Dan otvorenih vrata

Nakon što je povećao upisne kvote, Medicinski fakultet upoznaje srednjoškolce sa svojim programom

https://hr.wikipedia.org/wiki/Datoteka:Medicinski_fakultet_Zagreb_-_glavni.jpg

Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira Dan otvorenih vrata na koji su pozvani svi zainteresirani, a osobito maturanti koji imaju želju upisa na ovaj studij. Posjetiteljima će biti omogućen obilazak Fakulteta, kao i odgovori na sva pitanja u vezi studija, ali i struke.

U subotu, 13. travnja, Studentski zbor i studentske udruge Medicinskog fakulteta organiziraju Dan otvorenih vrata Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u trajanju od 9 do 15 sati.

Ovaj je Dan otvorenih vrata namijenjen svima zainteresiranima za medicinsku struku, a posebice srednjoškolcima, odnosno ovogodišnjim maturantima. Posjetiteljima će se dati prilika da se upoznaju sa studijima i svim aktivnostima Fakulteta. Također, srednjoškolci će biti upoznati s upisom na Fakultet, njegovim nastavnim programom i uvjetima studiranja te će dobiti odgovore na pitanja vezana uz studij, a predstavit će im se i studentske udruge koje ondje djeluju.

Posjetitelji će biti povedeni i u obilazak Fakulteta, u kojem će moći razgledati zavode i laboratorije, a pružit će im se i prilika da zavire pod mikroskop te će zasigurno nešto novo i naučiti.

Medicinski fakultet surađuje u rješavanju problema nedostatka liječnika u Hrvatskoj, a upravo zato je povećao i upisne kvote te uveo nove studijske programe. Nadaju se kako će ovim događajem zainteresirati srednjoškolce i dati im volju da se upišu na baš ovaj Fakultet.

Komentari na članak

Vezani članci

Stream konferencije Hrvatskog studentakog zbora

Konferencija uživo

Live stream s konferencije Hrvatskog studentskog zbora

Ostanite informirani i uključite se uživo na konferenciju

Studenti Sveučilišta Sjever

Dan otvorenih vrata

Budući studenti oduševljeni Sveučilištem u Koprivnici – najbrže rastućim sveučilištem u RH

– Naš moto jest: naš posao na Sveučilištu Sjever ne završava vašom diplomom nego završava kad se zaposlite u struci. – istaknuo je prorektor izv. prof. dr. sc. Mario Tomiša.

Virtual reality
https://pixabay.com/photos/virtual-reality-vr-headset-glasses-3410937/

Institut Ruđer Bošković

„ODI! Zaviri u budućnost” i saznaj što nam znanost donosi na Otvorenom danu Ruđera

Institut Ruđer Bošković 18. svibnja otvara svoja vrata s početkom u 10 sati kada će posjetiteljima biti predstavljen bogat program radionica, predavanja i pokusa na temu znanosti i inovacija.

Pula arena

Dan otvorenih vrata

Predstavljanje projekta „Lokalni program za mlade grada Pule"

Cilj je projekta izraditi održivu lokalnu strategiju za mlade, utemeljenu na postojećim potrebama mladih u lokalnoj zajednici.

VIDEO: Don't stay in school - Boyinabend

Video koji podiže svijest o školovanju

VIDEO: Nemojte ostati u školi!

Boyinabend, YouTuber, pjevač i vloger, napisao je pjesmu o obrazovanju koje se stječe upravo u osnovnim i srednjim školama, a koje se ne sastoji od lekcija koje će nas pripremiti za realne životne situacije.