Financijska potpora fonda SIZIF

Objavljeni rezultati Natječaja za financiranje znanstveno-istraživačkih djelatnosti riječkih studenata

natječaj_kune

Donesena je konačna odluka o dodjeli novčanih sredstava iz fonda SIZIF kojima će se financirati provedba znanstveno-istraživačkih projekata studenata Sveučilišta u Rijeci. U petom će se ciklusu tako dodijeliti ukupno 2000 kuna.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i riječki Studentski zbor 6. su travnja 2018. donijeli Odluku o dodjeli sredstava na temelju Natječaja za financiranje znanstveno-istraživačkih djelatnosti studenata Sveučilišta u Rijeci od 1. ožujka 2017. godine Na natječaj je pristigla jedna prijava koja je ujedno zadovoljila sve formalne uvjete.

Odluka o dodjeli novčanih sredstava za financiranje znanstveno-istraživačkih projekata riječkih studenata donesena je na temelju procesa evaluacije stručnog povjerenstva, a u petom ciklusu odabranoj će se djelatnosti dodijeliti ukupno 2000 kuna.

O daljnjem postupku dodjele financijskih sredstava korisnici će biti pravovremeno obaviješteni. Fond SIZIF i dalje će biti kontinuirano otvoren za nove prijave, a za više informacija o narednom ciklusu pratite službene mrežne stranice Zaklade i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

Komentari na članak

Vezani članci

Naslovna

Buđenje bez muke

Savjeti za bezbolan jutarnji rastanak s krevetom

Znamo da je rano ustajanje većini studenata trn u oku, stoga vam donosimo hrpu savjeta prakticiranjem kojih ćete si produljiti ostanak u toplom zagrljaju kreveta.

Prikaz rada Ivane Barišić Tomšić

Likovna umjetnost

U tijeku peti natječaj za rad koji se predstavlja na pročelju CROZ-a. Odabranom umjetniku 5000 kn

Do 26. studenog zaprimaju se radovi članova HDLU-a od kojih će se najbolji predstaviti na pročelju zgrade tvrke CROZ, a čijem će se autoru isplatiti autorski honorar od 5000 kuna.

Studentski Centar u Zagrebu

Studentski centar Zagreb

Uskoro ljetno radno vrijeme Student servisa

Ljeto nam se vratilo, a s njime je stiglo i izmijenjeno radno vrijeme Student servisa. Usluge u Savskoj, unatoč skraćenom radnom vremenu, otvorene su za studente svaki radni dan, za razliku od ispostava u Velikoj Gorici i Zaprešiću koje neće raditi od 16. srpnja do 24. kolovoza.

XI. Dies historiae

Društvo studenata povijesti „Ivan Lučić - Lucius” vas poziva

Najava XI. Dies historiae

11. prosinca s početkom u 10 sati održat će se jedanaesto izdanje Dies historiae pod nazivom „Res novae et seditiones: pobuna kao čimbenik promjene.”

Braniteljski portal

Neka se vaš glas čuje!

Poziv mladima za pisanje na Braniteljskom portalu

Uredništvo Braniteljskog portala odlučilo je uključiti mlade u svoj rad, tako da pozivaju sve zainteresirane osobe koje nemaju priliku javnog izražavanja poteškoća s kojima se u ovo teško recesijsko vrijeme susreću, da se priključe radu na portalu.