Suradnja fakulteta i poslovnih subjekata

Osječki studenti dobili priznanja za izvrstan marketinški plan

Marketinški plan Vunderkid sportske akademije

Nakon dva mjeseca intenzivnog rada osječkih studenata na poslovnom slučaju, odabran je najbolji Marketniški plan Vunderkid sportske akademije.

Katedra za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku kontinuirano surađuje s poslovnim subjektima iz Hrvatske kroz projektne zadatke i analize slučaja, te se takva suradnja nastavila sa sportskom akademijom Vunderkid. Na Fakultetu su 15. travnja održana izlaganja i podijeljena priznanja studentima za najbolji Marketinški plan Vunderkid sportske akademije.

Studenti prve godine diplomskog studija smjera marketing, u sklopu kolegija Marketinško planiranje, trebali su osmisliti marketinški plan za spomenutu sportsku akademiju. Od 2015. godine kada je osnovana, kroz program kreiran za potrebe djece između 3 i 6 godina starosti, ona potiče pravilan rast i razvoj djece te maksimalno razvijanje njihovih motoričkih sposobnosti.

Nakon dva mjeseca intenzivnog razvijanja marketinških planova, pod vodstvom docentice dr. sc. Helene Štimac koja je inicirala suradnju odabrani su najuspješniji studenti koji su izložili svoje radove pred osnivačem akademije. Priznanja su dobili: Nora Klun, Mirko Milas, Anamaria Milković, Josip Palijan, Marijeta Škrlec, Katarina Kljaić, Antonija Abramović, Petra Periša i Ružica Plasajec.

Vidljiva je obostrana korist suradnje. Studenti su dobili priliku pokazati kreativnost, znanja i vještine u rješavanju poslovnog slučaja, odnosno pisanju marketinškog plana, dok je sportska akademija Vunderkid dobila kreativne ideje za promociju i razvoj poslovanja.

Na važnost ovakvih projekata ukazao je osnivač sportske akademije Vunderkid, Krešimir Veinberger:

Ovakvi su projekti vaša odskočna daska za buduće zaposlenje te vam omogućavaju učenje i razvijanje, stoga iskoristite svaku priliku koja vam se pruži kako biste znanje stečeno u teoriji primijenili u praksi!

Komentari na članak

Vezani članci

Ekonomski fakultet

Prilika za studente Financijskog menadžmenta

EFOS raspisao natječaj za studentske stručne prakse

Ekonomski fakultet u Osijeku raspisao je natječaj za obavljanje studentske stručne prakse u šest gospodarskih subjekata. Na praksu će biti primljeno 17 studenata, a natječaj traje do 5. lipnja 2015.

Matija, Fedde Le Grand i Matej

Projekt ClubTV

INTERVJU: Talentirani dvadesetogodišnjaci snimaju videe za najbolje svjetske DJ zvijezde

Matej Matijević i Matija Škalić u sklopu vlastitog projekta ClubTV-a ostvarili su suradnje s brojnim poznatim glazbenicima. Trenutno rade na velikom video projektu za jednu od najboljih svjetskih DJ zvijezda, Feddea Le Granda, kojim se namjeravaju plasirati na svjetsku glazbenu scenu.

Od deset sveučilišta, zagrebačko najuspješnije na judo natjecanju

UniSport Hrvatska

Zagrebačko sveučilište najbolje u judu

- Veseli nas da je ove godine nastupio veći broj natjecatelja nego prošle godine te da se povećala kvaliteta samog natjecanja. Ove je godine studentsko prvenstvo bilo i jedan od kriterija za odlazak na Europske sveučilišne sportske igre i to je bio jedan od motiva da na ovom prvenstvu nastupe naši najbolji judaši. Tako smo i ove godine uživali u nastupima osvajača svjetskih i europskih medalja i članova nacionalnih selekcija. – izjavio je Ivan Segedi, tehnički organizator natjecanja.

Zgrada

Ciklus predavanja "Uhvati me za riječ"

Na put do uspjeha koracima Saše Bunete

Debatni klub EFZG osmislio je projekt za studente pod nazivom "Uhvati me za riječ". Prvo predavanje u ciklusu održat će Saša Buneta 31. ožujka

LSPR day Osijek

LSPR Day u Osijeku

„Već prve godine na LSPR Day privukli smo prave 'face'"

LSPR Day vrhunski je edukativni događaj koji će studentima i svim ostalim zainteresiranim građanima predstaviti stvarna iskustva uspješnih poslovnih ljudi. Uoči događaja porazgovarali smo s voditeljicom Londonske škole za odnose s javnošću, organizatoricom LSPR Dayja.