Udruga CINAZ

Novi termin radionice prezentacijskih vještina

CINAZ logo

Radionica prezentacijskih vještina Udruge CINAZ odgođena je za 8. i 10. ožujka. Rok za prijavu je produžen.

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ u sklopu programa Klub mladih KLOOZ organizira radionicu prezentacijskih vještina. Cilj radionice je naučiti polaznike kako napraviti kvalitetnu prezentaciju, savladati strah od javnog nastupa te izraziti sadržaj na razumljiv način, odnosno poboljšati efektivnost nastupa korištenjem vizualnih pomagala.

Već smo pisali o tome što će polaznici sve naučiti, međutim, naglašavamo da je termin odgođen i rok za prijavu produžen.

Radionica će se održati u dva dijela: prvi dio u utorak 8. ožujka 2016. od 17:00 do 21:00 sat, a drugi dio u četvrtak 10. ožujka 2016. od 18:00 do 20:00 sati u prostorijama Udruge CINAZ (Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača). Prijaviti se mogu mladi u dobi od 15 do 30 godina putem prijavnice. Sve dodatne informacije zatražite putem e-maila: cinaz.info@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti Sestrinstva bogatiji za umijeće znanstvene komunikacije

Sveučilišni centar Varaždin

Studenti Sestrinstva bogatiji za umijeće znanstvene komunikacije

Velik odaziv studenata Sestrinstva zabilježen je na radionici "Umijeće znanstvene komunikacije" u Sveučilišnom centru Sjever. Organiziranje sličnih aktivnosti očekuje se i u budućnosti.

Predavanje "Probudi se"

Ciklus radionica osobnog razvoja

Naučite se nositi s kritikama u Klubu mladih Split

– Rado ću kroz šestomjesečne radionice podijeliti svoja znanja s vama s ciljem da se zajedno probudimo i osvijestimo što je to čime se želimo baviti i na koji način doprinijeti daljnjem razvoju svijeta. – najavljuje voditeljica radionica.

Učenje

1st SYMPTOMA better diagnosis stipendija

Stipendije za studente koji rade uz studij

Studirate? Radite kako biste financirali svoje obrazovanje? Dobro bi vam došla dodatna financijska pomoć? Onda ste idealni kandidati za 1st SYMPTOMA better diagnosis stipendiju!

Erasmus+ info day

eSTUDENT poziva

„Erasmus+ info dan by eSTUDENT“ potiče razmjenu iskustava studenata

Poseban naglasak bit će na informacijama koje valja znati prije prijavljivanja: priznavanje izbornih i obveznih kolegija, troškovi života, kvaliteta odlazne institucije i sl.

Stipendija u Izraelu

Financijska podrška

Izrael nudi stipendije hrvatskim studentima

Hrvatske studentice i studente očekuje godišnja stipendija za studij u Izraelu te kratkoročna stipendija za Ljetni tečaj hebrejskog jezika.