Studiranje u inozemstvu

Obavljen Erasmus+ natječaj za akademsku godinu 2016/2017

Erasmus+

Student koji se prijavljuje ispunjava i šalje samo jednu „online“ prijavu u kojoj je moguće odabrati do tri različita izbora inozemnih sveučilišta na koja želi ići.

Raspisan je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa u akademskoj godini 2016/2017, koji se u cijelosti nalazi na stranicama Sveučilišta u Zagrebu. Natječaj je objavljen na temelju sklopljenih Erasmus+ međuinstitucijskih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama iz programskih zemalja. 

Student koji se prijavljuje ispunjava i šalje samo jednu online prijavu u kojoj je moguće odabrati do tri različita izbora inozemnih sveučilišta na koja želi ići. U slučaju višestrukih online prijava, sve će se prijave automatski smatrati odbijenima, a matični će fakultet ili akademija studenta rangirati na samo jedan od odabranih izbora (iznimka je Muzička akademija, rang lista s 3 izbora).

Ostale detalje natječaja, njegove privitke, kao i popis inozemnih sveučilišta s kojima je vaš fakultet/akademija dogovorio mobilnost, možete pogledati ovdje. Također, Sveučilište u Zagrebu napominje kako će eventualne izmjene i nadopune natječaja biti objavljene na njihovim službenim stranicama.

Komentari na članak

Vezani članci

Europa

Educiranje mladih

EDUmarathon trči se u više od 10 hrvatskih gradova; besplatan je za sve koje zanima studij u inozemstvu

Dubrovnik, Osijek, Split, Slavonski Brod, Zadar, Rijeka, Varaždin, Pula, Požega, Rovinj, Koprivnica, Karlovac i Sisak – gradovi su u kojima će zainteresirani čuti sve bitne informacije o studiju u inozemstvu, troškovima, smještaju, zajmovima, stipendijama.

Vilnius meeting

Profesionalizacija zanimanja

Četiri europske organizacije razvijaju edukacijsku „online“ platformu za radnike s mladima

Centar tehničke kulture Rijeka s trima partnerima, koji zapošljavaju i surađuju s brojnim radnicima s mladima u svakodnevnom radu, razvija edukacijsku platformu namijenjenu radnicima s mladima. Ideja je razviti njihova znanja i vještine u područjima suradnje s relevantnim dionicima, utjecaja na politike za mlade, dosezanja do mladih te korištenja ICT alata u radu.

Aussie

Savez australskog nogometa te zove

Zaigraj "footy" ili postani sportski sudac

Sport je vrlo dinamičan i zanimljiv, a domaća liga raste iz godine u godinu pa je SANH tako proglašen najbolje organiziranim i najbrže rastućim savezom u Europi još 2013. godine. Organizirana dva Euro kupa u Hrvatskoj.

Erasmus+

Erasmus+ konferencija

Predstavljene mogućnosti međunarodne mobilnosti u sklopu programa Erasmus+

Erasmus+ konferenciju organizirala je Agencija za mobilnost i programe Europske unije. Cilj je konferencije bio predstaviti Erasmus+ kao najveći program Europske unije.

MZOS logo

Priopćenje Ministarstva

MZOS: Vlada darovala zemljište, daljnja realizacija projekta odgovornost je Sveučilišta u Zagrebu!

Jučer je objavljena vijest o darovanju većeg dijela zemljišta vojarne Borongaj Sveučilištu u Zagrebu, a o cijelom slučaju se oglasilo i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, čije priopćenje prenosimo u cijelosti.