Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku

Otvoren Natječaj za sufinanciranje studentskih projekata na osječkom Sveučilištu

SZOSijek
IZVOR: http://szos.unios.hr/novosti/natjecaj-za-studentske-programe-2018

Studentski je zbor Sveučilišta u Osijeku raspisao Natječaj za sufinanciranje studentskih projekata u kalendarskoj godini 2019. Rok za prijavu projekata je 26. travnja.

Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (SZOS) raspisao je Natječaj za sufinanciranje studentskih projekata u kalendarskoj godini 2019. za studentske zborove i udruge sveučilišnih sastavnica te za studente pojedince. Šest je kategorija projekata koje će se sufinancirati:

  • razvoj i pružanje sadržaja vezanih uz slobodno vrijeme studenata Sveučilišta
  • poticanje i promicanje kulturno-umjetničkih događanja u realizaciji studenata
  • međunarodna suradnja
  • opći društveni interes (projektne aktivnosti vezane uz stručna znanja prijavitelja programa od kojih šira javnost ima neku korist)
  • poticanje i promicanje izvrsnosti u stručnom, znanstvenom i umjetničkom djelovanju
  • informiranje, izdavačka djelatnost i studentski mediji.

Projektne prijedloge šaljete elektroničkom poštom do 26. travnja, a prvi je i obvezni korak u procesu prijave ispunjavanje Google obrasca. Na internetskoj stranici Studentskoga zbora možete pronaći Pravilnik te potrebne obrasce, a tamo će biti objavljeni i konačni rezultati. U slučaju nejasnoća otvoreni su i za komunikaciju mailom (szbor.os@gmail.com).

Komentari na članak

Vezani članci

Stipendije

Stiže novac iz EU fondova

Ministarstvo znanosti i obrazovanja povećava broj stipendija s 5400 na 13 000

Velika je novost i unaprjeđenje sustava stipendija, takozvani Forum stipendija. U tom će se novom sustavu svi studenti moći preko osobnih profila prijaviti na natječaje za stipendije, ali i pratiti sve vijesti vezane za stipendije.

VRUM logo

Natječaj za dizajnere

Najkreativnijem vizualnom identitetu VRUM-a nagrada od 2000 kuna

Umjetnička organizacija VRUM raspisala je natječaj za izradu njenog novog vizualnog identiteta, koji nagrađuje novčanom nagradom u iznosu od 2000 kuna. Također, za zainteresirane dizajnere osmišljen je bogat program.

novac 1

Financijska potpora

Nova prilika za stipendije Sveučilišta u Splitu

Raspisan je Dopunski natječaj kojim će se dodijeliti preostale stipendije iz Natječaja za dodjelu stipendije Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2017/2018. Prijave traju do 6. ožujka 2018. godine.

Bruxelles

Nagrade Europskog parlamenta

„Karlo Veliki”: od 2500 do 7500 eura za projekt te put u Bruxelles ili Strasbourg

Predsjednik Europskog parlamenta i predstavnici Zaklade međunarodne nagrade „Karlo Veliki” uručit će nagrade za najbolje projekte mladih koji potiču stvaranje osjećaja europskog identiteta. Mladi svoje ideje mogu prijaviti do 29. siječnja.

Scopus logo dva

Udruga studenata filozofije Scopus poziva vas da pošaljete svoje radove

Poziv na natječaj za objavu radova u 27. broju „Scopusa“

„Scopus“, časopis studenata filozofije Hrvatskih Studija Sveučilišta u Zagrebu, prima radove za XXVII. broj koji će izaći u zimskom semestru akademske godine 2014/2015.