Sveučilište u Rijeci

Nova medijska platforma Kišobran obilježava mjesec dana rada

https://pixabay.com/en/colorful-colourful-hd-wallpaper-1834286/

Prva generacija studenata novinara nove medijske platforme Sveučilišta u Rijeci imat će svoje predstavljanje u petak, 28. siječnja, u 19 sati u OKC Palach.

Dana 21. prosinca 2018. godine medijska platforma Sveučilišta u Rijeci pod nazivom Kišobran započela je sa svojim radom. Mjesec dana rada i prvu generaciju studenata novinara predstavit će u petak, 25. siječnja, u 19 sati. S glavnom urednicom Kišobrana razgovarali smo kada je projekt pušten u javnost, a članak možete pronaći na poveznici

Omladinski kulturni centar Palach postat će meka za zaljubljenike u novinarstvo i za sve koji imaju želje postati dijelom novinarskog svijeta. Na samom događaju studenti prve generacije koji su tijekom zimskog semestra akademske godine 2018/2019. pripremali sadržaj za portal Kišobran podijelit će svoja iskustva. 

Razgovarali smo s urednicom studentske platforme Frankom Blažić koja je istaknula: 

– Moći će se nastaviti razgovor s timom Kišobrana u opuštenoj atmosferi, kao i saznati načine za uključenje jer svi studenti Sveučilišta u Rijeci mogu postati dio redakcije od nadolazećeg semestra!

Nakon uvoda i razgovora s članovima portala, pripremljen je glazbeni program te je predviđeno trajanje eventa sve do 23 sata. Ukoliko ste u potrazi za ugodnim završetkom radnog tjedna ili idealnim početkom noćnog izlaska, odlazak na predstavljanje Kišobrana donosi vam upravo ono što tražite. Detalje o samom događaju možete pronaći na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/photos/hammer-horizontal-court-justice-802301/

Natječaj HSZ-a

Otvorene prijave za koordinatora studentskih pravobranitelja RH i povjerenika za medije HSZ-a

Natječaji za izbor koordinatora studentskih pravobranitelja Republike Hrvatske i povjerenika za medije Hrvatskog studentskog zbora otvoreni su do 10. srpnja 2019. godine.

naslovna novinar

Primamljiv i zanimljiv posao

10 razloga zašto mladi ljudi žele biti novinari

Novinari prate sve, govore glasno i hrabro ono što se drugi boje reći, ne samo na radnom mjestu već i u svakodnevnom životu.

Novinarstvo

Tribina u Klubu mladih Split

Pitajmo poznate novinare koliko možemo vjerovati medijima

U kakvome je stanju istraživačko novinarstvo u Hrvatskoj doznat ćemo na tribini u Klubu mladih Split.

Info centar za mlade Zadar 2

Zadarski Info centar za mlade poziva

Predavanje „Mediji i reklame: koliko su nam važni?”

Koliko je jak utjecaj medija u suvremenome društvu? Na predavanjima pod nazivom Mediji i reklame: koliko su nam važni? svi zainteresirani imaju priliku upoznati se s primjerima medijskih manipulacija, naučiti kako ih prepoznati te kako se kvalitetno informirati i koja su njihova prava.

Djevojka s laptopom

Edukacija za mlade

Besplatne radionice novinarstva s Arteistovim novinarima

– Učit ćemo vas zanatu i stilistici izvan newsrooma, žutila i huškačke politike. Stvari koje ćete čuti u Zapruđu nećete čuti u visokoobrazovnim ustanovama. – poručuju iz Arteista.