LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

Otvorene prijave za fotografsko natjecanje – „A sea of diversity”

Sudionici imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade i predstavljati svoje sveučilište. 

Sudionici imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade i predstavljati svoje sveučilište. 

Sveučilište u Splitu, zajedno s partnerima iz Alijanse Europskog sveučilišta – Cádiza (Španjolska), Gdanjska (Poljska), Bresta (Francuska), Kiela (Njemačka), Malte (Malta), Sveučilište Partenope (Italija), Sveučilište Algarve (Portugal) i Sveučilište Nord (Norveška) poziva studente, ali i zaposlenike da se uključe u fotonatjecanje SEA-EU, stoji na stranici Ekonomskog fakulteta u Splitu.
 

Natječaj je besplatan te će se odabir najboljih fotografija odviti u dvije faze, lokalnoj i internacionalnoj. Tri najbolje fotografije sa svakog od 9 sveučilišta iz Alijanse bit će nagrađene i sudjelovat će u izložbi koja će biti postavljena u Sveučilišnoj galeriji, s otvorenjem 30. studenog 2023. – stoji u Natječaju.


Nagrade


Lokalni pobjednik na svim SEA-EU sveučilištima dobit će nagradu u vrijednosti od 50 eura za 1. mjesto. 
 

Pobjednik na europskoj razini bit će nagrađen poklon karticom od 100 €. Sve darovne kartice će komunicirati sa SEA-EU Uredom Sveučilišta u Splitu. Sveučilištu s kojeg dolazi pobjednik savjetuje se da financira putovanje studenata na izložba koja će biti svečano otvorena u Splitu tijekom Vladinog tjedna. – navode u prioćenju.


Pravila prijave


Sudionici moraju imati pravo na svoje fotografije i dopuštenje ako fotografiraju grupe ljudi, fotografije lica izbliza ili slično. Svaki kandidat može poslati do tri fotografije (visoka rezolucija, najmanje 300 dpi) omjera 4/3 koje nisu ranije prijavljivane na drugo natjecanje ili izložbu.

Za lokalnu fazu, fotografije se dostavljaju na e-mailseaeu@unist.hr od 1. rujna do 31. listopada 2023. godine.

Više informacija potražite na poveznici.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA