Freshhh 2016.

Otvorene prijave za međunarodno natjecanje u izazovnom svijetu naftne industrije

Freshhh 2016.

INA poziva studente da se prijave na međunarodno natjecanje Freshhh do 29. ožujka. Najbolji timovi borit će se za bogate novčane nagrade ovog svibnja u Češkoj.

Sedmu godinu zaredom INA poziva studente tehničkih i poslovnih fakulteta da se prijave na međunarodno natjecanje Freshhh. Ovo je jedan od brojnih vrijednih projekata ove kompanije kojim želi približiti svijet naftne industrije mladim ljudima različitih struka i usmjerenja.

Do sada se za rad u ovom dinamičnom području, kojeg je i sama INA dio, zainteresiralo preko 250 sveučilišta iz 76 zemalja s više od 20 000 studenata koji su se natjecali, što dokazuje da je natjecanje doživjelo veliki uspjeh. Samo u 2015. godini sudjelovalo je 2210 timova, a pobjedu je odnio češki tim imena Just ask Siri. Rezultati svih dosadašnjih Freshhhova i uspjesi hrvatskih timova dostupni su na Ininoj mrežnoj stranici.

Za sudjelovanje je potrebno okupiti tročlani tim studenata zainteresiranih za industriju nafte i plina koji su spremni rješavati izazovne zadatke kroz tri kruga. Natjecatelji trebaju doći do pobjede spretnim upravljanjem svojim virtualnim resursima u izazovnom svijetu naftne industrije.

Ponovno će pet najbolje plasiranih timova dobiti priliku za sudjelovanje u live završnici natjecanja. Ona će se održati 25. svibnja u Pragu, u Češkoj. Studenti, natjecatelji iz cijelog svijeta, borit će se za bogate novčane nagrade i mogućnost zaposlenja u MOL Grupi.

Ako želite biti dio ove priče, prijavite se do 29. ožujka putem službene mrežne stranice natjecanja, na kojoj možete dobiti detaljnije informacije.

Komentari na članak

Vezani članci

Pisanje

Gradska knjižnica Kaštela

Raspisan natječaj za najbolji povijesni roman; nagrada iznosi 10 000 kuna

Do 5. srpnja zaprimaju se hrvatski povijesni romani pisani na hrvatskom jeziku. Stručno će povjerenstvo odabrati najbolji te ga objaviti, a autoru dodijeliti 10 000 kuna.

Rektorat Sveučilišta u Rijeci

Sveučilište u Rijeci

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost riječkim studentima

Na natječaj Sveučilišta u Rijeci mogu se prijaviti studenti koji ispunjavaju osnovne kriterije uspješnosti. Prijave traju do 27. siječnja.

Job Hunt 2016

Otkrivanje poslovnog svijeta kroz praksu i pripravništvo

Otvorene prijave za "The Job Hunt 2016"

Do kraja veljače su otvorene prijave za "The JOB HUNT 2016" studentima na završnim godinama studija. Projekt će se održati od 7. do 11. ožujka.

Volonteri

Volontiranje na sportsko-kulturnoj manifestaciji

Organizatori Kampusijade u potrazi su za volonterima

Organizatori Kampusijade pozivaju studente željne novih iskustava da se do 20. ožujka prijave na natječaj za volontere te sudjeluju u organizaciji ove kulturno-sportske manifestacije.

Centar za ženske studije

Dvosemestralni obrazovni program

Otvorene prijave za upis u novu studijsku godinu Centra za ženske studije

Prijava se sastoji od životopisa i kraćeg obrazloženja interesa za program. Potrebno je navesti i dosadašnje interese iz područja ženskih/rodnih ili feminističkih teorija i praksi.