Financijska potpora fonda SIZIF

Objavljeni rezultati Natječaja za financiranje znanstveno-istraživačkih djelatnosti riječkih studenata

natječaj_kune

Donesena je konačna odluka o dodjeli novčanih sredstava iz fonda SIZIF kojima će se financirati provedba znanstveno-istraživačkih projekata studenata Sveučilišta u Rijeci. U petom će se ciklusu tako dodijeliti ukupno 2000 kuna.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i riječki Studentski zbor 6. su travnja 2018. donijeli Odluku o dodjeli sredstava na temelju Natječaja za financiranje znanstveno-istraživačkih djelatnosti studenata Sveučilišta u Rijeci od 1. ožujka 2017. godine Na natječaj je pristigla jedna prijava koja je ujedno zadovoljila sve formalne uvjete.

Odluka o dodjeli novčanih sredstava za financiranje znanstveno-istraživačkih projekata riječkih studenata donesena je na temelju procesa evaluacije stručnog povjerenstva, a u petom ciklusu odabranoj će se djelatnosti dodijeliti ukupno 2000 kuna.

O daljnjem postupku dodjele financijskih sredstava korisnici će biti pravovremeno obaviješteni. Fond SIZIF i dalje će biti kontinuirano otvoren za nove prijave, a za više informacija o narednom ciklusu pratite službene mrežne stranice Zaklade i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/adult-blur-book-business-color-1850177/

Međunarodni književno-likovni natječaj „Učka mi se“

Radovi nadahnuti ljepotama Učke donose vrijedne nagrade

Otvoren je natječaj udruge Tinta 910 za kratku prozu, poeziju, fotografiju, ilustraciju i sliku inspiriranu Učkom.

Stevie Awards

Zahvaljujući provedenom natječaju za studente

Mol Grupa dobitnik brončane nagrade Stevie za program privlačenja i razvoj talenata studenata

Uz pomoć slogana „Priključi se! Ako se usudiš“, MOL Grupa tragala je za studentima geološkog i naftnog inženjerstva za svoj odjel istraživanja i proizvodnje nafte i plina.

Tečaj plesa

Studentska zabava

Posljednji trenuci za prijavu na besplatan tečaj plesa za osječke studente

Tečaj je besplatan za sve osječke studente koji žele usavršiti svoje plesne korake i okušati se u plesanju valcera, tanga, sambe, salse, kao i mnogih drugih plesova iz svih krajeva svijeta.

Mrzljak, Tomičić, Mikulec

„Proizvodnja sušenog ušećerenog voća“

INTERVJU: Studenti osmislili poslovnu ideju koja bi mogla stati na kraj bacanju voća

Tim sastavljen od trojice poduzetnih studenata osmislilo je poslovnu ideju proizvodnje sušenog ušećerenog voća i pobijedio na nagradnom natječaju tvrtke AgroFructus. Nadaju se i kako će im ovaj uspjeh biti odskočna daska u karijeri nakon završetka studija.

Ispunjavanje obrazaca

Akademska godina 2013./2014.

Natječaj za stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaj za stipendiranje darovitih studenata, kao i natječaj za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava.