LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Društveno poduzetnštvo

Otvoren projekt za studente „Social Impact Award”

Ako imate društveno angažiranu poslovnu ideju, prijavite se do 15. travnja na Social Impact Award. Sudjelujte u radionicama, razradite poslovni plan i osvojite vrijedne nagrade!

Ako imate društveno angažiranu poslovnu ideju, prijavite se do 15. travnja na Social Impact Award. Sudjelujte u radionicama, razradite poslovni plan i osvojite vrijedne nagrade!

U prostorijama Impact HUB-a Zagreb u utorak je kick-off konferencijom otvoren projekt Social Impact Award. Misija ovog projekta je poticanje društvenog poduzetništva među studentima. Radi se o internacionalnom projektu koji je pokrenut 2009. godine u Beču, a ove godine u njemu sudjeluje osam zemalja, među kojima je prvi put i Hrvatska. U projektu mogu sudjelovati studenti svih hrvatskih sveučilišta koji imaju poslovnu ideju ili poslovni plan koji je pokrenut u posljednje dvije godine Najmanje 50% tima moraju činiti studenti.

U sklopu projekta održat će se nekoliko otvorenih radionica koje mogu pohađati svi koji su zainteresirani za socijalno poduzetništvo. Prva radionica, pod nazivom „Uvod u socijalno poduzetništvo”, održana je na otvaranju, a vodio ju je Teodor Petričević. Danas je na rasporedu druga radionica pod naslovom „Generiranje ideja” koju vodi Tina Lee Odinsky Zec. 18. ožujka na rasporedu je radionica „Poslovno modeliranje” koju vodi Hermes Arriaga, a 21. ožujka radionica „Poslovno planiranje” Vesne Vrga Petrović.

Rok za prijavu za sudjelovanje u projektu u kojem natjecatelji mogu osvojiti vrijedne nagrade je 15. travnja. Nakon prijava slijedi „Pre-screening proces” i intervjui s prijavljenim timovima. Nakon toga slijedi proces glasovanja stručnog žirija, a proglašenje pobjednika najavljeno je za 21. svibnja. Četiri prvoplasirana tima dobit će novčanu nagradu od 1 500 eura, mogućnost korištenja mentora i prostorija Impact HUB-a Zagreb te sudjelovanje na dva internacionalna okupljanja mladih društvenih poduzetnika.

Kako je izgledalo otvaranje projekta u sklopu kojeg je održana i mini modna revija, pogledajte u fotogaleriji.