LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga Studenti za studente Split

Okrugli stol na temu studentske prehrane u Splitu

Okrugli stol zamišljen je kao rasprava na temu studentske prehrane, njezine kvalitete, same ponude hrane u menzama te usporedba stanja u menzama diljem Hrvatske.

Okrugli stol zamišljen je kao rasprava na temu studentske prehrane, njezine kvalitete, same ponude hrane u menzama te usporedba stanja u menzama diljem Hrvatske.

Jeste li i vi jedan od onih studenata koji se svakodnevno hrane u menzi? Živcira vas što nema vašeg omiljenog jela? Želite saznati zašto se zatvorila menza u centru grada i hoće li se otvoriti nova? Zašto neki drugi gradovi imaju bolju ponudu hrane u menzama nego Split? Može li se nešto promijeniti i kako?

Odgvore na sva ova, ali i mnoga druga pitanja udruga Studenti za studente Split pokušati će dobiti na okruglom stolu o studentskoj prehrani koji će se održati 25. studenog u 18h u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu.

Okrugli stol zamišljen je kao rasprava na temu studentske prehrane, njezine kvalitete, same ponude hrane u menzama te usporedba stanja u menzama u Splitu i ostalim gradovima u Republici Hrvatskoj kao što su Zagreb, Rijeka i Osijek.

Također, raspraviti će se i o aktualnom problemu nedostatka menze u centru grada te o otvaranju menze u novom studentskom domu dr. Franjo Tuđman, ali na način da studente upoznam o sa stvarnim razlozima nemogućnosti ponovnog otvaranja menze u centru grada.

Gosti na okruglom stolu biti će ravnateljica Studentskog centra Gordana Raos, prorektor za studente, studentski standar i sport, Boris Maleš i predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu Marina Crnjac.

Cilj nam je upoznati studente, ali i sve zainteresirane slušatelje, za navedene probleme i raspraviti o aktualnoj problematici u društvu svih osoba koji su na direktan ili indirektan način povezane s ovim pitanjima.

Poziv su uputili i uvaženim članovima akademske zajednice Sveučilišta u Splitu i javnim osobama iz društveno – političkog života Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u raspravi su dobrodošli.