LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski.hr predstavlja konferenciju za mlade

Na pitanje „Should I Stay or Should I Go?“ odgovaraju Degordian, Agrivi, STEMI, RNB Confusion i drugi

Studentski.hr 19. i 20. svibnja u CineStaru u zagrebačkom Branimir centru organizira dvodnevnu poslovnu konferenciju na temu samozapošljavanja, razvijanja poslovnih vještina i traženja posla. Inspirativna predavanja, uspješni poduzetnici i istaknuti gosti iz svijeta obrazovanja dat će vam odgovor na pitanje „Should I Stay or Should I Go?“.

Studentski.hr 19. i 20. svibnja u CineStaru u zagrebačkom Branimir centru organizira dvodnevnu poslovnu konferenciju na temu samozapošljavanja, razvijanja poslovnih vještina i traženja posla. Inspirativna predavanja, uspješni poduzetnici i istaknuti gosti iz svijeta obrazovanja dat će vam odgovor na pitanje „Should I Stay or Should I Go?“.

Barem ste jednom u životu čuli da je najbolje otići iz Hrvatske jer tu nema budućnosti ili vam je pak netko barem jednom rekao da učimo kako bismo mogli otići raditi vani. Vjerojatno ste i vi u jednom trenutku kalkulirali prednosti i nedostatke odlaska u inozemstvo za vrijeme studija ili nakon. Postali ste toliko bombardirani različitim informacijama, dobrim i lošim primjerima, pozitivom i negativom pa ni sami više ne možete razlučiti što je najbolje za vas?

S ponosom vam predstavljamo poslovnu konferenciju Should I Stay or Should I Go? namijenjenu studentima i mladima. Tijekom dvaju dana očekuje vas mnoštvo zanimljivih predavanja, inspirativnih poduzetničkih priča i korisnih informacija za uspješno traženje posla, razvijanje poslovnih vještina, ali i ostvarivanje vlastitih ideja kroz pokretanje svog biznisa. Osim super zanimljivih i zabavnih predavanja i korisnih radionica, dotičemo se i uvijek aktualne teme iseljavanja mladih iz Hrvatske te otkrivamo što je to potrebno za pokretanje i vođenje vlastitog posla. Ovo nije događaj na kojem će netko isprazno stvarati pritisak na mlade nezainteresirano pričajući o važnosti ostanka. Ovo je događaj na kojem će mladi poduzetnici, osnivači tvrtki i uspješnih startupova, zajedno s drugim stručnjacima inspirirati studente svojim pričama o svojim počecima i uspješnoj karijeri.

Daniel Ackermann jedno je od brojnih velikih imena koja će gostovati na konferenciji, a uz marketnišku agenciju Degordian, predstavit će i sestrinsku firmu Mediatoolkit, sada već vrlo uspješan globalni startup. Uz garanciju da ćete na predavanjima naučiti puno toga korisnog, moći ćete upoznati i genijalnog robota pauka Hexapod, odnosno interaktivnu platformu koja omogućuje tinejdžerima da sami sastave robota prateći video upute i na taj način razvijaju strast prema programiranju i tehnologiji. Iza te divne priče stoji mlada ekipa iz STEMI-ja, a u goste nam stiže jedan od suosnivača – Pavao Pahljina. Darko Gebaei iz agrotehnološke tvrtke Agrivi otkrit će kako poljoprivreda i tehnologija u današnje vrijeme idu ruku pod ruku. Da partijanjem možete graditi karijeru, pokazat će nam Adnan Mehmedović kroz svoj poznati klupski brand RNB Confusion, koji već 14 godina obogaćuje hrvatsku klupsku scenu svojim r&b i hip-hop partijima. A za osmijeh na vašem licu pobrinut će se Marina Orsag, nagrađivana stand up komičarka, čija će vas priča o vlastitom životu i osnivanju comedy cluba Studio smijeha inspirirati, ali i nasmijati do suza.

Događaj će se održati 19. i 20. svibnja u CineStaru zagrebačkog Branimir centra od 9 do 16 sati. Informacije o ostalim sudionicima, detaljnom programu i brojnim iznenađenjima za sudionike pratite na www.studentski.hr/ostati-ili-otici, Facebook stranici te na službenom Facebook eventu.

Prijave za ovaj dvodnevni događaj odvijaju se u sustavu Entrio. Prijavite se što prije na poveznici i osigurajte besplatnu kartu jer je broj mjesta u dvorani ograničen!