Studentsko natjecanje

Otvara se Elektroboj; glavna nagrada iznosi 10 000 kn

FER pogled sa ulice

U tijeku su prijave studenata za sudjelovanje u Elektroboju, natjecanju čije je otvorenje zakazano za 17. siječnja, a koje pruža mogućnost postizanja odličnih rezultata i osvajanja brojnih nagrada.

Elektroboj, natjecanje u izradi praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike, započinje svečanim otvorenjem 17. siječnja 2019. u 15 sati. Održat će se u dvorani A211 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u organizaciji studentske udruge eSTUDENT.

Na otvorenju će sudjelovati predstavnici poduzeća i partneri projekta koji su ujedno i dobar primjer primjenjivanja znanja u renomiranim hrvatskim tvrtkama: GlobalLogic, HELB, Greyp Bikes, Rimac Automobili, Xylon, LEDelektronika, INETEC te ERICSSON.

Cilj Elektroboja je potaknuti kreativnost i ohrabriti studente u realizaciji vlastitih ideja, istodobno ih suočavajući sa svim izazovima koje vođenje jednog ozbiljnog projekta nosi sa sobom. Predavanja i radionice koje će se održavati u njegovu sklopu studentima će olakšati izradu konačnog rješenja i naučiti sve zainteresirane nešto o svakom području elektrotehnike. Također, ovo natjecanje pruža mogućnost postizanja odličnih rezultata i osvajanja brojnih nagrada: 1. mjesto – 10 000 kn, 2. mjesto – 7000 kn i 3. mjesto – 5000 kn, te 1000 kn za najbolju prezentaciju.

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti na natjecanje individualno ili kao tim do 23. siječnja 2019, a sam projekt izrađuje se unutar dviju zadanih tema osmišljenih u suradnji s partnerima natjecanja. Sve o ovogodišnjim temama – ekologiji i turizmu, otkrit će se na otvorenju, a više informacija o natjecanju nalazi se na službenoj Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Projekt "POP"

Projekt „POP”

Promoviranje poduzetništva među studentima

Zagrebački studenti pozvani su da se prijave na natjecanje u sklopu projekta „POP”, koje promovira poduzetničku kulturu i promiče inovativno poduzetništvo. Mentorski će tim odabrati najbolje sudionike, koji će osvojiti vrijedne nagrade.

Završnica CSC

Studentsko natjecanje

Najinovativniji studenti nagrađeni s 10 000 kuna u završnici Case Study Competition-a

Ovo studentsko natjecanje već dvanaestu godinu zaredom studentima omogućuje stjecanje vrijednog poslovnog iskustva koje će im sigurno biti korisno u budućoj poslovnoj karijeri, a poduzećima široki spektar novih ideja te potencijalne buduće zaposlenike.

App Star Contest

eSTUDENT poziva

Edukativno predavanje o razvoju Android, iOS i WP aplikacija na FER-u

App Start Contest organizira edukativno predavanje u na temu „Brzi razvoj Android, iOS i WP aplikacija koristeći Xamarin.Forms i Azure Mobile Services”.

Prostec

Kvalifikacijsko natjecanje

Startup Prostec sa zagrebačkog Sveučilišta proglašen najboljim hrvatskim studentskim startupom

Prostec, pobjednik nacionalnog natjecanja, plasirao se u finale USWC-a 2018 koje će se održati od 8. do 12. listopada u Kopenhagenu.

1

„International Video Pitch Competition“

Predstavljanjem vlastite poslovne ideje studenti mogu osvojiti vrijedne nagrade

Sveučilište u Osijeku jedan je od organizatora međunarodnog natjecanja na kojem imate priliku predstaviti vlastitu ideju, dobiti povratnu informaciju o njoj i osvojiti vrijedne nagrade.