LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga CINAZ Zadar

Okrugli stol: ljetni volonterski kampovi

Volite putovati i upoznavati druge kulture, a pritom pomagati i stjecati nova iskustva? Dođite na okrugli stol u Klub mladih KLOOZ!

Volite putovati i upoznavati druge kulture, a pritom pomagati i stjecati nova iskustva? Dođite na okrugli stol u Klub mladih KLOOZ!

Ako želite provesti nezaboravno ljeto, nema boljeg načina za to nego steći nova znanja i iskustva, a pritom se i zabaviti. 

Klub mladih KLOOZ u suradnji s Volonterskim centrom Zadar poziva sve zainteresirane na okrugli stol na temu ljetnih volonterskih kampova. Tamo ćete saznati na koji način možete sudjelovati u međunarodnim ljetnim volonterskim kampovima, kao i u onima u Hrvatskoj.

Međunarodni volonterski kampovi okupljaju mlade iz čitavog svijeta na različitim projektima koji pomažu lokalnom stanovništvu, nevladinim organizacijama ili nekim drugim ustanovama. Volonterski rad može biti fizički, duhovno-kreativni, istraživački i humanitarni.

Kampovi se održavaju uglavnom ljeti, od svibnja do rujna, i traju najčešće od 10 do 20 dana, a organiziraju se diljem svijeta.

O samom načinu prijave, brojnim mogućnostima koje se pružaju mladima te o samim iskustvima mladih ljudi koji su sudjelovali u ljetnim volonterskim kampovima, možete doznati u petak, 13. ožujka, u 18 sati u klubu mladih KLOOZ.

Ljetni volonterski kampovi

 
FOTO: udruga Cinaz
 
 

Aktivnost se provodi u sklopu projekta kluba mladih KLOOZ uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH.

FOTO: UDRUGA CINAZ