Studentsko natjecanje

Najbolje aplikacije studenata na završnici „App Start Contesta”

Aplikacije

Osam najboljih studentskih timova odmjerit će snage petominutnom prezentacijom svojih aplikacija u završnici eSTUDENT-ovog natjecanja, nakon čega će žiri odabrati pobjednike.

Bliži se završnica ovogodišnjeg App Start Contesta, vodećeg hrvatskog studentskog natjecanja u izradi web i mobilnih aplikacija. Održat će se u četvrtak, 7. lipnja, u Pivani (Ilica 222, Zagreb) s početkom u 15 sati.

eSTUDENT već 11 godina organizira ovo natjecanje koje okuplja široku zajednicu studenata različitih interesa te partnerska poduzeća. Sudionici su dobili priliku pokazati svoju kreativnost i znanje, a tijekom cijelog procesa razvoja aplikacija podržavali su ih i savjetovali mentori i predstavnici poduzeća.

Na završnici natjecanja otkrit ćemo koji se tim najviše iskazao te time zaslužio pobjedničku nagradu, čija ideja je bila najkreativnija i tko je skupio najviše znanja na radionicama i predavanjima te postao ekspert u svijetu developmenta. Osam najboljih timova odmjerit će snage petominutnom prezentacijom svojih aplikacija, nakon čega će žiri odabrati pobjednike.

Završnicu ASC-a zaokružit će neformalno druženje i networking.

Komentari na članak

Vezani članci

druženje u kafiću

Natjecanje Realizator

Learn & Mingle: pomoć studentima u rješavanju zadataka, doza motivacije i diskusija s privatno-poslovnim parovima

Speed date Realiziraj se!, Master Class Journey to Work i tribina Dual Career: Business or Pleasure? čine interaktivni modul natjecanja Realizator, u čijem će sklopu studenti učiti i družiti se.

Tim studenata GrooMe s RIT-a

Međunarodno studentsko natjecanje

RIT-ovci zbog popularizacije brade ponovno finalisti „L'Oréal Brandstorma“

Tim GrooMe razvio je svoju ideju proizašlu iz izuzetne popularnosti nošenja brade te velikog potencijala tržišta preparata za bradu. Zahvaljujući njoj fakultet RIT Croatia ponovno je finalist međunarodnog studentskog natjecanja „L'Oréal Brandstorm“.

vježbanje

Vježbanje je in!

7 besplatnih aplikacija koje će olakšati vaš sportski život

U sklopu projekta „Vježbanje je in!” otkrivamo vam još neke trikove koji će olakšati vođenje sportskoga života i aplikacije koje će vam uvelike pomoći.

Zavšrnica App Start Contesta

Studentsko natjecanje

Za aplikaciju namijenjenu „hackathon” natjecanjima studenti osvojili 20 000 kuna

Pobjedu i novčanu nagradu u vrijednosti od 20 000 kuna odnio je Morpheus team za svoju ideju aplikacije koja povezuje sudionike i poslodavce na popularnim hackathon natjecanjima. Čine ga Mihael Međan, Lucija Segarić, Matej Jularić i Tesa Jurišić koji su ujedno osvojili i nagradu za najbolju prezentaciju te dodatnih 1000 kuna.

Novci izbliza

Finale natjecanja

Elektroboj: Pozamašne novčane nagrade očekuju najbolje studentske ekipe

Veliko finale studentskog natjecanja Elektroboj održat će se ovog četvrtka, 14. lipnja u 17 sati u Bikers Beer Factoryju. Tri najbolja tima osvojit će novčane nagrade u iznosima od 8000, 5000 i 3000 kuna.