Besplatan prostor za organizaciju i provedbu aktivnosti

Otvoren Klub za mlade Zagreb

Klub za mlade Zagreb

– Pozivamo sve mlade da nam se priključe u osmišljavanju aktivnosti Kluba za mlade Zagreb - kakvu god ideju imate, što god vas zanima, slobodno nam javite. – poručuje Danijela Bujević, voditeljica projekta

U petak 5. veljače 2016. održano je svečano otvorenje i predstavljanje Kluba za mlade Zagreb. Nalazi se na adresi Ilica 181, a otvoren je radnim danima od 09:00 do 15:00 sati.

Klub je javni prostor koji će mladi moći besplatno koristiti za organizaciju i provedbu svojih aktivnosti. Pritom će im se pružiti već organizirani programi na kojima će, također besplatno, moći sudjelovati. Radi se o radionicama s područja zapošljavanja i samozapošljavanja, aktivnog građanstva i nenasilja, zdravlja i zdravog načina života, kulture i umjetnosti, kao i raznim volonterskim aktivnostima. Program također predviđa dodatne aktivnosti u popodnevnim i večernjim terminima u prostorijama Studentskog centra Zagreb.

Iako program aktivnosti postoji, ideja je da mladi predlažu i u djelo provode svoje ideje. Stoga voditeljica projekta, Danijela Bujević iz Udruge Zamisli poručuje: 

– Pozivamo sve mlade da nam se priključe u osmišljavanju aktivnosti Kluba za mlade Zagreb - kakvu god ideju imate, što god vas zanima, slobodno nam  javite. Bilo da želite organizirati filmske večeri, druženja uz društvene igre, otvoreni smo za sve prijedloge. Za svaki mjesec imamo program aktivnosti koji će Klub za mlade Zagreb pružati mladima, ali cilj nam je stvoriti što veću mrežu mladih koji će osmišljavati aktivnosti  prema svojim željama i interesima. –

Već u drugoj polovici veljače očekuje nas sportska radionica, nutricionistička radionica, izložba fotografija mladih fotografa, radionica na temu ljudskih prava. 15.2. ne propustite post-Valentinovo party u Močvari u sklopu kojeg će se održati stand-up nastup skupine Štiklom u mozak, loptom u dupe, karaoke, projekcija filma Sonja i bik i domjenak koji organizira Mala škola kuhanja Udruge Zamisli. Najave i novosti možete pratiti na službenoj Facebook stranici Kluba za mlade Zagreb.

Klub za mlade Zagreb je projekt koji će trajati tri godine, a financiran je od strane Ministarstva socijalne politike mladih. Nositelj projekta je Udruga Zamisli, a partneri na projektu su Institut za stručno usavršavanje mladih i Gradska četvrt Črnomerec. Suradnici na provedbi projekta su Savjet mladih Grada Zagreba, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Studentski.hr te Hrvatski savez udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI.

Komentari na članak

Vezani članci

Come to the dark side

Studentski.hr otvara svoja vrata

Radno iskustvo za sve mlade: pridruži se Studentski.hr timu!

Središnji hrvatski studentski portal nudi ti priliku da stekneš radno iskustvo prije završetka fakulteta i tako izbjegneš gužve na burzi!

Sport 2016/17

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Otvorene prijave za sveučilišna sportska natjecanja u Zagrebu

Studenski zbor je najavio i nekoliko novosti od kojih je najveća zasigurno TV prijenos završnice svih natjecanja, intervjui, snimke, video isječci i fotografije.

društvene mreže

Volonterska praksa

Ako želiš biti administrator ili upravljati društvenim mrežama portala Studentski.hr, tebe tražimo!

Središnji studentski portal u potrazi je za novim studentima koji će obavljati svoju volontersku praksu u timu administratora ili na području komunikacija i upravljanja društvenim mrežama. Prijavi se do 15. ožujka!

Božićni susret mladih grada Splita i okolice

Hrvatsko Nadzemlje Split

Božićni susret mladih grada Splita i okolice

Postoji li Božić bez Coca-Cole i filma „Sam u kući“? Je li u Isusovo vrijeme postojao Djed Božićnjak? Možemo li ljubav drugima darovati bez (skupih) darova? Odgovore saznajte na susretu mladih grada Splita u organizaciji Hrvatskog Nadzemlja.

Promocija

Na današnji dan

Zadarski studenti pripremili predstavu, radionicu i izložbu za Međunarodni dan studenata

Na današnji se dan obilježava Međunarodni dan studenata. Provjerite bogati program koji su pripremili zadarski studenti i priključite se proslavi studentskog praznika!