LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Neprofitan projekt studenata diplomskog studija

Otvorena Ekonomska klinika u Zagrebu

Projekt koji okuplja proaktivne studente koji, uz potporu mentora i vanjskih suradnika iz poslovnog okruženja, imaju za cilj doprinijeti općem boljitku društva kroz podizanje svijesti o važnosti ekonomske pismenosti.

Projekt koji okuplja proaktivne studente koji, uz potporu mentora i vanjskih suradnika iz poslovnog okruženja, imaju za cilj doprinijeti općem boljitku društva kroz podizanje svijesti o važnosti ekonomske pismenosti.

Ekonomska klinika projekt je koji je razvilo šestero studenata diplomskog studija Ekonomskog fakulteta u Zagrebu u sklopu kolegija „Menadžment promjena”, pod mentorstvom prodekana za nastavu, studente i upravljanje kvalitetom Ekonomskog fakulteta, izv.prof. dr. sc. Mislava Ante Omazića.

Riječ je o projektu koji okuplja proaktivne studente koji, uz potporu mentora (renomiranih članova akademske zajednice) i vanjskih suradnika iz poslovnog okruženja, imaju za cilj doprinijeti općem boljitku društva kroz podizanje svijesti o važnosti ekonomske pismenosti.

Ekonomska klinika je neprofitan projekt, a usluge koje se nude u potpunosti su besplatne te obuhvaćaju savjetodavne usluge, radionice i edukacije, ovisno o potrebama šire javnosti. Trenutno postoji intencija ka ostvarivanju partnerskih odnosa s institucijama, poduzećima, te ostalim zainteresiranim stranama koje bi mogle doprinijeti i svojim sudjelovanjem unaprijediti rad Ekonomske klinike.

Ciljane skupine kojima su usluge Ekonomske klinike namijenjene obuhvaćaju sve skupine stanovništva, ali i mala poduzeća te neprofitne organizacije kojima se pruža široki spektar usluga navedenih na stranici Klinike.

Ovakav koncept studentskog savjetovanja rasprostranjen je na poznatim svjetskim sveučilištima koja pružaju mogućnost da studenti, uz potporu iskusnijih članova društva, pomažu zajednici u kojoj djeluju. Kroz rad u Ekonomskoj klinici, najboljim studentima omogućava se da svojim djelovanjem pomognu razvoju zajednice, uz stjecanje relevantnog praktičnog iskustva te proširivanje znanja i vještina naučenih na fakultetu.

FOTO: EKONOMSKA KLINIKA