LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dani komunikacije

Natjecanje za sve kreativne studente

Do 15. travnja traju prijave za natjecanje koje će se održati u sklopu Sajma marketinških komunikacija.

Do 15. travnja traju prijave za natjecanje koje će se održati u sklopu Sajma marketinških komunikacija.

IdejaXica je natjecanje Festivala marketinških komunikacija koje se održava u Hrvatskoj. Namijenjeno je najviše studentima koji su kreativni, a koji svojim kreativnim djelovanjem ne žele pokazati samo praktično znanje, već i odmjeriti snage sa svim ostalim sudionicima natjecanja. Svim studentima koji žele sudjelovati nudi se mogućnost realizacije i prezentacije radova uglednicima koji će sudjelovati na Sajmu komunikacija, ali i brojne nagrade za finaliste i pobjednike natjecanja, poput tableta ili putovanja.

Pred studente se stavljaju izazovi prijedloga savršenog proizvoda namijenjenog studentima s ciljem marketinške promocije te korištenje uobičajnih komunikacijskih kanala tijekom cijelog procesa.

Prijava studenata treba sadržavati naslov i kratak opis ideje koju planiraju realizirati, objašnjenje vezano uz marketinšku kampanju, argumente zašto bi komisija trebala odabrati baš njihov proizvod ili ideju kao pobjedničku te elemente analize tržišta, proizvoda i komunikacijskih tipova koji će se koristiti. Rad se predaje u obliku Powerpoint prezentacije, a možete ju poslati do 15. travnja na: idejaxica@idejax.com.

Sve informacije o projektu i prijavi na natjecanje možete pronaći ovdje.

FOTO: DANI KOMUNIKACIJE