Sveučilište u Osijeku

Osječki studenti imaju priliku darovati krv i tako spasiti nečije živote

Doniranje krvi

U utorak, 29. svibnja, bit će održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi u prostorijama Novog Studentskog doma.

Za one koji nisu uspjeli položiti kolegije preko kolokvija, i time izbjeći ispite, sada kreće najgore razdoblje ove akademske godine Vjerojatno ćete se u idućih par mjeseci naći u najgorem izdanju jer su vas napokon sustigle sve obaveze koje ste odgađali, kao i ona literatura koju ste posudili u knjižnici prije pola godine, a još niste dospjeli dalje od prvih pet stranica.

Prije nego što krenu ispitni rokovi, zahvaljujući Gradskom društvu Crvenog križa Osijek i Studentskom zboru Sveučilišta u Osijeku u suradnji sa Studentskim servisom Osijek, Studentskim centrom u Osijeku i Klubom 25 (klub mladih dobrovoljnih darivatelja krvi), imate priliku biti korisni, pa čak i spasiti nečije živote.

Naime, riječ je o redovnoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi koja će se održati u utorak, 29. svibnja 2018. godine, u od 9 do 13 sati u prostorijama Novog Studentskog doma na 1. katu. Osim što ćete se osjećati bolje znajući da ste nekome pomogli, možda vam baš ovaj potez pruži dodatni vjetar u leđa i motivaciju za uspješno učenje te rješavanje ispita. Detaljnije informacije možete pratiti na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

SCZG dvorište

Svi brojevi koji vam mogu zatrebati

Telefonski brojevi zagrebačkog SC-a

U sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih" donosimo vam popis telefonskih brojeva zagrebačkog SC-a na koja se možete obratiti ako imate pitanje.

Pravilnik prehrana članak

Aktualno: Pravilnik o prehrani

„Oprostite, ali ja bih ove jabuke ponio u dom''

No, najviše u cijelom Pravilniku za oko zapinje Članak 16. koji definira tko su Davatelji usluga i koje su njihove zadaće. Navode se i točke, odnosno slučajevi, u kojima Davatelj usluge čini povredu Pravilnika, a među njima je i ako se dopusti iznošenje hrane iz menze.

Info zona - besplatno savjetovanje o studiju u Velikoj Britaniji

Info zona

Dođite na besplatno savjetovanje o studiju u Velikoj Britaniji

Organizacija UniWorld Hrvatska zainteresiranima nudi besplatno savjetovanje i pomoć tijekom cijelog postupka prijave za studij u Velikoj Britaniji.

Studenti

Obrazovanje inženjera protetike i ortotike

Dva nova studijska programa na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu

Dva nova studijska programa, ortotiku i protetiku, bit će moguće upisati već iduće akademske godine. Studiji kombiniraju medicinu i strojarstvo, a potreba za takvim inženjerima u budućnosti bit će sve veća.

sedmi broj Essehista, tema Rat - naslovna

ISHA Osijek

Poziv na suradnju za sedmi „Essehist”

ISHA poziva sve voljne na suradnju na sedmom "ratnom" broju  časopisa studenata povijesti i drugih društveno-humanističkih znanosti.