Studentsko natjecanje

Otvara se Elektroboj; glavna nagrada iznosi 10 000 kn

FER pogled sa ulice

U tijeku su prijave studenata za sudjelovanje u Elektroboju, natjecanju čije je otvorenje zakazano za 17. siječnja, a koje pruža mogućnost postizanja odličnih rezultata i osvajanja brojnih nagrada.

Elektroboj, natjecanje u izradi praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike, započinje svečanim otvorenjem 17. siječnja 2019. u 15 sati. Održat će se u dvorani A211 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u organizaciji studentske udruge eSTUDENT.

Na otvorenju će sudjelovati predstavnici poduzeća i partneri projekta koji su ujedno i dobar primjer primjenjivanja znanja u renomiranim hrvatskim tvrtkama: GlobalLogic, HELB, Greyp Bikes, Rimac Automobili, Xylon, LEDelektronika, INETEC te ERICSSON.

Cilj Elektroboja je potaknuti kreativnost i ohrabriti studente u realizaciji vlastitih ideja, istodobno ih suočavajući sa svim izazovima koje vođenje jednog ozbiljnog projekta nosi sa sobom. Predavanja i radionice koje će se održavati u njegovu sklopu studentima će olakšati izradu konačnog rješenja i naučiti sve zainteresirane nešto o svakom području elektrotehnike. Također, ovo natjecanje pruža mogućnost postizanja odličnih rezultata i osvajanja brojnih nagrada: 1. mjesto – 10 000 kn, 2. mjesto – 7000 kn i 3. mjesto – 5000 kn, te 1000 kn za najbolju prezentaciju.

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti na natjecanje individualno ili kao tim do 23. siječnja 2019, a sam projekt izrađuje se unutar dviju zadanih tema osmišljenih u suradnji s partnerima natjecanja. Sve o ovogodišnjim temama – ekologiji i turizmu, otkrit će se na otvorenju, a više informacija o natjecanju nalazi se na službenoj Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

STEM Games, odbojka na pijesku

Međunarodno studentsko natjecanje

STEM Games: dva koncerta, dronovi, 2000 studenata

Prijavi se na vikend-aranžman STEM Gamesa i provedi tri nezaboravna dana u Poreču uz 2000 studenata, dva koncerta, bogat zabavni program i uzbudljiva sportska finala!

Zlatni indeks

Studenti nagrađuju poduzeća

Otvoren natječaj za studentsku nagradu Zlatni indeks

Zlatni indeks je prilika da poduzeća pokažu svoje društveno odgovorno poslovanje široj javnosti, promoviraju svoj rad kroz medije, izgrade pozitivan imidž i privuku kvalitetne studente u svoja poduzeća.

Pegla za kosu

Studentsko natjecanje

„L'Oréal Brandstorm” za osmišljavanje frizerskog salona nagrađuje studente s 10 000 eura

Do 26. veljače traju prijave za ovogodišnje izdanje popularnog studentskog natjecanja kojim uspješna multinacionalna kompanija L'Oréal bogato nagrađuje inovativne studente, ali i kojim otvara svoja vrata potencijalnim budućim zaposlenicima.

EBEC Zagreb

Studentsko inženjersko natjecanje

EBEC Zagreb: Dani inženjera

EBEC Zagreb - Dani inženjera studentima nude 5 dana treninga, radionica i natjecanja, ali i mogućnost ostvarivanja kontakta s tvrtkama u kojima bi mogli raditi u struci.

Studenti

Studentsko marketinško natjecanje

Upoznajte prve hrvatske finaliste L'Oreal Brandstorma!

Svoje kreativne ideje o tome kako će svjetski kozmetički brend La Roche Posay privući novi segment kupaca od 15 do 25 godina, uz značajan digitalni i tehnološki iskorak, predstavit će četiri tima iz naše regije.