Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku

Otvoren Natječaj za sufinanciranje studentskih projekata na osječkom Sveučilištu

SZOSijek
IZVOR: http://szos.unios.hr/novosti/natjecaj-za-studentske-programe-2018

Studentski je zbor Sveučilišta u Osijeku raspisao Natječaj za sufinanciranje studentskih projekata u kalendarskoj godini 2019. Rok za prijavu projekata je 26. travnja.

Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (SZOS) raspisao je Natječaj za sufinanciranje studentskih projekata u kalendarskoj godini 2019. za studentske zborove i udruge sveučilišnih sastavnica te za studente pojedince. Šest je kategorija projekata koje će se sufinancirati:

  • razvoj i pružanje sadržaja vezanih uz slobodno vrijeme studenata Sveučilišta
  • poticanje i promicanje kulturno-umjetničkih događanja u realizaciji studenata
  • međunarodna suradnja
  • opći društveni interes (projektne aktivnosti vezane uz stručna znanja prijavitelja programa od kojih šira javnost ima neku korist)
  • poticanje i promicanje izvrsnosti u stručnom, znanstvenom i umjetničkom djelovanju
  • informiranje, izdavačka djelatnost i studentski mediji.

Projektne prijedloge šaljete elektroničkom poštom do 26. travnja, a prvi je i obvezni korak u procesu prijave ispunjavanje Google obrasca. Na internetskoj stranici Studentskoga zbora možete pronaći Pravilnik te potrebne obrasce, a tamo će biti objavljeni i konačni rezultati. U slučaju nejasnoća otvoreni su i za komunikaciju mailom (szbor.os@gmail.com).

Komentari na članak

Vezani članci

Filozofski fakultet u Zagrebu

Sporni ispitni termini

Predstavnici studenata na Filozofskom fakultetu: Krši se Pravilnik, ali na ruku studentima

Strah je studenata o ukidanju trećeg ispitnog termina, čini se, ipak neopravdan. Vijeće studenata i Studentski zbor Filozofskog fakulteta ističu da je on propisan na Fakultetskom vijeću, a na navode o kršenju Pravilnika o studiranju odgovaraju da se radi o situacijama koje studentima idu u korist.

INA

Natječaj eStudenta i INA-e

Rebranddd: iskaži svoju kreativnost i osvoji nagrade

Od kandidata se traži da okupe tim od najviše troje ljudi te zajedničkim snagama osmisle zanimljivu priču koja će stajati iza novog logotipa, istraže što tržiste kaže o INA-i i njenim zaposlenicima, a onda stvar prepuste kreativnom umu svog tima.

Ispunjavanje obrasca

Iskustvo zlata vrijedi 2014.

Ako si student s invaliditetom, prijavi se i stekni iskustvo u poznatoj hrvatskoj tvrtki!

Poslovni dnevnik organizira društveno odgovorni projekt "Iskustvo zlata vrijedi 2014." te u suradnji s partnerima-poslodavcima omogućuje studentima s invaliditetom, koji se prijave na natječaj, radnu praksu s eventualnom kasnijom mogućnošću zapošljavanja.

https://pixabay.com/photos/document-paper-business-chart-3268750/

Financijska podrška

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu raspisuje natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost

Raspisan je Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u iznosu od 10 tisuća kuna, i to po jednu za društveno-humanističko, prirodoslovno, tehničko, biotehničko, umjetničko i biomedicinsko područje.

Ilustracija - stipendija

Financijska potpora

Hrvati iz Amerike stipendiraju buduće studente u domovini

Hrvatska školska zaklada raspisala je natječaj za stipendiranje nadarenih studenata u domovini. Natječaj traje do 15. svibnja 2018.