Besplatan prostor za organizaciju i provedbu aktivnosti

Otvoren Klub za mlade Zagreb

Klub za mlade Zagreb

– Pozivamo sve mlade da nam se priključe u osmišljavanju aktivnosti Kluba za mlade Zagreb - kakvu god ideju imate, što god vas zanima, slobodno nam javite. – poručuje Danijela Bujević, voditeljica projekta

U petak 5. veljače 2016. održano je svečano otvorenje i predstavljanje Kluba za mlade Zagreb. Nalazi se na adresi Ilica 181, a otvoren je radnim danima od 09:00 do 15:00 sati.

Klub je javni prostor koji će mladi moći besplatno koristiti za organizaciju i provedbu svojih aktivnosti. Pritom će im se pružiti već organizirani programi na kojima će, također besplatno, moći sudjelovati. Radi se o radionicama s područja zapošljavanja i samozapošljavanja, aktivnog građanstva i nenasilja, zdravlja i zdravog načina života, kulture i umjetnosti, kao i raznim volonterskim aktivnostima. Program također predviđa dodatne aktivnosti u popodnevnim i večernjim terminima u prostorijama Studentskog centra Zagreb.

Iako program aktivnosti postoji, ideja je da mladi predlažu i u djelo provode svoje ideje. Stoga voditeljica projekta, Danijela Bujević iz Udruge Zamisli poručuje: 

– Pozivamo sve mlade da nam se priključe u osmišljavanju aktivnosti Kluba za mlade Zagreb - kakvu god ideju imate, što god vas zanima, slobodno nam  javite. Bilo da želite organizirati filmske večeri, druženja uz društvene igre, otvoreni smo za sve prijedloge. Za svaki mjesec imamo program aktivnosti koji će Klub za mlade Zagreb pružati mladima, ali cilj nam je stvoriti što veću mrežu mladih koji će osmišljavati aktivnosti  prema svojim željama i interesima. –

Već u drugoj polovici veljače očekuje nas sportska radionica, nutricionistička radionica, izložba fotografija mladih fotografa, radionica na temu ljudskih prava. 15.2. ne propustite post-Valentinovo party u Močvari u sklopu kojeg će se održati stand-up nastup skupine Štiklom u mozak, loptom u dupe, karaoke, projekcija filma Sonja i bik i domjenak koji organizira Mala škola kuhanja Udruge Zamisli. Najave i novosti možete pratiti na službenoj Facebook stranici Kluba za mlade Zagreb.

Klub za mlade Zagreb je projekt koji će trajati tri godine, a financiran je od strane Ministarstva socijalne politike mladih. Nositelj projekta je Udruga Zamisli, a partneri na projektu su Institut za stručno usavršavanje mladih i Gradska četvrt Črnomerec. Suradnici na provedbi projekta su Savjet mladih Grada Zagreba, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Studentski.hr te Hrvatski savez udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI.

Komentari na članak

Vezani članci

Nagrade na Gavella Fairu

Svečana završnica Gavella Faira

Studentski.hr nagradio emotivnu i toplu izvedbu „Kao na nebu"

– Osvojila nas je jer se satima nastavila igrati nakon što su se glumci povukli iza spuštenih zastora pozornice. – stoji u obrazloženju nagrade.

„Eurodinner“

Erasmus Student Network Hrvatska

Mjesec multikulturalizma, solidarnosti, aktivizma i empatije među studentima

Erasmus Film Festival, humanitarni karaoke, „Dinner in the dark“ i uspon na Sljeme samo su neke zabavne aktivnosti i događaji u kojima su kroz listopad i studeni mogli sudjelovati Erasmus studenti u Hrvatskoj.

TrackA

World Youth Alliance Hrvatska

Započele prijave za novi krug edukacije "Mladi za dostojanstvo i ljudska prava" u Zagrebu

„Mladi za dostojanstvo i ljudska prava“ je naziv edukacijskog programa koji od 20. listopada u Zagrebu kreće u svoj 6. ciklus.

Ratko Martinović

Kolumnist Studentskog.hr predstavlja novu knjigu

„Oduvijek je postojala želja za skrivenom komunikacijom i manipulacijom masa, a danas je sve to samo poprimilo sofisticiraniji i suptilniji oblik“

 Ususret predstavljanju svoje nove knjige mladi autor Ratko Martinović odgovorio je na nekoliko kratkih pitanja

Sreća3

Kako živjeti dulje

Znatiželja, trčanje i kava dokazano produljuju život

Nekoliko jednostavnih aktivnosti pomoći će vam da učinite svoj život duljim, zdravijim i nadajmo se, sretnijim.