljon moći će primiti 796 studenata te će se time povećati kapacitet smještaja studentskog doma za 7%.

Petrinja, crkva, park

Studentski smještaj

Dogovoreno potpisivanje sporazuma o gradnji studentskog doma u Petrinji

Na Sveučilištu u Zagrebu 29. studenog potpisan je sporazum o izgradnji studentskog doma u Petrinji.

Naslovna 2015

Najveći tulum u gradu uskoro počinje

Izvučeni dobitnici karata za najluđi party u gradu – Sveučilišnu brucošijadu!

Čestitamo dobitnicima, a ostalima poručujemo da požure po ulaznice prije nego se rasprodaju!

scool fest 2017

Dvodnevni spektakl u dvorištu Studentskog centra

Ako još niste rezervirali ulaznicu za SCool Fest 2017 – požurite jer nestaju!

Da su studenti željni partijanja i tuluma s besplatnim upadima, najbolje pokazuje broj rezerviranih ulaznica za SCool Fest 2017. Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu treću godinu zaredom organizira dvodnevni festival za studente na koji je upad besplatan, a čiji je line-up iz godine u godinu sve bolji.

14.  izdanje 25 FPS

Nezavisni i nekomercijalni filmovi

Prostorna i programska ekspanzija „25 FPS-a”, festivala koji suorganizira SC

Premda se ni u dosadašnjim izdanjima nije prezalo od zamagljivanja granica između filmskih i proširenofilmskih programa, novi „25 FPS” predstavlja i izložbeni dio s umjetničkim radovima koji se bave – filmom.