Studentsko natjecanje

Najbolje aplikacije studenata na završnici „App Start Contesta”

Aplikacije

Osam najboljih studentskih timova odmjerit će snage petominutnom prezentacijom svojih aplikacija u završnici eSTUDENT-ovog natjecanja, nakon čega će žiri odabrati pobjednike.

Bliži se završnica ovogodišnjeg App Start Contesta, vodećeg hrvatskog studentskog natjecanja u izradi web i mobilnih aplikacija. Održat će se u četvrtak, 7. lipnja, u Pivani (Ilica 222, Zagreb) s početkom u 15 sati.

eSTUDENT već 11 godina organizira ovo natjecanje koje okuplja široku zajednicu studenata različitih interesa te partnerska poduzeća. Sudionici su dobili priliku pokazati svoju kreativnost i znanje, a tijekom cijelog procesa razvoja aplikacija podržavali su ih i savjetovali mentori i predstavnici poduzeća.

Na završnici natjecanja otkrit ćemo koji se tim najviše iskazao te time zaslužio pobjedničku nagradu, čija ideja je bila najkreativnija i tko je skupio najviše znanja na radionicama i predavanjima te postao ekspert u svijetu developmenta. Osam najboljih timova odmjerit će snage petominutnom prezentacijom svojih aplikacija, nakon čega će žiri odabrati pobjednike.

Završnicu ASC-a zaokružit će neformalno druženje i networking.

Komentari na članak

Vezani članci

Mozgalo 2017

Radionica na FER-u

„Client Behaviour Prediction” – za studente zainteresirane za strojno učenje, bankarstvo i predviđanje ponašanja klijenata

Božidar Cvetković vodit će radionicu interaktivne prirode za sve studente zainteresirane za strojno učenje, bankarski sektor ili predviđanje ponašanja klijenata. K tome, dat će im detaljniji uvid u nagradni zadatak postavljen na otvorenju Mozgala.

Studenti

Studentsko marketinško natjecanje

Upoznajte prve hrvatske finaliste L'Oreal Brandstorma!

Svoje kreativne ideje o tome kako će svjetski kozmetički brend La Roche Posay privući novi segment kupaca od 15 do 25 godina, uz značajan digitalni i tehnološki iskorak, predstavit će četiri tima iz naše regije.

Squash

Zagrebački sveučilišni savez poziva

Sveučilišno prvenstvo grada Zagreba u squashu

Zagrebački sveučilišni savez organizira sveučilišno prvenstvo grada Zagreba u squashu 29. ožujka 2014. u Vita fitness&spa centru.

Zgrada fakulteta

Međunarodno natjecanje studenata elektrotehnike

Studenti FER-a osvojili drugo mjesto na Elektrijadi 2016.

Ovogodišnja Elektrijada je završena. Studenti zagrebačkog FER-a osvojili su drugo mjesto u natjecanju u znanju, a u sportu su dominantni kao i prethodnih godina.

Održan 1. Bussines Matchmaker

Projekt udruge eSTUDENT

„Business Matchmaker”: 13 renomiranih poduzeća tražilo buduće zaposlenike među studentima ekonomije

– Drago nam je što je interes i odaziv studenata velik, a posebno nas veseli što na tržište rada dolaze mladi kvalitetni ljudi među kojima ćemo sigurno pronaći i nove kolege. – istaknula je predstavnica tvrtke HEINEKEN.