Freshhh 2016.

Otvorene prijave za međunarodno natjecanje u izazovnom svijetu naftne industrije

Freshhh 2016.

INA poziva studente da se prijave na međunarodno natjecanje Freshhh do 29. ožujka. Najbolji timovi borit će se za bogate novčane nagrade ovog svibnja u Češkoj.

Sedmu godinu zaredom INA poziva studente tehničkih i poslovnih fakulteta da se prijave na međunarodno natjecanje Freshhh. Ovo je jedan od brojnih vrijednih projekata ove kompanije kojim želi približiti svijet naftne industrije mladim ljudima različitih struka i usmjerenja.

Do sada se za rad u ovom dinamičnom području, kojeg je i sama INA dio, zainteresiralo preko 250 sveučilišta iz 76 zemalja s više od 20 000 studenata koji su se natjecali, što dokazuje da je natjecanje doživjelo veliki uspjeh. Samo u 2015. godini sudjelovalo je 2210 timova, a pobjedu je odnio češki tim imena Just ask Siri. Rezultati svih dosadašnjih Freshhhova i uspjesi hrvatskih timova dostupni su na Ininoj mrežnoj stranici.

Za sudjelovanje je potrebno okupiti tročlani tim studenata zainteresiranih za industriju nafte i plina koji su spremni rješavati izazovne zadatke kroz tri kruga. Natjecatelji trebaju doći do pobjede spretnim upravljanjem svojim virtualnim resursima u izazovnom svijetu naftne industrije.

Ponovno će pet najbolje plasiranih timova dobiti priliku za sudjelovanje u live završnici natjecanja. Ona će se održati 25. svibnja u Pragu, u Češkoj. Studenti, natjecatelji iz cijelog svijeta, borit će se za bogate novčane nagrade i mogućnost zaposlenja u MOL Grupi.

Ako želite biti dio ove priče, prijavite se do 29. ožujka putem službene mrežne stranice natjecanja, na kojoj možete dobiti detaljnije informacije.

Komentari na članak

Vezani članci

NSK

Svečani program

NSK pruža novi pogled na kilometre svojih polica povodom 411. godine postojanja

Dani otvorenih vrata, koncert i svečani program očekuju se od 20. do 22. veljače u prostorijama Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Prijavite se i vi i zavirite u one dijelove koje dosad niste imali prilike vidjeti.

Erasmus+ info day

eSTUDENT poziva

„Erasmus+ info dan by eSTUDENT“ potiče razmjenu iskustava studenata

Poseban naglasak bit će na informacijama koje valja znati prije prijavljivanja: priznavanje izbornih i obveznih kolegija, troškovi života, kvaliteta odlazne institucije i sl.

Projekt
FOTO IZVOR: https://www.facebook.com/pmchampionshipserbia/photos/a.2090838311151017/2090860901148758/?type=3&theater

Upravljanje projektima

Prijave za natjecanje Project Management Championship moguće još danas!

– Ovo natjecanje odlična je prilika za studente da se upoznaju s rješavanjem stvarnog poslovnog slučaja, da iskoriste teorijsko znanje iz područja upravljanja projektima u praksi te da se predstave pred stručnjacima u području upravljanja projektima. – poručuju organizatori.

Ilustracija - stipendija

Financijska podrška

125 potpunih stipendija za diplomski studij u Pekingu

Yenching Akademija otvorila je natječaj za dodjelu 125 stipendija za diplomske studije. Prijave se zaprimaju do 15. siječnja 2018. godine.

Smartup

Edukativno natjecanje u razvoju poslovne ideje

Otvorene prijave za Smartup, prijavite svoje poslovne ideje!

Do 29. ožujka prijavite svoju Smartup ideju, osvojite jedan od bogatih nagradnih fontova i priliku za rad u inkubatoru poduzetništva.