Dan otvorenih vrata

Nakon što je povećao upisne kvote, Medicinski fakultet upoznaje srednjoškolce sa svojim programom

https://hr.wikipedia.org/wiki/Datoteka:Medicinski_fakultet_Zagreb_-_glavni.jpg

Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira Dan otvorenih vrata na koji su pozvani svi zainteresirani, a osobito maturanti koji imaju želju upisa na ovaj studij. Posjetiteljima će biti omogućen obilazak Fakulteta, kao i odgovori na sva pitanja u vezi studija, ali i struke.

U subotu, 13. travnja, Studentski zbor i studentske udruge Medicinskog fakulteta organiziraju Dan otvorenih vrata Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u trajanju od 9 do 15 sati.

Ovaj je Dan otvorenih vrata namijenjen svima zainteresiranima za medicinsku struku, a posebice srednjoškolcima, odnosno ovogodišnjim maturantima. Posjetiteljima će se dati prilika da se upoznaju sa studijima i svim aktivnostima Fakulteta. Također, srednjoškolci će biti upoznati s upisom na Fakultet, njegovim nastavnim programom i uvjetima studiranja te će dobiti odgovore na pitanja vezana uz studij, a predstavit će im se i studentske udruge koje ondje djeluju.

Posjetitelji će biti povedeni i u obilazak Fakulteta, u kojem će moći razgledati zavode i laboratorije, a pružit će im se i prilika da zavire pod mikroskop te će zasigurno nešto novo i naučiti.

Medicinski fakultet surađuje u rješavanju problema nedostatka liječnika u Hrvatskoj, a upravo zato je povećao i upisne kvote te uveo nove studijske programe. Nadaju se kako će ovim događajem zainteresirati srednjoškolce i dati im volju da se upišu na baš ovaj Fakultet.

Komentari na članak

Vezani članci

UNIDU Dan otvorenih vrata, 2017.

Sveučilište u Dubrovniku

Održan Dan otvorenih vrata Odjela za umjetnost i restauraciju te studija Povijest Jadrana i Mediterana

Na Danu otvorenih vrata predstavnici kulturnih institucija govorili su studentima, a studenti institucijama. Predavanja su, također, održali Luka Budak i Rebeka Mesarić Žabčić.

Dan otvorenih vrata ALU

„Cash & Carry”

Dan otvorenih vrata Akademije likovnih umjetnosti

Jedinstvena kulturna likovna manifestacija edukacijskog i humanitarnog karaktera, koju organiziraju studenti uz podršku mentora i profesora, održava se 10. svibnja na adresi Jabukovac 10.

Proglašeni pobjednički timovi Junior Freshhh natjecanja

"Neka znanost bude s tobom!"

FOTO: Proglašeni pobjednički timovi Junior Freshhh natjecanja

U petak 22. siječnja održalo se finale Junior Freshhha, jednog od hvale vrijednih natjecanja Ine, kojima nagrađuje talentirane i vrijedne učenike. Unatoč jakoj konkurenciji, gimazijalke iz Varaždina odnijele su zasluženu pobjedu.

Radionica u sklopu SIK-ova projekta

SIK-ov projekt „Informiranje – pravo mladih”

Besplatna profesionalna orijentacija za sve srednjoškolce

„Profesionalna orijentacija srednjoškolaca” naziv je predavanja i radionice u sklopu SIK-ovih „Informativnih ponedjeljaka” koja je besplatna za sve zainteresirane. Održat će se 26. ožujka u 18:00 u Ulici Frane Petrića 4, 3. kat.

Hrvatska vojska

Hrvatsko vojno učilište dr. Franjo Tuđman

Hrvatsko vojno učilište otvara svoja vrata

Uz upoznavanje rada vojnog učilišta te upoznavanja sa studijskim programima, zainteresirani će moći isprobati svoje letačke sposobnosti na simulatoru leta na borbenom avionu MIG-21.