LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski dom „Stjepan Radić”

Obavijest (budućim) stanarima „Save” o postupku koji prethodi ljetnom smještaju

Postavljena je nova obavijest u Studentskom domu „Stjepan Radić” na kojoj su navedeni potrebni koraci za prelazak u ljetni, odnosno produženi smještaj.

Postavljena je nova obavijest u Studentskom domu „Stjepan Radić” na kojoj su navedeni potrebni koraci za prelazak u ljetni, odnosno produženi smještaj.

Studenti Studentskog doma Stjepan Radić obaviješteni su o postupku prelaska na ljetni smještaj u za to predviđene paviljone i sobe, odnosno o ostajanju u svojoj sobi ako se nalaze u paviljonima koji su namijenjeni korištenju tijekom ljetnih praznika. Ako još uvijek niste upoznati s ljetnim ili produženim smještajem, više informacije možete pronaći na poveznici, a informacije o postupku razduživanja studenata dostupne su ovdje.

Oni koji ostaju na produženom ili ljetnom smještaju, a ne nalaze se u 7. i 8. paviljonu, odnosno u 9. paviljonu ako su na produženom smještaju, osim što trebaju obaviti postupak razduženja, trebaju također otići do Uprave doma. Ondje će dobiti zapisnik s kojim mogu na blagajni obaviti preseljenje, a na blagajni će dobiti račun s kojim mogu podići ključ u skladištu. Studenti koji ostaju u svojim sobama u već spomenutim paviljonima ne moraju obaviti postupak razduženja, nego samo preostala dva koraka koja su ranije navedena.

Napominjemo da je radno vrijeme Uprave u subotu, 14. srpnja, do 12 sati te u nedjelju, 15. srpnja, također do 12 sati. Ostale dane radi od 7:30 do 14:00.

FOTO: STUDENTSKI.HR