LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
eSTUDENTov novi projekt

Nepotrebno je nekome potrebno: donirajte knjigu koja vam ne treba!

Svi prihodi ovoga humanitarnog projekta bit će donirati udruzi Mali zmaj koja brine o poboljšanju kvalitete života siromašne i nezbrinute djece.

Svi prihodi ovoga humanitarnog projekta bit će donirati udruzi Mali zmaj koja brine o poboljšanju kvalitete života siromašne i nezbrinute djece.

eSTUDENTov novi projekt, Nepotrebno je nekome potrebno, namijenjen je svima koji vole kulturu, obrazovanje i darivanje. Kao što se prošle godine u božićno vrijeme prikupljala odjeća i ostale potrepštine, tako će se ove godine prikupljati knjige sviju žanrova.

Prikupljanje će trajati 17 dana. Doniranje knjiga na štandovima odvijat će se na sljedećim lokacijama:

9.3. - 27.3.: prikupljanje knjiga na PMF-u i FFZG-u,

18.3. – 27.3.: prikupljanje knjiga na EFZG-u.

Prva tri dana prikupljanja, od 10 do 17 sati, zainteresirani će se moći na štandovima upoznati s projektima i osobama zaslužnima za njih. Ostalih dana knjige se mogu odlagati na predviđena mjesta.

Knjige će biti namijenjene svim uzrastima. Sve prikupljene knjige i lektirne naslove eSTUDENT će donirati udruzi Mali zmaj, tj. društvu za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece koja će proslijediti knjige 400 potrebitih obitelji diljem Hrvatske.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na: ana.von.sacher-mayer@estudent.hr i maria.pokrajac@estudent.hr ili pratiti obavijesti na Facebook eventu.

FOTO: ESTUDENT