Potpisan ugovor

Nastavlja se dugogodišnja suradnja Ine i portala Studentski.hr

Ugovor o suradnji Studentski.hr i INA 2019.

– INA nas je prepoznala kao platformu koja svakodnevno isporučuje relevantne informacije studentima i mladima, a koja istovremeno služi za razvoj kompetencija uključenih entuzijastičnih volontera. Sukladno tome, sada već niz godina, INA svojom potporom doprinosi kvaliteti SIK-ova rada. – rekao je Nikola Jelovečki.

Potpisivanjem ugovora nastavljena je dugogodišnja suradnja naše najveće naftne kompanije Ine s udrugom Studentski informativni kutak, odnosno portalom Studentski.hr, čime INA potvrđuje da kontinuirano aktivno potiče projekte mladih i za mlade. Ugovor su potpisali Adriana Sopta, direktorica Privlačenja talenata i razvoja karijera, te Nikola Jelovečki, predsjednik SIK-a i voditelj portala Studentski.hr.

– INA nas je prepoznala kao platformu koja svakodnevno isporučuje relevantne informacije studentima i mladima, a koja istovremeno služi za razvoj kompetencija uključenih entuzijastičnih volontera koje su ključne za njihovo uspješno snalaženje na tržištu rada. Sukladno tome, sada već niz godina, INA svojom potporom doprinosi kvaliteti SIK-ova rada. – rekao je Nikola Jelovečki.

INA i brojnim svojim projektima pruža podršku mladima potičući kod talenata želju za usavršavanjem te im otvarajući svoja vrata kako bi oni svoju karijeru razvijali pod njenim okriljem. Growww, Freshhh, NajProfesor/ica – tek su neki od hvale vrijednih kojima se pozicionira kao vodeća kompanija koja pridonosi stvaranju boljih uvjeta za razvoj znanja i vještina.

Komentari na članak

Vezani članci

Mozgaonica

Nagradna igra

Odgonetnite konačan rezultat i osvojite karte za Mozgaonicu

Kreativni izazovi i mnogo zabave očekuju one najoštroumnije. Odgonetnite rješenje zadatka i osvojite ulaznice za Mozgaonicu.

Sveučilište u Zagrebu

Pet zagrebačkih institucija potpisalo suradnju na neodređeno vrijeme

Potpisan Sporazum o suradnji na projektu "Tehnološki park Zagreb"

Sporazum o suradnji između Grada Zagreba, Razvojne agencije Zagreb, Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Instituta Ruđer Bošković zaključen je na neodređeno vrijeme.

Gavella Fair

Kazališni festival

Na završnici Gavella Faira otkrijte koja je predstava zarobila duh publike

Željno iščekivana završnica Gavella Faira održat će se 17. lipnja. U odabiru najbolje predstave sudjeluje studentica Karolina Zelenika. Otkrivamo čime je zavrijedila ukazanu čast.

Promo video - Mi uvodimo red u studentski život

Ko bi reko čuda da se dese

#onokad Zoran Milanović kopira studente

Kampanje su u tijeku, a čija je bolja prosudite sami.

Sveučilište u Rijeci

Međunarodna suradnja

Makedonci dodijelili „Blagodarnicu" Sveučilištu u Rijeci

„Kruna suradnje" riječkog i skopskog sveučilišta jest Lektorat za makedonski jezik kojem je stoga posebno upućena Zahvalnica, odnosno „Blagodarnica."