LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaji za mlade

Novi zanimljivi natječaji za pripravništva, volontiranja i ostale programe

Nove natječaje i zanimljiva radna mjesta pronašli smo u mnogo europskih gradova, tako i u Dubrovniku.

Nove natječaje i zanimljiva radna mjesta pronašli smo u mnogo europskih gradova, tako i u Dubrovniku.

S obzirom na to da smo do sada već pisali o različitim pripravništvima, donosimo vam nove mogućnosti i otvorene natječaje. U okviru „Youth in Action” programa nude se plaćena i neplaćena pripravništva te drugi programi.

Nove natječaje i zanimljiva radna mjesta pronašli smo u mnogo europskih gradova.

„Dubrovnik 2015.” naziv je projekta koji će se održati u Duborvniku od 25. do 29. svibnja na temu rodnih jednakosti. Na linku „Dubrovnik 2015.” možete saznati što je potrebno da biste prisustvovali ovom projektu. Rok za prijavu je 19. 12. 2014.

U Ženevi (Švicarska) organizira se pripravništvo na temu mladi i izgradnja mira. Rok prijave je 21. studenog 2014. godine, a početak pripravništva 12. siječnja 2015. godine Više informacija potražite naYouth and Peacebuilding”.

U Rimu (Italija), od 12. do 22. lipnja 2015., održava se desetodnevni kamp namijenjen izgradnji nove generacije stručnjaka na području međunarodne povijesti nuklearnog oružja. Svi su troškovi pokriveni, a rok za prijavu je 30. studenog 2014. Uvjete sudjelovanja potražite na „Nuclear History Boot Camp”.

U Dublinu (Irska) organizira se plaćeno pripravništvo u marketingu u trajanju od 4 mjeseca. Pripravništvo započinje od siječnja 2015. godine, a prijave su u tijeku. Više informacija o samom pripravništvu potražite na „Dublin Internship”.

Nadamo se da ste našli nešto za sebe. Pratite nas i dalje s novim natječajima i zanimljivostima.

FOTO: LSH/STUDENTSKI.HR