Dan otvorenih vrata

Nakon što je povećao upisne kvote, Medicinski fakultet upoznaje srednjoškolce sa svojim programom

https://hr.wikipedia.org/wiki/Datoteka:Medicinski_fakultet_Zagreb_-_glavni.jpg

Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira Dan otvorenih vrata na koji su pozvani svi zainteresirani, a osobito maturanti koji imaju želju upisa na ovaj studij. Posjetiteljima će biti omogućen obilazak Fakulteta, kao i odgovori na sva pitanja u vezi studija, ali i struke.

U subotu, 13. travnja, Studentski zbor i studentske udruge Medicinskog fakulteta organiziraju Dan otvorenih vrata Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u trajanju od 9 do 15 sati.

Ovaj je Dan otvorenih vrata namijenjen svima zainteresiranima za medicinsku struku, a posebice srednjoškolcima, odnosno ovogodišnjim maturantima. Posjetiteljima će se dati prilika da se upoznaju sa studijima i svim aktivnostima Fakulteta. Također, srednjoškolci će biti upoznati s upisom na Fakultet, njegovim nastavnim programom i uvjetima studiranja te će dobiti odgovore na pitanja vezana uz studij, a predstavit će im se i studentske udruge koje ondje djeluju.

Posjetitelji će biti povedeni i u obilazak Fakulteta, u kojem će moći razgledati zavode i laboratorije, a pružit će im se i prilika da zavire pod mikroskop te će zasigurno nešto novo i naučiti.

Medicinski fakultet surađuje u rješavanju problema nedostatka liječnika u Hrvatskoj, a upravo zato je povećao i upisne kvote te uveo nove studijske programe. Nadaju se kako će ovim događajem zainteresirati srednjoškolce i dati im volju da se upišu na baš ovaj Fakultet.

Komentari na članak

Vezani članci

Volontiranje

Dan otvorenih vrata

Nacionalni pozivni centar za žrtve kaznenih djela i prekršaja prima volontere

Tijekom Dana otvorenih vrata posjetitelji će imati priliku upoznati se s NPC-om te saznati više o njegovu volonterskom programu kojemu se i sami mogu pridružiti.

Isplati se znati

Mjesec financijske pismenosti

Nauči nešto o odgovornoj potrošnji ili snimi baku i otputuj u Gardaland

Na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu održavaju se različite aktivnosti povodom Mjeseca financijske pismenosti. U sklopu projekta, organizacijski odbor nudi priliku za osvajanje bogatih nagrada.

FB chat - Reformiramo obrazovni sustav - Vlada RH

Sat vremena premalo

Što je Vlada RH odgovorila na pitanja korisnika Facebooka?

Može se samo reći da je sat vremena premalo da se odgovori na nezadovoljstvo i upite korisnika. Oni su postavljali pitanja o obrazovanju od same osnovne škole, do neaktualnosti kurikuluma u srednjoj školi, ali o bolonji, odnosno njenom provođenju na različitim sveučilištima i fakultetima.

Tablete

Dan otvorenih vrata

Stručnjaci održavaju niz predavanja o cijepljenju na FBF-u

U sklopu programa Dana otvorenih vrata na FBF-u održat će se niz predavanja stručnjaka iz različitih područja na temu cijepljenja, a uslijedit će radionice upoznavanja s farmaceutskom i medicinsko-biokemijskom strukom.

Posjetitelji

21. Filmska revija mladeži i 9. Four River Film Festival

Karlovac postao hit-destinacija srednjoškolskog filma

U Karlovcu traje pravi filmski maraton. Čak su 73 filma u konkurenciji za festivalske i revijske nagrade.