Odličan projekt za mlade kreativce

Osmisli simbol i slogan za predsjedanje Hrvatske Vijećem EU-a 2020.

Europska unija

Kreativci, pažnja! Raspisan je Natječaj za oblikovanje slogana i simbola za predsjedanje vijećem EU-a 2020.

Za sve mlade kreativne ljude vične riječima i slaganju rima imamo odlične vijesti: raspisan je Natječaj za oblikovanje vizualnog identiteta i slogana za presjedanje Hrvatske Vijećem EU-a 2020.

Uputa za sastavljanje slogana nema puno i nisu komplicirane. Radi se samo o tome da slogan treba biti pamtljiv, privlačan te lako doprijeti do široke domaće te strane javnosti. U njemu trebaju biti sadržane glavne poruke HRPRES2020.

Objava rezultata Natječaja bit će 29. ožujka na stranicama Ministarstva kulture. Ako želiš sudjelovati, zahtjev možeš poslati do 26. ožujka u podne.

Komentari na članak

Vezani članci

FOTO: Facebook.com/Tereza Buconić

Studenti kreativci – predstavljamo Terezu Buconić

INTERVJU i FOTO: Unikatni personalizirani predmeti nastali u Terezinoj kreativnoj radionici

Studentici politologije Terezi Buconić za oko su zapeli ručno izrađeni suveniri na dubrovačkim štandovima te se u tome i sama odlučila okušati. U slobodno se vrijeme uspješno bavi ukrašavanjem drvenih ormarića i kutijica „decoupage“ tehnikom te izradom bebica od polimer gline.

Druženja na poslu

Poslovne vode

Zapošljava se nova generacija polaznika Graduate Trainee programa

Potragu za najhrabrijim i najznatiželjnijim kandidatima započela je Atlantic Grupa. U svoju mrežu želi uloviti one koji budu najuspješniji u kreativnom nadmetanju.

Zastave EU i Hrvatske na zgradi Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija

HRVATSKA U EU

PRVIH 100 DANA U EUROPSKOJ UNIJI

Prošlo je 100 dana od ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju. Kakvo je stanje u državi od 1. srpnja, pročitajte u tekstu.

Hacking night 2015

Dio EU kampanje „Cyber Security Month“

Hacking Night 2015.: okušajte se u etičkom hakiranju

Pozivaju se svi mladi entuzijasti, zaljubljenici u računalstvo i stručnjaci za informacijsku sigurnost da se pridruže i okušaju u timskom natjecanju u etičkom hakiranju.

Rim

Matej Sunara

Iz Rima s ljubavlju

Od srca zahvaljujem portalu Studentski.hr što mi je udijelio dio svog dragocjenog medijskog prostora da nabacim svoja iskustva i misli iz rimske tuđine u naletima inspiracije. Ovaj portal će mi sigurno učiniti novu rimsku godinu ljepšom od prošle. Diplomski rad kojim se bavim prethodnih mjeseci pisan je na taliljanskom jeziku tako da je pravi užitak opet koristiti mnogo ljepši i lakši hrvatski nam jezik.