Studiranje u inozemstvu

Obavljen Erasmus+ natječaj za akademsku godinu 2016/2017

Erasmus+

Student koji se prijavljuje ispunjava i šalje samo jednu „online“ prijavu u kojoj je moguće odabrati do tri različita izbora inozemnih sveučilišta na koja želi ići.

Raspisan je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa u akademskoj godini 2016/2017, koji se u cijelosti nalazi na stranicama Sveučilišta u Zagrebu. Natječaj je objavljen na temelju sklopljenih Erasmus+ međuinstitucijskih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama iz programskih zemalja. 

Student koji se prijavljuje ispunjava i šalje samo jednu online prijavu u kojoj je moguće odabrati do tri različita izbora inozemnih sveučilišta na koja želi ići. U slučaju višestrukih online prijava, sve će se prijave automatski smatrati odbijenima, a matični će fakultet ili akademija studenta rangirati na samo jedan od odabranih izbora (iznimka je Muzička akademija, rang lista s 3 izbora).

Ostale detalje natječaja, njegove privitke, kao i popis inozemnih sveučilišta s kojima je vaš fakultet/akademija dogovorio mobilnost, možete pogledati ovdje. Također, Sveučilište u Zagrebu napominje kako će eventualne izmjene i nadopune natječaja biti objavljene na njihovim službenim stranicama.

Komentari na članak

Vezani članci

New York City

Program kulturne razmjene studenata

Provedi ljeto u Americi uz program Work and Travel USA

Program Work and Travel USA predstavljen je od strane američke vlade kao program koji ima cilj studente iz drugih zemalja upoznati s kulturom, načinom života i rada u Americi, te im omogućiti susrete i druženja s američkim studentima kao i sa studentima iz cijelog svijeta.

Eramsus

Informativni petak: mobilnost mladih

Uz Erasmus+ projekte do besplatnih putovanja

Erasmus+ platforma omogućuje mladim osobama putovanja koja im mogu promijeniti život. Otkrivamo kako pronaći odgovarajući projekt.

SNASK Dani komunikacija

Drugačiji pristup komuniciranju

Novo izdanje Dana komunikacija dovodi inozemne stručnjake koji ruše konvencije

Inovativan pristup komunikaciji brendova, predstavljen u knjizi „Make Enemies & Gain Fans“, donosi rokerska marketinška agencija iz Švedske, SNASK. Kroz predavanje i glazbeni nastup suprotstavit će se konzervativnom svijetu i tako promicati svoju ideju da za brendove nije dovoljno imati uvjerenja, već da se za njih treba i boriti.

studenti na okupu

Život u stranoj zemlji

Boravak u inozemstvu može poboljšati vaš način razmišljanja

Ako još uvijek niste sigurni trebate li otići na studentsku razmjenu ili na stručnu praksu u stranu zemlju, donosimo nekoliko razloga koji će vas uvjeriti da je to ispravan korak.

https://www.flickr.com/photos/54887840@N04/17285500956

Svečane promocije

Sveučilište u Zagrebu promovira 384 doktora, promet se nakratko zaustavlja

Nova 384 doktora znanosti i umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu bit će promovirana u subotu u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Zbog svečane povorke promet će biti nakratko zaustavljen.