Studentski smještaj

Objavljeni termini izvanrednog useljenja u studentske domove u Zagrebu

Cvjetno naselje dvorište paviljoni 2019

Zagrebački SC obavještava da će se 5. listopada moći izvanredno useliti u sve studentske domove, a 7. listopada samo u Studentski dom „Stjepan Radić”. Podsjećaju da je za useljenje potrebna liječnička potvrda te da 8. listopada nema useljenja.

Iz Studentskog centra u Zagrebu stigla je obavijest o useljenju u studentske domove za studente koji su to pravo ostvarili Natječajem za subvencionirani smještaj za akademsku godinu 2019/2020.

Oni se u domove mogu izvanredno useliti u sljedećim terminima. Ove subote, 5. listopada, useljenje je moguće u sve studentske domove u gradu Zagrebu. U ponedjeljak, 7. listopada, moći se useliti u Studentski dom Stjepan Radić, dok će ostali tada koristiti kolektivni godišnji odmor. U oba će slučaja useljenje trajati od 8 do 12 sati. 

Kako bi se uselili u dom, studenti moraju predočiti potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu. Ako ga nisu obavili kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu donijeti potvrdu od svog liječnika opće prakse te se privremeno useliti u studentski dom, a potom obaviti pregled kod propisanog liječnika. 

Valja naglasiti da studentski domovi neće useljavati studente na Dan neovisnosti, 8. listopada.

Komentari na članak

Vezani članci

SCZG dvorište

Studentski centar – poslovnica za smještaj

Objavljen popis studenata koji će živjeti u hostelu na Trešnjevci

Useljenja se obavljaju 1., 2. i 3. listopada na adresi Poljanička 5, i to od 8 do 16 sati. Stanarina iznosi 500,00 kn po osobi, a može se uplatiti uplatnicom ili na blagajni hostela.

Split

SC Split

Detalji natječaja za smještaj u studentske i učeničke domove u Splitu

Studentski centar Split raspisao je natječaj za smještaj u studentske i učeničke domove. Privremeni rezultati bit će poznati u prvoj polovici rujna.

Novi studentski dom i tereni

Subvencionirani smještaj

16. listopada krajnji je rok za potpisivanje Ugovora i smještaj u splitske studentske domove

Za one studente koji su svoje pravo na smještaj ostvarili snižavanjem bodovnog praga 16. listopada krajnji je rok za potpisivanje Ugovora i useljenje u splitske studentske domove.

Grafiti u SC-u - izrada

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski centar

FOTO: Novo, urbano ruho SC-a

Svakako navratite u SC sljedeći tjedan provjeriti kako novouređeni prostor izgleda uživo, ne sumnjamo da će vam se svidjeti.

Linija u menzi

Blagdan Svih svetih

Zagrebačke menze u četvrtak rade prema posebnom rasporedu

Većina restorana Studentskog centra zatvara se u četvrtak, no restorani u studentskim domovima bit će dežurni.