LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijavite se na natječaj

Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Mađarske

Raspisan je natječaj za dodjelu stipendija Vlade Mađarske za akademsku godinu 2014./2015., a asvi zainteresirani mogu se prijaviti do 17. ožujka 2014. godine.

Raspisan je natječaj za dodjelu stipendija Vlade Mađarske za akademsku godinu 2014./2015., a asvi zainteresirani mogu se prijaviti do 17. ožujka 2014. godine.

Jučer je na temelju Programa obrazovne suradnje između Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske i Ministarstva ljudskih resursa Mađarske, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i Agencija za mobilnost i programe Europske unije raspisali su natječaj za dodjelu stipendija Vlade Mađarske za akademsku godinu 2014./2015.

Na natječaj se mogu prijaviti:

1. Studenti preddiplomskog i diplomskog studija upisani na visokoškolske ustanove u Republici Hrvatskoj, studenti mađarskog jezika i književnosti, studenti integriranog sveučilišnog studija (medicina, stomatologija, farmacija, veterina, pravo, arhitektura...)

2. Studenti poslijediplomskog (preddoktorskog) studija i istraživačkih stipendija u trajanju od 3 do 21 dana ili od 1 do 10 mjeseci te studenti koji su stekli akademski stupanj magistra struke ili sveučilišni stupanj u slučaju integriranog studija

3. Studenti doktorskog studija u trajanju od 36 mjeseci te studenti djelomičnog doktorskog studija u trajanju od 1 do 10 mjeseci

4. Studenti postdoktorskog studija u trajanju od 1 do 10 mjeseci

5. Studentima za istraživačke boravke dodijelit će se stipendije za višeg predavača ili za istraživače s doktoratom znanosti u trajanju od 3 do 21 dana ili 1 do 10 mjeseci

6. Studentima za ljetne tečajeve u trajanju od 2 do 4 tjedna

Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem mrežne stranice Balassi instituta te ispuniti web obrazac Agencije za mobilnost i programe EU. Uz to, potrebno je priložiti traženu dokumentaciju u elektroničkom obliku.

Otisnuti prijavni obrazac kao i svu potrebnu dokumentaciju sukladno vrsti stipendije, u 3 primjerka (na engleskom, njemačkom ili francuskom jeziku) potrebno je poslati zaključno do 17. ožujka 2014. godine na adresu:

AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EUROPSKE UNIJE
Frankopanska 26, 10000 Zagreb
uz naznaku ''Za stipendije Vlade Mađarske''
bilaterala@mobilnost.hr

Detaljnije informacije o stipendijama možete pronaći ovdje.

FOTO: STUDENTSKI.HR