Suradnja fakulteta i poslovnih subjekata

Osječki studenti dobili priznanja za izvrstan marketinški plan

Marketinški plan Vunderkid sportske akademije

Nakon dva mjeseca intenzivnog rada osječkih studenata na poslovnom slučaju, odabran je najbolji Marketniški plan Vunderkid sportske akademije.

Katedra za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku kontinuirano surađuje s poslovnim subjektima iz Hrvatske kroz projektne zadatke i analize slučaja, te se takva suradnja nastavila sa sportskom akademijom Vunderkid. Na Fakultetu su 15. travnja održana izlaganja i podijeljena priznanja studentima za najbolji Marketinški plan Vunderkid sportske akademije.

Studenti prve godine diplomskog studija smjera marketing, u sklopu kolegija Marketinško planiranje, trebali su osmisliti marketinški plan za spomenutu sportsku akademiju. Od 2015. godine kada je osnovana, kroz program kreiran za potrebe djece između 3 i 6 godina starosti, ona potiče pravilan rast i razvoj djece te maksimalno razvijanje njihovih motoričkih sposobnosti.

Nakon dva mjeseca intenzivnog razvijanja marketinških planova, pod vodstvom docentice dr. sc. Helene Štimac koja je inicirala suradnju odabrani su najuspješniji studenti koji su izložili svoje radove pred osnivačem akademije. Priznanja su dobili: Nora Klun, Mirko Milas, Anamaria Milković, Josip Palijan, Marijeta Škrlec, Katarina Kljaić, Antonija Abramović, Petra Periša i Ružica Plasajec.

Vidljiva je obostrana korist suradnje. Studenti su dobili priliku pokazati kreativnost, znanja i vještine u rješavanju poslovnog slučaja, odnosno pisanju marketinškog plana, dok je sportska akademija Vunderkid dobila kreativne ideje za promociju i razvoj poslovanja.

Na važnost ovakvih projekata ukazao je osnivač sportske akademije Vunderkid, Krešimir Veinberger:

Ovakvi su projekti vaša odskočna daska za buduće zaposlenje te vam omogućavaju učenje i razvijanje, stoga iskoristite svaku priliku koja vam se pruži kako biste znanje stečeno u teoriji primijenili u praksi!

Komentari na članak

Vezani članci

Ostvarite svoje snove!

Na današnji dan

FOTO: Iskoristite petak trinaesti i ostvarite svoje snove!

Za sve one čije su novogodišnje odluke „prohujale s vihorom“ siječanj je pripremio još jednog „asa iz rukava“ – Ostvari svoje snove dan. Ove godine pada na petak trinaesti, što nam se čini savršenim razlogom da pobijedite svu „zlu sreću“ i ostvarite sve o čemu sanjate.

Kenan Crnkić

Predstavljanje knjige

Motivacijski stručnjak Kenan Crnkić otkriva 7 tajni uspjeha

Znate li da vaš uspjeh i sreća ovise samo o vama? Besplatno posjetite svojevrsno predavanje koje vam može promijeniti život.

Suradnja studenata EFOS-a i Memorijalnog centra Domovinskog rata u Vukovaru

U sklopu kolegija Marketing

Studenti EFOS-a rješavali poslovni slučaj „Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar”

Podijeljena priznanja i nagrađeni najuspješniji studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku za rad na poslovnom slučaju Javne ustanove „Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar”

Gift, Izvor: Pixabay

MARIJA BIONDA

Nije lako biti super (ne)uspješan u nagradnim igrama

Mislite da nemate sreće u nagradnim igrama? Nemate pojma!

Studenti EFOS-a organizirali humanitarni malonogometni turnir za Lauru

Osječki studenti još su jednom pokazali da imaju veliko srce

Studenti EFOS-a organizirali humanitarni malonogometni turnir za Lauru

Skupina studenata s Ekonomskog fakulteta u Osijeku organizirala je humanitarni malonogometni turnir. Priključili su im se profesori i kolege s Pravnog fakulteta. Svi zajedno pokazali su da imaju veliko srce prikupljajući donacije za terapiju jedne djevojke.