LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poslovno iskustvo

Najbolja prilika za ljetnu studentsku praksu u Coca-Coli HBC Hrvatska

Prijaviti se mogu studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj, a praksa će se u razdoblju od 18. lipnja do 27. srpnja odvijati u uredima Coca-Cole HBC Hrvatska u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu i drugim hrvatskim gradovima.

Prijaviti se mogu studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj, a praksa će se u razdoblju od 18. lipnja do 27. srpnja odvijati u uredima Coca-Cole HBC Hrvatska u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu i drugim hrvatskim gradovima.

Koja tvrtka proizvodi svjetske robne marke kojih se baš svaki dan u svijetu proda u nevjerojatnih 1,9 milijardi komada? Ta tvrtka posluje diljem svijeta, od Irske do Tihoga oceana na istoku Rusije, od arktičkoga kruga na sjeveru do Nigerije na jugu. Prošle je godine četvrti put zaredom proglašena vodećim proizvođačem pića prema Dow-Jonesovu svjetskom i europskom indeksu održivosti, a već je godinama među tri najpoželjnija poslodavca u Hrvatskoj. Riječ je, naravno, o Coca-Coli HBC koja ove godine prvi put u Hrvatskoj provodi program ljetne prakse za studente.

Uvijek u potrazi za talentima Coca-Cola HBC Hrvatska ove godine pokreće program Coke Summership, ljetnu praksu koja studentima omogućuje da steknu pravo poslovno iskustvo, iskoriste svoje potencijale i profesionalno se usavrše. Prijaviti se mogu studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj, a praksa će se u razdoblju od 18. lipnja do 27. srpnja odvijati u uredima Coca-Cole HBC Hrvatska u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu i drugim hrvatskim gradovima.

Nakon postupka odabira kandidata koji se sastoji od mrežnoga testa, psihometrijskoga ispitivanja te intervjua, ukupno će 30 kandidata dobiti priliku za praksu tijekom koje će raditi na vlastitom projektu pod vodstvom mentora. Tri dana u tjednu bit će posvećena radu na projektu, a preostala dva studenti će sudjelovati na predavanjima i radionicama koje će voditi vrhunski stručnjaci Coca-Cole HBC i poslovnih organizacija s kojima tvrtka surađuje.

Tijekom šest tjedana polaznici će imati priliku stjecati vještine upravljanja projektima i prezentacijske vještine, usavršavati poslovnu komunikaciju, učiti kako učinkovito upravljati vremenom te stjecati još mnogo vještina nužnih za razvoj uspješne karijere. Svi koji uspješno završe program, dobit će potvrdu o završenoj praksi i ući u bazu za moguće buduće zaposlenike Coca-Cole HBC Hrvatska.

Coke Summership nudi dragocjeno iskustvo svim ambicioznim mladim ljudima spajajući izobrazbu i radionice, rad s mentorima te stvarno poslovno iskustvo. Prijavi se i ti za program već danas i osjeti okus uspjeha, poleta i timskoga rada! Svoj životopis i molbu pošalji na e-adresu studentska.praksa.hr@cchellenic.com do 30. svibnja.