Financijska potpora fonda SIZIF

Objavljeni rezultati Natječaja za financiranje znanstveno-istraživačkih djelatnosti riječkih studenata

natječaj_kune

Donesena je konačna odluka o dodjeli novčanih sredstava iz fonda SIZIF kojima će se financirati provedba znanstveno-istraživačkih projekata studenata Sveučilišta u Rijeci. U petom će se ciklusu tako dodijeliti ukupno 2000 kuna.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i riječki Studentski zbor 6. su travnja 2018. donijeli Odluku o dodjeli sredstava na temelju Natječaja za financiranje znanstveno-istraživačkih djelatnosti studenata Sveučilišta u Rijeci od 1. ožujka 2017. godine Na natječaj je pristigla jedna prijava koja je ujedno zadovoljila sve formalne uvjete.

Odluka o dodjeli novčanih sredstava za financiranje znanstveno-istraživačkih projekata riječkih studenata donesena je na temelju procesa evaluacije stručnog povjerenstva, a u petom ciklusu odabranoj će se djelatnosti dodijeliti ukupno 2000 kuna.

O daljnjem postupku dodjele financijskih sredstava korisnici će biti pravovremeno obaviješteni. Fond SIZIF i dalje će biti kontinuirano otvoren za nove prijave, a za više informacija o narednom ciklusu pratite službene mrežne stranice Zaklade i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

Komentari na članak

Vezani članci

Studentsko natjecanje u programiranju

Studentsko natjecanje

„Code Quest": prvo sveučilišno prvenstvo u programiranju – uskoro

Ako posjeduješ zavidne programerske vještine, a kodiranje ti je u malom prstu, razmisli o prijavljivanju na „Code Quest", prvo sveučilišno prvenstvo u studentskom programiranju. Pobjeda na natjecanju može ti donijeti vrlo atraktivne nagrade, kao i laskavu titulu sveučilišnog prvaka u programiranju!

Sveučilište Sjever

Radionica na Sveučilištu Sjever

Studenti prezentiraju ideje razvoja naselja u sklopu „ISD Uni-a“ vrijednog preko 168 tisuća eura

Projektom „ISD Uni“ povećava se obrazovna ponuda predmetnih lokalnih visokoškolskih ustanova, a u njegovu će sklopu studenti prezentirati svoje ideje vezane za integrirani razvoj naselja Ludbreg, Prelog i Varaždin.

Sigetska bitka

Natječaj društva hrvatskih književnika

Napišite roman o Sigetskoj bitci i osvojite 20 tisuća kuna!

Volite pisati? Društvo hrvatskih književnika vam nudi mogućnost da napišete roman o Sigetskoj bitci i usput zaradite 20 tisuća kuna!

https://www.pinterest.com/pin/362750944975835730/

Nove dimenzije spolnosti

Razbijanje stereotipa i mitova o aseksualnosti

Aseksualnost je pojam koji je nedovoljno prisutan u društvu. Donosimo vam činjenice i razbijamo mitove u pogledu ove seksualne orijentacije u cilju osvještavanja društva.

Summer camp Ericsson Nikola Tesla

Poziv studentima preddiplomskih i diplomskih studija

Natječaj za Ljetnu radionicu Ericssona Nikole Tesle

Summer Camp s radom je započeo 2001. godine u suradnji s FER-om, a od 2008. godine suradnji se pridružio i FESB u Splitu. Studenti pomoću kampa dobivaju iskustvo koje mogu uvrstiti u svoj životopis, a zagrebačkim studentima cijela radionica nosi i 7 ECTS bodova.